Kolezanki siostry

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Dum
Początkujący
Początkujący
Kolezanki siostry

Postautor: Dum » 28 gru 2005, 23:28

Mam mlodsza siostre. Do siostry zawsze wpadaly jakies kolezanki.
Teraz te kolezanki maja kolo 16lat, a ja juz kilka razy sie zlapalem na tym, ze wygladajac przez okno, zastanawialem sie co to za fajna panna wchodzi na podworko i jak sie pozniej okazywalo to jedna z kolezanek siostry :D
A teraz w czym tkwi problem... odkad pamietam to ani ja nigdy nie przeszkadzalem siostrze jak miala znajomych, ani ona mi, dlatego tez te kolezanki poza tym ze wiedza jak sie nazywam nie znaja mnie (podobna jest sytuacja siostra vs moi znajomi). Dlatego tez gdybym teraz wpadl na chwile pogadac do z nimi jak siedza u siostry to jestem pewny, ze skonczyloby sie to niezreczna cisza w pokoju lub tez moim monologiem. Wszelkie preteksty na dostanie sie tam wyszlyby sztucznie, bo jak juz mowilem, to (prawie) nigdy nie zagladalem do siostry jak miala znajomych (i odwrotnie).
Podsumowujac: nie mam pomyslu na nawiazanie znajomosci, a jestem pewny ze za jakis rok, dwa jak bede mijał ktoras z kolezanek siostry na ulicy to walne sie w leb i pomysle jaki to ja kiedys bylem glupi (w sumie juz sie zastanawiam, dlaczego ja ich praktycznie nie znam :P).
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 28 gru 2005, 23:32

Dziwne..ja znam wszystkich znajomych siostry...a jest starsza o 5 lat...no ale widocznie to dlatego ,że my obie babki... :)

..a jaka jest różnica wieku między Tobą a siostrą????
Dum
Początkujący
Początkujący
Postautor: Dum » 28 gru 2005, 23:43

Roznica to 4 lata. Siostra ma 14 (kolezanki od 13 do 15-16 - ciezko na oko stwierdzic :D), ja 18
Znamy swoich znajomych, ale tylko na "czesc" i tyle, no poza malutka grupka wspolnych znajomych (ale to nie o nich pierwszy post traktował :p).

PS. Sorki za ewentualne chaotycznosci w moich postach, ale pozno juz, a ja po piwie jestem. I jak zawsze po piwie bierze mnie na przemyslenia :)
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 28 gru 2005, 23:48

Wiesz wydaje mi sie ,że w tej sytuacji wcześniej czy później je poznasz...bo one pewnie będą ciekawe Twojej osoby..w końcu jesteś starszy o te kilka lat :)

ewentualnie możesz kiedyś wpaść do niej...tzn. zapukać i zapytać o coś...pożyczyć coś...niech siostra długo szuka ;)
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 28 gru 2005, 23:52

Dum pisze:kolezanki od 13 do 15-16 -

jeszcze poczekaj bo moga Cie jeszcze oskarzyc o molestowanie seksualne :D
A tak powanie pomysl silence jest calkiem nie zly....
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 28 gru 2005, 23:53

kina pisze:
Dum pisze:kolezanki od 13 do 15-16 -

jeszcze poczekaj bo moga Cie jeszcze oskarzyc o molestowanie seksualne :D
A tak powanie pomysl silence jest calkiem nie zly....

Nie oskarżą... :P... pamiętam jak byłam w tym wieku zawsze mnie interesowali starsi bracia koleżanek...czysta ciekawość :)
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 28 gru 2005, 23:54

A nielepiej pogadac z siostra ? no chyba ze niemacie zbyt dobrych stosunkow :]. Tak by chyba bylo najprosciej :]. A i siostra na pewno wie ktora z kolezanek skomentowala jak gdzies skradales sie bokiem do kuchni "Ty Zosia ale masz fajnego brata" :P I odrazu sie dowiesz gdzie masz szanse i siostra jakos pomoze je poznac :p
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 28 gru 2005, 23:59

tr3sor pisze:A nielepiej pogadac z siostra ? no chyba ze niemacie zbyt dobrych stosunkow :]. Tak by chyba bylo najprosciej :]. A i siostra na pewno wie ktora z kolezanek skomentowala jak gdzies skradales sie bokiem do kuchni "Ty Zosia ale masz fajnego brata" :P I odrazu sie dowiesz gdzie masz szanse i siostra jakos pomoze je poznac :p

Właśnie to zależy od tego jak jest blisko z siostra..bo różnie bywa...czasami młodsze są wredne..wiem bo sama młodsza jestem :P
Dum
Początkujący
Początkujący
Postautor: Dum » 29 gru 2005, 00:08

kina pisze:jeszcze poczekaj bo moga Cie jeszcze oskarzyc o molestowanie seksualne Usmiechnij sie!

