Chcialabym zeby poczul sie wyjatkowo...
Moderator: modTeam
-
patinka246
- Bywalec

Witam szukalam mojego proeblemu na forum ale niestety nie znalazlam... hmmm moze zle szukalam
a wiec jestem z moim chlopakiem 8 miesiecy i kilka dni temu zaczal mi sie skarzyc ze go zaniedbuje. Hmmm moim zdaniem to normlane bo poczatki zwiazku zawsze sa "ciekawsze i pikantniejsze" a teraz powoli wdziera sie przyzwyczajenie, co nie znaczy ze go nie kocham bo zyc bez niego nie moge i nie wyobrazam sobie bez niego swiata. Ostatnio mam strasznie duzo nauki i tlumaczylam mu ze jest to spowodowane sleczeniem nad ksiazkami. Czy go zaniedbuje? Mi sie tak nie wydaje no ale skoro on tak czuje to musze cos z tym zrobic, bo jest dla mnie najukochansza gwiazdka na niebie! I oto moj problem: Co moge zrobic aby czul sie naprawde kochany? Chce go jakos zaskoczyc tak jak na poczatku zwiazku namalowalam w nocy na jego ulicy kreda serduszka. Chcialabym zeby naprawde poczul sie kims wyjatkowym. Tak wiec czekam na wszystkie szalone pomysly i z gory dziekuje
( przepraszam za brak polskich koncowek ale mam problemy z kompem )
patinka246 pisze:a teraz powoli wdziera sie przyzwyczajenie
no to oboje musicie cos z tym robic
patinka246 pisze:bo zyc bez niego nie moge i nie wyobrazam sobie bez niego swiata.
to chyba nie wrózy nic dobrego
patinka246 pisze:bo jest dla mnie najukochansza gwiazdka na niebie!
a ile tych gwaiazdek na niebie kochasz, skoro on najukochańsza jest
Jagoda pisze:moim zdaniem to powinien być Twój pomysł a nie kogoś obcego!
to przede wszystkim
wykup bilbord gdzies gdzie on chodzi i napisz jak go kochasz
upiecz ciasto i napisz na nim jego imie, tylko nie markerem, sa specjalne polewy do tego
zorganizuj ciekawe wyjscie
zorganizuj jakas ciekawa noc w hotelu
wydepiluj soebi cipke tak by z włosków powstala pierwsza litera jego imieni
zrob dla niego pokaz tańca erotycznego, konieczne z rozbieraniem sie
zabirz go do knajpki/pubu/kawiarni w której byliscie pierwszy raz lub w miejsce które dla was jest wyjatkowe i koniecz powiedz czemu jestescie w tym miejscu
ugotuj jego ulubiona potrawe
zorganizuj leniwa sobote w domu, powiedz, ze chcesz sie nim nacieszyc
kup mu cos co chce miec i powiedz, ze jak to zobaczylas to od razu o nim pomyslała
a temat juz był, nie wiem tylko czy o zaskakiwaniu dziewczyny czy chłopaka
patinka, to ja tak troszkę trywialnie może - powinien czuć się wyjątkowo, bo przecież kochasz go...
Jednak może faktycznie przez nawał nauki "zapomniałaś" o Was. Postaraj się, aby choć 1 dzień w tygodniu był tylko Wasz, ale sama pomyśl o tym, czym zaskoczyć swojego chłopaka. Ty znasz go najlepiej
Jednak może faktycznie przez nawał nauki "zapomniałaś" o Was. Postaraj się, aby choć 1 dzień w tygodniu był tylko Wasz, ale sama pomyśl o tym, czym zaskoczyć swojego chłopaka. Ty znasz go najlepiej
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wiesz to ze sie kogos kocha mozna pokazac na 3000 sposobów:
Prawdziwy meżczyzna potrzebuje 3 rzeczy:
- piwa
- seksu
- podziwu
Mozna to przerobic na:
- kup pare piwek (ktore lubi) upewnij sie ze ma wolny wieczor. Ubierz cos seksownego spedzcie miły wieczorek pobaraszkujcie troche może czegoś jeszcze nie probowaliscie/ Odmiana to dobra rzecz jesli chodzi o sex
PS: Możesz oczywiscie skoczyc nago na spadochronie z wytatuowanymi na półdupkkach inicjałami ukochanego. Przed ladowaniem odpiac spadochronzrobic salto i rzucic mu sie w ramiona... w kazdym razie powodzenia
Prawdziwy meżczyzna potrzebuje 3 rzeczy:
- piwa
- seksu
- podziwu
Mozna to przerobic na:
- kup pare piwek (ktore lubi) upewnij sie ze ma wolny wieczor. Ubierz cos seksownego spedzcie miły wieczorek pobaraszkujcie troche może czegoś jeszcze nie probowaliscie/ Odmiana to dobra rzecz jesli chodzi o sex
PS: Możesz oczywiscie skoczyc nago na spadochronie z wytatuowanymi na półdupkkach inicjałami ukochanego. Przed ladowaniem odpiac spadochronzrobic salto i rzucic mu sie w ramiona... w kazdym razie powodzenia
Może rzeczywiście przez naukę straciłaś swojego faceta z oczu.
Nie poradzę Ci konkretnie, co masz zrobić, bo to powinno wypłynąć z Twojego serca. Spraw jednak, by nigdy nie miał wątpliwości co do stałości Twojej miłości i że nadal Ci na Nim zależy. Tak samo jak na początku.
Nie poradzę Ci konkretnie, co masz zrobić, bo to powinno wypłynąć z Twojego serca. Spraw jednak, by nigdy nie miał wątpliwości co do stałości Twojej miłości i że nadal Ci na Nim zależy. Tak samo jak na początku.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Inni mają racje-to Ty powinnaś zrobic cos takiego spontanicznego co wiesz że mu sie na pewno spodoba:)
Takie cos najbardziej trawia do serca ukochanego:)
Ja jestem z moim mężczyzna ponad rok i wiadomo że nie spotykamy sie 24 godziny na dobe-ale conajmniej pare razy w tygodniu0 i jakos nigdy nie odczułam tegoże mu na mnie nie zalezy-wystarczy nawet to że mnie przytuli i powie jak baaardzo kocha,kupi kwaty itp....nie jest za bardzo wylewny jesli chodzi o okazywanie uczuć-to chyba podobnie jak już to robi to tak na zapas że nigdy nie wątpie w to że kocha mnie choć troche mnierj niz na początku:)
Zrób podobnie:)
Takie cos najbardziej trawia do serca ukochanego:)
Ja jestem z moim mężczyzna ponad rok i wiadomo że nie spotykamy sie 24 godziny na dobe-ale conajmniej pare razy w tygodniu0 i jakos nigdy nie odczułam tegoże mu na mnie nie zalezy-wystarczy nawet to że mnie przytuli i powie jak baaardzo kocha,kupi kwaty itp....nie jest za bardzo wylewny jesli chodzi o okazywanie uczuć-to chyba podobnie jak już to robi to tak na zapas że nigdy nie wątpie w to że kocha mnie choć troche mnierj niz na początku:)
Zrób podobnie:)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”