Niech żyje NIEŚMIAŁOŚĆ !!!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 27 kwie 2006, 09:10

eng pisze:Pierdu, pierdu ... mądrala
<fuckoff>
eng pisze:A ja olewam... na szczęście nic ode mnie nie chcą to mam spokój ...
czuję że cie to dręczy. Inaczej niebyłbyś tak zgorzkniały <diabel>
eng pisze:Jestem ! Obecny !
poprosze foto na forum.
eng pisze:Moja rada jest taka - niesmiali olejcie ten świat !
a oto moja rada:nieśmiali! Olejcie swoje problemy! Wtedy świat przestanie was olewać
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 27 kwie 2006, 09:16

Blazej30 pisze:czuję że cie to dręczy. Inaczej niebyłbyś tak zgorzkniały

Nie no, fajnie by było komuś wreszcie odmówić, spuścić ze schodów, nawrzucać itd ... :P taka mała zemsta za młode lata <diabel>
Blazej30 pisze:poprosze foto na forum.

Nie ma mowy ! Matryca/klisza pęka :)
Blazej30 pisze:a oto moja rada:nieśmiali! Olejcie swoje problemy! Wtedy świat przestanie was olewać

Świat nie przestanie, więc to bez sensu ... trzeba być do cholery egoistą :)
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 27 kwie 2006, 09:31

eng pisze: fajnie by było komuś wreszcie odmówić, spuścić ze schodów, nawrzucać itd ...
a ona by wracała i błagała o więcej <diabel>
eng pisze:Nie ma mowy ! Matryca/klisza pęka
pierdu pierdu. Nie pokażesz bo okazałoby się że nie jesteś takim jak się opisujesz <diabel>
eng pisze: trzeba być do cholery egoistą
a czy egoista odmówiłby sobie przyjemności świata? <diabel>

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 27 kwie 2006, 09:41

Blazej30 pisze:a ona by wracała i błagała o więcej

Nie wiem, może , ale za to wyobraź sobie jakby mi to samopoczucie poprawiło :)

Blazej30 pisze:pierdu pierdu. Nie pokażesz bo okazałoby się że nie jesteś takim jak się opisujesz

Nie ma co pokazywać i koniec tematu.

Blazej30 pisze:a czy egoista odmówiłby sobie przyjemności świata?

W granicach rozsądku można sobie nie odmawiać.
Ale wydaje mi się że to o czym Ty myślisz niewiele ma wspólnego z przyjemnością ...
Są naprawdę ciekawsze rzeczy niż robienie dobrego wrażenia na laskach w białych kozaczkach spod dyskoteki lub chamskie zaczepianie platynowych blondynek z solarką na jakimś deptaku w kabriolecie ...

Poza tym wydaje mi się ( może ktoś się ze mną zgodzi ) że bezroszczeniowa i zdystansowana pozycja wobec świata i otoczenia jest o wiele wygodniejsza ... bycie 'z boku' ma swoje zalety ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 27 kwie 2006, 11:49

eng pisze:Są naprawdę ciekawsze rzeczy niż robienie dobrego wrażenia na laskach w białych kozaczkach spod dyskoteki lub chamskie zaczepianie platynowych blondynek z solarką na jakimś deptaku w kabriolecie ...
ja nie mówię o takich kobietach. Ta którą "wychaczałem" była w szpilkach i sukience. na dyskotekach są też normalne kobiety. Takie jak moje znajome które juz żylaków dostają od tego chodzenia i szukania w miarę normalnego faceta <aniolek> I nie chodza w kozaczkach!! <mlotek> Zreszta nie musisz szukac po dyskotekach. Ostatnio zauważyłem że w pracy oglada sie za mna jedna dziewczyna. Gdy się mijamy i patrzę jej w oczy nie wytrzymuje spojrzenia i odwraca wzrok z wielkim usmiechem na ustach. ostatnio gadaliśmy ze 20 min. Dużo się o niej dowiedziałem. Więc nie tylko w klubach mozna szukać kobiety <mlotek>
eng pisze:bezroszczeniowa i zdystansowana pozycja wobec świata i otoczenia jest o wiele wygodniejsza ... bycie 'z boku' ma swoje zalety ...
nic nie ryzykując nic nie zyskujesz <mlotek>

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 27 kwie 2006, 12:27

Blazej30 pisze:na dyskotekach są też normalne kobiety.

hahahahahahahahahahaha no co ty ? ;)
A ja myslałem że albo z obstawą albo skrajne desperatki ;)

Blazej30 pisze:Takie jak moje znajome które juz żylaków dostają od tego chodzenia i szukania w miarę normalnego faceta

Normalnego - znaczy 185 cm wzrostu, 95kg wagi i bardzo męska twarz ... gratualcje ... 'sterydów' dużo chodzi po świecie, na pewno coś znajdą ...

Blazej30 pisze:nic nie ryzykując nic nie zyskujesz

Wiesz ... zyskać to można w ryj od 'ochroniarza' zaczepionej panny ...

