Zabawki
Moderator: modTeam
Zabawki
Ano sam temat jest dość ogólny ale ja od razu zacznę od dośc konkretnego pytania:
Jak to jest z tymi kulkami gejszy (kulki dopochwowe brzmią tak jakoś...) Enyłej,moja znajoma ostatnio zadała mi takie pytanie-co to w sumie jest i jak to działa i na dobrą sprawę zabiła mi klina bo niby wiem że takie coś istnieje i że służy dostarczaniu kobiecie przyjemności ale nigdy jakoś nie zadałem sobie trudu by wybadać jak to funkcjonuje i z czym to się je.A więc takie pytanko do ogółu a zwłaszcza do pań:Jak to z tymi kulkami jest i jakie są wasze wrażenia związane z tą zabawką.
Jak to jest z tymi kulkami gejszy (kulki dopochwowe brzmią tak jakoś...) Enyłej,moja znajoma ostatnio zadała mi takie pytanie-co to w sumie jest i jak to działa i na dobrą sprawę zabiła mi klina bo niby wiem że takie coś istnieje i że służy dostarczaniu kobiecie przyjemności ale nigdy jakoś nie zadałem sobie trudu by wybadać jak to funkcjonuje i z czym to się je.A więc takie pytanko do ogółu a zwłaszcza do pań:Jak to z tymi kulkami jest i jakie są wasze wrażenia związane z tą zabawką.
- ksiezycowka
- Weteran
Chyba rzeczywiście będę musiał się przejść i wypytać ale póki co liczyłem że dowiem się czegoś tutaj.
Wygląd znam,żadna filozofia.Macanie też mi nic nie da.A właśnie w google szukałem i jakoś nie wyszło mi.Znalazłem mnóstwo stron sieciowych sex shopów ale tam była tylko cena,wymiary,informacje o użytym tworzywie i tym podobne specyfikacje techniczne.Nic z czego można by sie dowiedzieć jak zabawa kulkami może wyglądać w praktyce.A tego choć ogólnie chciałbym sie dowiedzieć.
Wygląd znam,żadna filozofia.Macanie też mi nic nie da.A właśnie w google szukałem i jakoś nie wyszło mi.Znalazłem mnóstwo stron sieciowych sex shopów ale tam była tylko cena,wymiary,informacje o użytym tworzywie i tym podobne specyfikacje techniczne.Nic z czego można by sie dowiedzieć jak zabawa kulkami może wyglądać w praktyce.A tego choć ogólnie chciałbym sie dowiedzieć.
Są to dwie piłeczki z tworzywa najczęściej połączone sznureczkie. W środku każdej z nich jest mniejsz kuleczka która w trakcie chodzenia itp obija się o ścianki powodując wibracje. Co do skuteczności działania jest to sprawa indywidualna, wynalazek pochodzi z dalekiego wschodu - oni mają nieco inną kulturę sexu. Generalnie nie jest to drogha rzecz i można na próbę zainwestować te ok 30 złotych.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Chodzenia itp. ? Czyli co,zabawka do instalacji rano która działa jak nutella (daje energię na cały dzień).Ja się tam nie znam ale kto by w tym chodził,w końcu największe odprężenie przychodzi w pozycjach "statycznych"-może napiszesz coś więcej?
Kultura jak kultura,mają swój wcale nie mały,wkład i przyjemność przeca nie zależy od regionu świata czy kultury.
Cóż jak dla mnie brzmi mało obiecująco.Kulka w kulce i sznureczek.Wiem że to tekst laika ale chciałbym dowiedzieć się trochę więcej w końcu spore grono zwolenniczek tego wynalazku nie wzieło sie z nikąd,toteż najchętniej chciałbym się dowiedzieć o doznania bo instalacja sama w sobie to chyba żadna filozofia.Czy jest tu jakaś niewiasta która zna,używa i sobie ceni owe kuleczki???
Kultura jak kultura,mają swój wcale nie mały,wkład i przyjemność przeca nie zależy od regionu świata czy kultury.
Cóż jak dla mnie brzmi mało obiecująco.Kulka w kulce i sznureczek.Wiem że to tekst laika ale chciałbym dowiedzieć się trochę więcej w końcu spore grono zwolenniczek tego wynalazku nie wzieło sie z nikąd,toteż najchętniej chciałbym się dowiedzieć o doznania bo instalacja sama w sobie to chyba żadna filozofia.Czy jest tu jakaś niewiasta która zna,używa i sobie ceni owe kuleczki???
Może jestem zbyt ograniczony że zadaję takie pytania ale sorx nie mam waginy i musze bazować na doświadczeniach osób które ja posiadają.
Mała kulka w dużej kulce,duża kulka w pochwie= rozkosz.Sorx ale mnie to nie censored wyjatkowo płytko płasko i schematycznie.Tak jakby zapisane w 2D nawet najpełniejszy obraz 2D nie odda tego co skrótowo zapisane w 3D będzie wyraźnie widoczne.
