Pokrzywdzeni panowie i herod - baby :)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sami
Pasjonat
Pasjonat
Pokrzywdzeni panowie i herod - baby :)

Postautor: sami » 14 maja 2006, 16:26

Tak czytam, czytam, czytam, czytam, czytam topiki i dochodzę do wniosku, że to panowie bardziej cierpią przez panie. Niestety, wygląda na to, że to płeć brzydka jest porzucana, zdradzana i cierpiąca, nierzadko niczym sam Werter :)
Tzn. panowie na forum cierpią z powodów sercowych spowodowanych przez kobiety, a panie na forum stoją na straży moralności i uczciwości.
A mówi się, że faceci są gruboskórni i nieczuli, a tu zonk <diabel>
Afro mi nie przeszkadza ;)
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 14 maja 2006, 16:51

a moze mezczyzni nie przyznaja sie w rzeczywistosci. Tu sa anonimowi. A kobiety wygadaja sie kolezankom i "po sprawie" nie maja potrzeby gadani na forum. A w ogole ostanio widze ze faceci lekko babieja i juz mi nie chodzi o ubranie...
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 14 maja 2006, 16:59

sami pisze:Tak czytam, czytam, czytam, czytam, czytam topiki i dochodzę do wniosku, że to panowie bardziej cierpią przez panie. Niestety, wygląda na to, że to płeć brzydka jest porzucana, zdradzana i cierpiąca,

Dokładnie, zgadzam sie. Po lekturze tego forum tez mam takie same spostrzeżenia choć zawsze myślałem ze to jest na odwrót...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 14 maja 2006, 17:01

jak droczyłem się ze swoją, że w dzisiejszych czasach faceci są o wiele porządniejsi,wierniejsi i nie chodzą tak na boki, to dziwnie na mnie popatrzyła <diabel> <diabel> No ale co zrobić, jak z tą tezą się zgadzam? <aniolek>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 14 maja 2006, 17:04

Nie zgodzę się. Po prostu faceci nie radzą sobie ze swoim cierpieniem tak, jak kobiety. Kobieta zawsze gra. Choćby serce krwawiło z bólu zawsze będzie trzymać fason. Inaczej Jej wrodzona duma nie pozwala.
A poza tym na problemy facetów, to kobiety mają najlepsze rady. <evilbat>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 14 maja 2006, 17:07

Olivia pisze:Inaczej Jej wrodzona duma nie pozwala.

A facet skomli, a nie gra kozaka, twardziela, nawet jak mu się wszystko wali? Polemizowałbym :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 14 maja 2006, 17:20

TedBundy pisze:Polemizowałbym :D

Ale mi chodzi o pisanie na forum. Nie o życie. Bo tam różnie bywa.
Poza tym każdy inaczej radzi sobie z problemami. Inni bardziej wyolbrzymiają, a drudzy depczą po prostu tego pająka i tyle! :]
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 maja 2006, 17:51

Bo tu wiecej MAKOWYCH PANIENEK niz facetów , to po pierwsze i drugiego nie bedzie ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 14 maja 2006, 17:57

Andrew pisze:MAKOWYCH PANIENEK

Co to znaczy?
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 14 maja 2006, 17:58

Andrew pisze:Bo tu wiecej MAKOWYCH PANIENEK niz facetów
Sugerujesz, że to forum stało się wielką wypłacznią dla facetów, bo w realu dalej grają twardzieli? :D Hmm...
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 maja 2006, 18:03

To nieogladaliscie bajki pt. Makowa Panienka? <hahaha>
Nie Mysiorku , tylko Makowe Panienki piszą o takich sprawach , faceci sobie z nimi radzą !! <browar>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 14 maja 2006, 18:07

Dresiarz ( czy inny posiadacz BMW i szerokiego karku ) się skażyć nie będzie, że go laska zostawiła bo nawet jak się taka głupia znajdzie to tak jej przywali, że wyładuje swoją złość i mu ( jej też ) przejdzie, poza tym nieodczuwa niczego więc co za problem, kwestia amibicji tylko ... i myślę, że to nie laski zostawiają takich kolesiów tylko oni je zmieniają na 'lepszy model' ... więc nie ma problemu.
Reszta 'normalnych' facetów miewa problemy bo 'suk' coraz więcej, taka moda panuje widocznie ...
Niewrażliwi nie mają zwykle nic ciekawego do powiedzenia, tu na forum 'łamaczy serc" ani innych plejbojów nie spotkasz ... bo nie mają potrzeby funkcjonować w takim gronie ...

A reszta ? jak ktoś szuka rady, pomocy, wsparcia lub po prostu nie ma z kim pogadać szuka kontaktu na forum ... i tyle na temat ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 14 maja 2006, 18:10

Pierniczysz, Andrew.