Normalne interesujące dziewczyny,kobiety są zawsze zajęte ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 27 kwie 2006, 12:44

eng pisze:hahahahahahahahahahaha no co ty ?
A ja myslałem że albo z obstawą albo skrajne desperatki
to ty świata nie znasz. No ale nic dziwnego skoro go olewasz?? <diabel> Co druga moja znajoma jest sama (wiek około 25 lat. niezłe warunki naturalne). Desperatkami nie są. Tylko marudza mi że nie miały już dłuuuuuuuuuuuuuuugo pożądnego chopa. Zresztą sam widzę że ci z którymi się zadają to chcą i boją się.
eng pisze:Normalnego - znaczy 185 cm wzrostu, 95kg wagi i bardzo męska twarz ... gratualcje ... 'sterydów' dużo chodzi po świecie, na pewno coś znajdą ...
<mlotek> w miare przystojnego z pomyślunkiem. Jedna nawet stwierdziła że jestem jej rezerwowym <aniolek>
eng pisze:Wiesz ... zyskać to można w ryj od 'ochroniarza' zaczepionej panny ...
ja spróbowałem i jej ochroniaż zmył się bo był tylko na przyczepkę. Oczywiście w tym wieku żadna normalna kobieta nie jest dziewicza. kazda ma jakichś adoratorów. Ale urozmaicenie będzie mile widziane.

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 27 kwie 2006, 12:50

To ogólne gratulacje, problem nieśmialosci Cię nie dotyczy, pochwaliłeś się, czekamy teraz na oklaski <pijaki>
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 27 kwie 2006, 13:02

eng pisze:To ogólne gratulacje, problem nieśmialosci Cię nie dotyczy, pochwaliłeś się, czekamy teraz na oklaski
osz ty <mlotek> Problem nieśmiałosci mnie dotyczy!! <mlotek> tylko umiem się przełamać. Chcę ci udowodnić że to możliwe <mlotek>

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 27 kwie 2006, 13:09

Blazej30 pisze:osz ty Problem nieśmiałosci mnie dotyczy!! tylko umiem się przełamać. Chcę ci udowodnić że to możliwe

Tak, możliwe, ale ja tez staram się przedstawić inny od Twojego sposób myślenia ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 27 kwie 2006, 13:19

eng pisze:Tak, możliwe, ale ja tez staram się przedstawić inny od Twojego sposób myślenia ...
tak, ale co zrobisz gdy spotkasz TĄ kobietę?? Obojetnie ja ominiesz??

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 27 kwie 2006, 15:02

A jak kiedys szedlem sobie pozno po Warszawie i jakas panna szla i chcialem sie zapytac jak mam dojsc do jakiejs ulicy a ona zaczela uciekac to znaczy ze byla niesmiala? :D

Powiem tak - w KAZDYM jest troche niesmialosci, jestem pewien ze nawet najwiekszy playboy ktorey nie ma zadnych problemow z podrywaniem kobiet, jak spotka kobiete w ktorej bedzie COS czego nie widzial nigdy, bedzie zupelnie inna od reszty, to tez sie w nim ta niesmialosc pojawi zastanowi sie czy podejsc, jak pogadac i czy ma w ogóle po co podchodzic. Pierwsza sprawa to nie pomyslec w momencie kiedy sie prawie zdecydowalismy zeby zagdac, a co jak nic z tego nie bedzie? Gowno :D macie o tym nie myslec. Potraktujcie ofiare jak zwykla panienke ktora znacie i pytacie np o godzine o ktorej wyzej pisaliscie. Wiem ze to nie latwe, ale sie da. Trzeba probowac...

A co do karteczki o ktorejs ktos napisal ja na miejscu tej osoby napisalbym na niej cos w stylu "jestem niesmiala osoba, ale... chodz na piwo : ) " z usmieszkiem.

Moze by zadzialalo :> samego majla bym nie napisal ;]
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 27 kwie 2006, 15:21

Przypomniał mi się mój eks. Przez 3 lata w liceum dostawał listy miłosne od jakiejś dziewczyny ze szkoły. W prezencie przysyłała mu płyty pocztą, nawet niezłe. W trzeciej klasie napisała, ze wyjeżdża na stałe do Niemiec i że to jej ostatni list. Więcej się nie odezwała i nigdy się nie dowiedział, kto to był.

ale ja tak a propos, bo temat całkowicie mi obcy, więc spadam stąd :)
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 27 kwie 2006, 15:57

eng byles juz u psychiatry na rozmowie w sprawie swojej niesmialosci?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2006, 18:28 przez sadi, łącznie zmieniany 1 raz.
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 27 kwie 2006, 17:37

Blazej30 pisze:tak, ale co zrobisz gdy spotkasz TĄ kobietę?? Obojetnie ja ominiesz??

A kto powiedział że już jej nie spotkałem ? :)
Kobietę mam i jest mi dobrze.
Ale mowa tu o nieśmiałości, to przypadłość z którą ciężko się żyje... na codzień, w pracy, w urzędzie, na ulicy, w kiosku itd ...
Nieśmniałość nie dotyczy tylko relacji damsko-męskich ... ale tam najbardziej się ujawnia i w młodym wieku najbardziej boli ...

Nawet się wczułem we wspomnienia tu rozpisując ;)
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
czero
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: czero » 27 kwie 2006, 19:43

eng pisze:
sadi pisze:Ehhh...ludzie czemu nie widzicie ze zycie trzeba brac pelnymi garsciami?

Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić ...

sadi pisze:Tylko czego tu sie wstydzic albo bac?

Budowa psychiczna, wczesniejsze doświadczenia, niewiara we własne możliwości, siły... na to nie ma metody ... to pewna forma kalectwa, ludzie tacy się rodzą i już ... niedoskonali ...
To prawdziwe, smutne lecz prawdizwe....

[ Dodano: 2006-04-27, 19:46 ]
Ja naprawde nie rozumiem czemu w ogole nie probujecie?
Nieśmiałość, brak odwagi, obawa przed wyśmianiem <hmm>
Zycie ucieka, drugiej szansy moze nie byc, a kazde doswiadczenie sie liczy bo sprawia ze pozniej bedzie juz tylko lepiej ;DD
Tak trudno się przemóc do pewnych sposobów postępowania, natomiast inne przychodzą z łatwością...

[ Dodano: 2006-04-27, 19:56 ]
No nie wyglądam jak Richard Gere albo Ben Affleck :D
Akurat w tej materii nie narzekam, jest dobrze :>
Wmawiano mi od dziecka bycie geniuszem i bóg wie co kim jeszcze ! i co ? i dupa ;)
Mnie matka też chowała deczko inaczej, ale sama mówiła, że wiele błędów popełnionych w wychowaniu mogła pominąć. Teraz ma pretensję, że żyję i zachowuję się tak, a nie inaczej. No tak, tylko że mam na to taki sam wpływ jak na dziurę ozonową...

[ Dodano: 2006-04-27, 19:59 ]
Bo w życie trzeba brać pełnymi garściami. Bo mozna obudzić się po 50-tce
Chodząc w hitlerowskim hełmie/śpiąc z facetem/małolatem/być seryjnym gwałcicielem bądź mordercą - takie są tego skutki...

[ Dodano: 2006-04-27, 20:04 ]
Normalne interesujące dziewczyny,kobiety są zawsze zajęte ...
Fakt, zresztą jest nawet takie przysłowie: dobry towar w sklepie i łądna dziewczyna nigdy długo nie czeka na nabywcę....

[ Dodano: 2006-04-27, 20:08 ]
Co druga moja znajoma jest sama (wiek około 25 lat. niezłe warunki naturalne). Desperatkami nie są. Tylko marudza mi że nie miały już dłuuuuuuuuuuuuuuugo pożądnego chopa.
A co wedle tych panien oznacza "normalny chłop"? Bo ja się dowiedziałem, że taki to nie istnieje i nigdy nie istniał :>
jedna nawet stwierdziła że jestem jej rezerwowym <aniolek>
Też mi pocieszenie... Jakby która mi tak powiedziała, to za Chiny Ludowe bym się z nią nie umówił, sorry, ale godności trzeba trochę mieć.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 27 kwie 2006, 20:25

A mowia ze picie alkoholu w mlodym wieku ma same minusy ;DD

alexcool

Postautor: alexcool » 29 kwie 2006, 14:57

sadi pisze:eng byles juz u psychiatry na rozmowie w sprawie swojej niesmialosci?

Po co mu ? jezeli mu odpowiada zycie w taki sposob to po co do psychiatry, to jest nic powaznego, jedynie co to mozna miec male problemy, z ktorymi samemu mozna sobie poradzic, ew z pomoca rodziny/przyjaciol. A w najgorszym przypadku do psychologa.
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 29 kwie 2006, 20:48

alexcool pisze:
sadi pisze:eng byles juz u psychiatry na rozmowie w sprawie swojej niesmialosci?

Po co mu ? jezeli mu odpowiada zycie w taki sposob to po co do psychiatry, to jest nic powaznego, jedynie co to mozna miec male problemy, z ktorymi samemu mozna sobie poradzic, ew z pomoca rodziny/przyjaciol. A w najgorszym przypadku do psychologa.

No to jak sobie poradzisz w sklepie gdy sprzedawczyni spyta sie czy masz np. drobne? ;DD
Uciekniesz?

alexcool

Postautor: alexcool » 29 kwie 2006, 22:26

eee ja juz takim skrajnym przypadkiem nie jestem sadi :) a pozatym mowie ci, ze ja mam taka specyficzna niesmialosc, ktora dotyczy pieknych kobiet, takich ktorych chcialo by sie poderwac, no ale czerwience i te sprawy nie pozwalaja :D :D hehehe, chyba musze wziasc przyklad z Pana Andrzeja Leppera i sie w solarium opalic - naprawde pomaga :)

Pozdrawiam :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”