Nie naleze do ludzi ktorzy lubia sobie "wychowac kobiete" :D. Chodzilo raczej o te z gornego przedzialu wiekowego ;] Poza tym ja chce je tylko poznac, nic wiecej ;).

silence pisze:ewentualnie możesz kiedyś wpaść do niej...tzn. zapukać i zapytać o coś...pożyczyć coś...niech siostra długo szuka

No mozna, ale watpie w powodzenie takiej akcji
Co do rozmowy z siostra... mozna to rozwazyc ;D
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 29 gru 2005, 01:08

No to nie rozwazaj a pogadaj ... jak niewyjdzie wroc do tego topicu :P moze cos innego wykombinujemy :]
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 29 gru 2005, 07:28

Wybierz sobie jakiś towarek powyżej 15 lat i pogadaj z siostrą niech pomoze coś zaaranżować :) W koncu tylko z Toba mogą w knajpie napić sie piwa.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 29 gru 2005, 10:17

tr3sor pisze:A nielepiej pogadac z siostra ? no chyba ze niemacie zbyt dobrych stosunkow . Tak by chyba bylo najprosciej . A i siostra na pewno wie ktora z kolezanek skomentowala jak gdzies skradales sie bokiem do kuchni "Ty Zosia ale masz fajnego brata" I odrazu sie dowiesz gdzie masz szanse i siostra jakos pomoze je poznac :p

włąśnie to samo chciałem napisać <browar>

guli pisze:Wybierz sobie jakiś towarek powyżej 15 lat i pogadaj z siostrą niech pomoze coś zaaranżować W koncu tylko z Toba mogą w knajpie napić sie piwa.

no własnie, zagadaj z siostrą, niech Ci coś nagra...
(kurcze, szkoda ze nie ma siostry..)
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 29 gru 2005, 11:57

Wspolni "znajomi" to jeden z łatwiejszych sposobow na nawiazanie nowej znajomości.
robinho pisze:no własnie, zagadaj z siostrą, niech Ci coś nagra...

Własnie.
robinho pisze:(kurcze, szkoda ze nie ma siostry..)

Ja mam :P Jej koleżanki są cholernie zepsute <pijak>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 29 gru 2005, 12:44

Dum pisze:nie mam pomyslu na nawiazanie znajomosci, a jestem pewny ze za jakis rok, dwa jak bede mijał ktoras z kolezanek siostry na ulicy to walne sie w leb i pomysle jaki to ja kiedys bylem glupi (w sumie juz sie zastanawiam, dlaczego ja ich praktycznie nie znam Jezor).

Wchodzisz do pokoju i mowisz cos w stylu: Czesc dziewczyny jestem bratem ... i nazywam sie, chciałem sie przywitać ;) Jak dziewczyny sa na poziomie to zrozumieją o co chodzi i moze same zaczna konwersacje ;)
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 29 gru 2005, 12:54

mariusz pisze: Jak dziewczyny sa na poziomie to zrozumieją o co chodzi

Czyli w domysle: "czesc jestescie superzajebiste, chcialbym was lepiej poznać, a jesli mi spodobacie licze na cos wiecej"? :D
Ja mysle, ze kobiety maja mniejsza zdolnosc do nadinterpretacji zachowań :) Ale przekonany w 100% nie jestem.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 29 gru 2005, 12:56

Dum, amoze najprostszym rozwiazaniem bylo by pogadacz Twoja siostra... jezeli sie lubicie to na pewno zrozumie :)
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
cajmer

Postautor: cajmer » 29 gru 2005, 13:46

Ja mam starszą siostre ale ona nigdy koleżanek do domu ne sprowadzała ;p
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 13:56

zawsze chcialam miec starszego brata zeby mi kolegow do domu przyprowadzal....a niestety mam strsza siostre :D
zyli w domysle: "czesc jestescie superzajebiste, chcialbym was lepiej poznać, a jesli mi spodobacie licze na cos wiecej"? <Usmiechnij sie>!
Ja mysle, ze kobiety maja mniejsza zdolnosc do nadinterpretacji zachowań <usmiech> Ale przekonany w 100% nie jestem.

wasze mowienie i nasza interpretacja sa co najmniej dziwne....:D
Chcialbym Cie l;epiej poznac w moich uszach brzmialo keidys -chcialbym Cie przeleciec :D
Dziwne myslenia, a jednak czasmi dawno temu tak mialam :D
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 29 gru 2005, 14:21

Ja bym tam wszedł so pokoju siostry i zagadał..robiłem tak ze starszymi koleżankami więc z młodszymi tez problemu nie widze.. :D
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 gru 2005, 16:33

A ja bym wbiegl z fafkulcem na wierzchu i zamachal. Jak sie rozmaru nie wystrasza to wszystkie moje :)

Zartuje. Nie ma sie co zasanawiac, musisz zlamac zasade wazajmnego "nieprzeszkadzania", wejsc i pogadac. Innego wyjscia nie widze. Wczesniej obgadaj to z siostra, niech podpyta kolezanki co mysla o Tobie itp.
Awatar użytkownika
aniulka102
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniulka102 » 30 gru 2005, 19:12

ja tez bym chciala starszego brata miec <aniolek2> ale niestety nie mam rodzenstwa. Pogadaj z siostra tak jak pozostali radzą i powiedz nam o efektach :) powodzenia :P

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”