P.S. Starałem się znaleść w szukaczce coś podobnego, ale nic z tego

Moderator: modTeam
Kemot pisze:Chodzi ogólnie o takie kontakty damsko-męskie, tak jak w podpisie tematu.
Nie dotyczy to mnie i mojej dziewczyny, której nie mam
Bender pisze:kleic to sie maja dziewczynie majtki
na mnie takie rzeczy nie działają rozpraszająco. Przeceniasz naszą wrażliwość. jak dyskutuję to jestem jak tomahowkWstreciucha pisze:albo np dekolt dziewczyny jest tak gleboki ze zupelnie WAS to rozprasza
Olivia pisze:Jeśli gadka z dziewczyną się nie klei, to odpowiedź jest tak prosta, że aż banalna-nie pasujecie do siebie i tyle. Nie macie ze sobą o czym rozmawiać, nic wielkiego. Zdarza się.
A wrcając do meritum od teraz konwersację składam na barki lakski
Marisa pisze: sztuka tkwi w rozmawianiu a nie monologu.
Hmmm ja jestem osoba raczej potrafiaca z kazda osoba rozmawiac sa takie tematy które zawsze mozna kontynuowac i wymienic sie doswiadczeniami
Marisa pisze:. sa tez ludzie z którymi pierwsze 30 min przebywania to dlanich wielki stres zwlaszcza np na 1 spotkaniu
miś pisze:Dlatego niestety nie mam dziewczyny powaznej. Poznaje tylko i wylacznie na imprezach i tam mi sie fajnie gada, ale zazwyczaj te dziewczyny sa puste nie wiem czemu. Moze ja po prostu nie mam talentu do kobiet ,a moze jestem glupi i nie moge rokrecic rozmowy [...]
miś pisze:a moze jestem glupi i nie moge rokrecic rozmowy
miś pisze:Dlatego niestety nie mam dziewczyny powaznej.
miś pisze: sa puste nie wiem czemu
miś pisze: Wydaje mi sie wlasnie ,ze jak ktos nie m ajak gadac to po prostu do siebie nie pasuje.
miś pisze:oznaje tylko i wylacznie na imprezach i tam mi sie fajnie gada, ale zazwyczaj te dziewczyny sa puste nie wiem czemu
Olivia pisze:Bo życie to nie jest impreza. Przy normalnym spotkaniu wszystko wychodzi.
Blazej30 pisze:Ty się ciesz że nie poznałeś tych z centrów handlowych
TedBundy pisze:Blazej30 napisał/a:
Ty się ciesz że nie poznałeś tych z centrów handlowych
TedBundy pisze:czyżby tam inny gatunek bywał
Jak już nie mam o czym gadać, to naczynam o szkole O tym może sie chyba kazdy wypowiedziec.
miś napisał/a:
Dlatego niestety nie mam dziewczyny powaznej. Poznaje tylko i wylacznie na imprezach
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 158 gości