eng pisze:sadi pisze:Ehhh...ludzie czemu nie widzicie ze zycie trzeba brac pelnymi garsciami?
Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić ...
sadi pisze:Tylko czego tu sie wstydzic albo bac?
Budowa psychiczna, wczesniejsze doświadczenia, niewiara we własne możliwości, siły... na to nie ma metody ... to pewna forma kalectwa, ludzie tacy się rodzą i już ... niedoskonali ...
To prawdziwe, smutne lecz prawdizwe....
[ Dodano: 2006-04-27, 19:46 ]Ja naprawde nie rozumiem czemu w ogole nie probujecie?
Nieśmiałość, brak odwagi, obawa przed wyśmianiem
Zycie ucieka, drugiej szansy moze nie byc, a kazde doswiadczenie sie liczy bo sprawia ze pozniej bedzie juz tylko lepiej ;DD
Tak trudno się przemóc do pewnych sposobów postępowania, natomiast inne przychodzą z łatwością...
[ Dodano: 2006-04-27, 19:56 ]No nie wyglądam jak Richard Gere albo Ben Affleck

Akurat w tej materii nie narzekam, jest dobrze
Wmawiano mi od dziecka bycie geniuszem i bóg wie co kim jeszcze ! i co ? i dupa

Mnie matka też chowała deczko inaczej, ale sama mówiła, że wiele błędów popełnionych w wychowaniu mogła pominąć. Teraz ma pretensję, że żyję i zachowuję się tak, a nie inaczej. No tak, tylko że mam na to taki sam wpływ jak na dziurę ozonową...
[ Dodano: 2006-04-27, 19:59 ]Bo w życie trzeba brać pełnymi garściami. Bo mozna obudzić się po 50-tce
Chodząc w hitlerowskim hełmie/śpiąc z facetem/małolatem/być seryjnym gwałcicielem bądź mordercą - takie są tego skutki...
[ Dodano: 2006-04-27, 20:04 ]Normalne interesujące dziewczyny,kobiety są zawsze zajęte ...
Fakt, zresztą jest nawet takie przysłowie:
dobry towar w sklepie i łądna dziewczyna nigdy długo nie czeka na nabywcę.... [ Dodano: 2006-04-27, 20:08 ]Co druga moja znajoma jest sama (wiek około 25 lat. niezłe warunki naturalne). Desperatkami nie są. Tylko marudza mi że nie miały już dłuuuuuuuuuuuuuuugo pożądnego chopa.
A co wedle tych panien oznacza "normalny chłop"? Bo ja się dowiedziałem, że taki to nie istnieje i nigdy nie istniał
jedna nawet stwierdziła że jestem jej rezerwowym

Też mi pocieszenie... Jakby która mi tak powiedziała, to za Chiny Ludowe bym się z nią nie umówił, sorry, ale godności trzeba trochę mieć.