Czy facet, czy baba - kazdy przeżywa tak samo. Jedni mają się komu wypłakać, inni nie, ewentualnie jedni są ekstrawertykami, inni nie. Tak naprawdę liczy się to, kto jak szybko z tego wychodzi i jeżeli już, to tylko to bym brała pod uwagę. Bo z pisaniem też różnie bywa - niektórzy piszą mniej lub mniej dosadnie tylko dlatego, że po prostu brak im umiejętności wylewnego pisania.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 maja 2006, 18:26

Jasne , ze piernicze ! pewnie lepiej by bylo jak bym zamiast radzic sobie z problemami , pisał tu o nich proszac Was o rade ! <hahaha>
Nie podziekuję jednak , zas Ty doskonale wiesz dlaczego .
Eng - ja lubie BMW swego czasu takwe malem ,wielkie czarne prawie <aniolek> , ale nie ma karku , wrecz szczupły jestem .
Tylko niech mi tu ktos nie napisze czasem ,iż uwazam sie za "prawdziwego" faceta .
Ale predzej do mamy pujde niz na forum sie wywewnetrznie <hahaha>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 14 maja 2006, 18:30

Kwestia upodobań - Ty tak, a kto inny odwrotnie: prędzej na forum się wywnętrzni, niż pójdzie do mamy :)
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 14 maja 2006, 18:30

Andrew pisze:Eng - ja lubie BMW swego czasu takwe malem ,wielkie czarne prawie , ale nie ma karku , wrecz szczupły jestem .

O gustach się nie dyskutuje ... <diabel>
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 maja 2006, 18:31

Jak pisze runeko ...czytac z zrozumieniem ! <browar>
Co mam Ci wyjasniac droga , kochana , słodka ,urzekajaca ,powabna Oliwio !
MAKOWA PANIENKA = NIEDORAJDA NIEZARADNY KTOS , SLIMOK <browar>

[ Dodano: 2006-05-14, 18:33 ]
eng pisze:
Andrew pisze:Eng - ja lubie BMW swego czasu takwe malem ,wielkie czarne prawie , ale nie ma karku , wrecz szczupły jestem .

O gustach się nie dyskutuje ... <diabel>

to fakt , tym bardziej ze mi Twoje gusty w kwesti motoryzacji też bardzo leżą ! <browar>

[ Dodano: 2006-05-14, 18:34 ]
mrt pisze:Kwestia upodobań - Ty tak, a kto inny odwrotnie: prędzej na forum się wywnętrzni, niż pójdzie do mamy :)

i na fporum dostanie gotowy przepis na szczescie , albo rozwiazanie problemu .Bo tak go szczegułowo opisał , a my dokładnie znamy wszystkie niuansy sprawy , tematu , iz pomozemy - na Bank !! <browar>
Awatar użytkownika
amelka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: amelka » 14 maja 2006, 19:10

problem tkwi w tym, że każdy jest inny, jeden czuje potrzebe wyżalenia sie drugiej osobie, a inny nie, woli sam rozwiązać swoj problem i nie chce się nikomu wygadać...
Mysiorek pisze:Sugerujesz, że to forum stało się wielką wypłacznią dla facetów, bo w realu dalej grają twardzieli? Hmm...

jestem skłonna uwierzyć, że tak właśnie jest...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 14 maja 2006, 19:20

E tam pitolicie. Gdybym tu lecial z kazdym problemem to bym zakladal 1 temat dziennie :D i wtedy byscie mogli mowic ze to jest cus takiego na tym forum.

CHyba jeden temat zalozylem bezposrednio o pustce po hyhyhowej a potem jak cos pisalem na jakis temat to wspoknialem zazwyczaj dajac przyklady :)

Owszem sporo ostatnio takich tematow. I wcale sie nie dziwie, bo kobiety potrafia sie zachowac skandalicznie, nie dosc, ze glupio to jeszcze bezlitosnie :) A gdzie dzis "facet" (dalem "" bo nie wiem czy to jest facet dla kazdego :D ) szuka wsparcia? Wszedzie bezlitosne geby kolegow :D to szuka tego wsparcia w UKOCHANEJ kobiecie :D a znajduje gowno :) (nikomu bron boze nie ublizajac:D) to idzie na forum, gdzie klimat jest super(tylko niektorzy zdjecia rozsylaja na caly swiat :> ) i sobie o tym pisze. :D

W zyciu bym mamie czy komukolwiek bliskiemu nie potrafil powiedziec co TAK naprawde czuje wywalajac z siebie WSZYSTKO. Nawet na forum jak juz cos mam opisac z tych rzeczy malo przyjemnych to sie hamuje :)

A w sumie czemu zastanawiamy sie nad tym co sie na forum dzieje?> :D

Dla mnie to zadna roznica czy probuje pomoc jakiejs kobiecie czy facetowi.

Nie chcecie drogie panie czytac takich tematow, to moze nie wkrecajcie partnerow ze cos do nich czujecie? :) Nie kazdy potrafi to poznac... ja tez nie potrafilem, mysle ze teraz bedzie znacznie prosciej :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 maja 2006, 20:19

sami pisze:A mówi się, że faceci są gruboskórni i nieczuli, a tu zonk <diabel>
Bo jak pisalam nam na forum tu jest niewielu mezczyzn, kilku cierpiacych i od zapitolenia cierpietnikow co by ich powybijac tylko by sie przydalo bo niezdarna klucha jakas co tylko zawodzic umie jak mu zle i jak niedobrze i jak on cierpi... a ona np nic zlego nie zrobila tylko ... nie chce go.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”