pytanie szczególnie do dziewczyn gdyz dotyczy diety

Moderator: modTeam
agata pisze:tad tez moje pytanie czy stosujac diete uzywacie jakis preparatów, witamin, które np zmiejszaja łaknienie, przyspieszaja spalanie tkanki słuszczowej w czasie cwiczen? jesli tak to co proponujecie?
ForsakenXL pisze:ale wszystkie w koło trąbią o piciu zielonej herbaty
agata pisze:przede wszytskim interesuje mnie jak to zrobic by wiedzac ze trzeba pocwiczyc nad sylwetka i zrzucic pare kilo wytrwac i pracowac nad tym?
ForsakenXL pisze:wszystkie w koło trąbią o piciu zielonej herbaty
Yasmine pisze:Codziennie zielona herbata
(...)
Moja przemiania materii poprzez cwiczenia i zielona herbate bardzo sie poprawila
Yasmine pisze:Ale najczesciej najtansza za 70 groszy
złotooka kotka pisze:Ale zadnych efektow po niej nie widze.... Moze dlatego, ze pije od dlugiego czasu, regularnie i juz mi sie organizm przyzwyczail....
o wiele latwiej mi utrzymac wage (kiedys wczesniej ciezko mi to szlo) i regularne wyproznianie.
Yasmine pisze:moze pij kilka dziennie
złotooka kotka pisze:Kurde, no! Ja wlasciwie tylko taka (albo czerwona jeszcze) pije, bo zwyczajnej, czarnej nie znosze. Ale nigdy nie zauwazalam jakiegos dobroczynnego wplywu na moj organizm. Nic mi sie nie poprawia czy nie reguluje
ForsakenXL pisze:ostatni posiłek na ok. 6h przed snem
ForsakenXL pisze:Niezależnie od tego gdzie jesteś (poza małymi wyjątkami). Nie musisz jeść tylko w domu.
złotooka kotka pisze: ja lubie jesc na cieplo. A na uczelni nie mam na to szans.
Na kanapkach, salatkach etc. to sie da przez pewien czas. Ale na dluzsza mete podziekuje.
złotooka kotka pisze:ylko, ze gdzies na miescie nie kupie czegos zdrowego,
Mia pisze:albo kupuje gotowe kanapki, dziwna sprawa, bo wole jesc tak, niz kanapkiz domu nosic - bo takich nie jadlam nigdy,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości