Jak szybko można osiągnąć orgazm ?!
Moderator: modTeam
Jak szybko można osiągnąć orgazm ?!
Witam,
męczy mnie jedna sprawa....jak szybko podczas ( pierwszego) stosunku mężczyzna może osiągnąć orgazm (chodzi tu o wytrysk) ?!
męczy mnie jedna sprawa....jak szybko podczas ( pierwszego) stosunku mężczyzna może osiągnąć orgazm (chodzi tu o wytrysk) ?!
Nie, nie chodzi tu o to, że ma być na czas....ale z moją partnerka tak się zapędziliśmy, że zaczeliśmy bez gumy...trwało to z 10min i jestem ciekaw czy mogło w tym czasie dojść do wytrysku (ja nic nie czułem, moja partnerka również)...i właśnie się martwie czy przypadkiem do niczego nie doszło.....a jeżeli mogło dojść to jaka jest szansa na zajście w ciąże ?!
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Sh@dow pisze:teraz pozostaje mieć nadzieję, że jednak nic złego z tego nie wyniknie
jak to mówią: nadzieja matką głupich... nie powinieneś się brać do seksu z taką wiedzą i tak niskim poczuciem odpowiedzialności... ale dzięki takim, jak wy, przyrost naturalny nie jest aż tak tragiczny... bo co to by było, jakby wszystkie dzieci były planowane...
Rozumiem, że jesli jest się młodym to można nie wiedzieć różnych spraw, ale rodzice, szkoła, przyjaciele i własna edukacja powinna choć odrobinkę uczyć... Powinni wprowadzić obowiązkowo do szkół jakieś przygotowanie do takich spraw i powinna być z tego ocena! Mam nadzieje, że autor tematu nie robi sobie żartów! Pozdrawiam
Nauka, Kosmos, Komputery, Ewolucja, Delfiny, Grafika
jak to mówią: nadzieja matką głupich... nie powinieneś się brać do seksu z taką wiedzą i tak niskim poczuciem odpowiedzialności... ale dzięki takim, jak wy, przyrost naturalny nie jest aż tak tragiczny... bo co to by było, jakby wszystkie dzieci były planowane...
popieram, z taką wiedzą do seksu , lepiej trochę... bo zostaniesz tatusiem w mniej niż 10 min...
swoją drogą widziałem taki dział antykoncepcja itp... WIĘC MOŻE POCZYTAJ TAM!!! jest tego tooona!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”