Oj zaraz tak.Czy ja prosze o duzo.Wiadomo,orgazm to orgazm rozkosz to rozkosz.Ale doznania sa każdym razem inne.Gdyby tak nie było to na rynku byłby tylko jedne jedyny model wibratora a nie wszystkie jego warianty wersje i inne wynalazki typu kulki i nie-wiem-co-tam-jeszcze.
Nie prosze o referat tylko o jakieś rozszeżenie tego co juz wiem bo zostało tu napisane.No bo wątpię żeby tych kilka wypowiedzi opisało całe zagadnienie w 100% (powiedziałbym wręcz że ledwie je ruszyliśmy).
Ladnie plosię
Mała kulka w dużej kulce,duża kulka w pochwie= rozkosz.Sorx ale mnie to nie censored wyjatkowo płytko płasko i schematycznie.Tak jakby zapisane w 2D nawet najpełniejszy obraz 2D nie odda tego co skrótowo zapisane w 3D będzie wyraźnie widoczne.
Oj zaraz tak.Czy ja prosze o duzo.Wiadomo,orgazm to orgazm rozkosz to rozkosz.Ale doznania sa każdym razem inne.Gdyby tak nie było to na rynku byłby tylko jedne jedyny model wibratora a nie wszystkie jego warianty wersje i inne wynalazki typu kulki i nie-wiem-co-tam-jeszcze.
Nie prosze o referat tylko o jakieś rozszeżenie tego co juz wiem bo zostało tu napisane.No bo wątpię żeby tych kilka wypowiedzi opisało całe zagadnienie w 100% (powiedziałbym wręcz że ledwie je ruszyliśmy).
Ladnie plosię
Wiem ze każda kobieta odczuwa innaczej.Nie ma dwóch takich samych kobiet.Każda jest wyjątkowa i niepowtarzalna.Ale jakieś ogólne zasady sie potarzają.Gdyby nie dało sie zauważyć żadnych prawidłowości to mielibyśmy biednie ;P
A mogłabyś tu wpisać małe sprawozdanie jeśli już sprawisz sobie kulki?Tak ogólnie,trochę o doznaniach trochę o emocjach, czym to się rózniło od innych zabawek i takie różne.Co ci tam przyjdzie na myśl w związku z nimi.Byłbym ci za to bardzo wdzięczny.
A mogłabyś tu wpisać małe sprawozdanie jeśli już sprawisz sobie kulki?Tak ogólnie,trochę o doznaniach trochę o emocjach, czym to się rózniło od innych zabawek i takie różne.Co ci tam przyjdzie na myśl w związku z nimi.Byłbym ci za to bardzo wdzięczny.
Rauko pisze:Czy jest tu jakaś niewiasta która zna,używa i sobie ceni owe kuleczki???
Ja sie ogolnie roczarowalam, bo praktycznie w ogole ich nie czuje.
Co prawda jest jedna metoda, zeby bylo lepiej, ale nie bede tego opisywac
Jedyne, na co kulki u mnie wplywaja, to wilgotnosc. Sa dobrym gadzetem przed
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
- Maniak
- Maniak
sophie pisze:czy np jak sie bawic z wibratorem tez was ciekawi?
Lepiej odkrywać samemu nowe nieznane dotąd tematy Ciekawiej
To jakąś pisarkę trzeba by bylo zatrudnićForsakenXL pisze:Nawet aplikacja tamponu (to tylko taki przykład ) w odpowiedni sposób opowiedziana może być ciekawa
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
Ja tam chetnie poslucham i o kulkach i wibratorach wszelkiej masci.Bo:
Primo-dzieki temu bede wiedzial jak taka zabawke wykorzystac kiedy stwierdze ze na podstawowym wyposazeniu nie pociagne cala noc a chce zeby moja partnerka zapamietala te noc na baaardzo dlugo.
Secundo-pozwoli mi to lepiej zrozmumiec potrzeby,wymagania,upodobania oraz reakcje kobiety.A uzbrojony w taka wiedze zmniejszam sznase na to ze przy jakiejs klotni ona bedzie mogla uzyc arcybolesnego i troche nie fair argumentu-bo ja jeszcze nigdy nie mialam z toba orgazmu a tamte wszystkie to udawalam...
Dlatego tez chetnie dowiem sie co i jak,odnosnie kulek,wibratorow,motylkow i wszelkiej masci inszych zabawek.
Primo-dzieki temu bede wiedzial jak taka zabawke wykorzystac kiedy stwierdze ze na podstawowym wyposazeniu nie pociagne cala noc a chce zeby moja partnerka zapamietala te noc na baaardzo dlugo.
Secundo-pozwoli mi to lepiej zrozmumiec potrzeby,wymagania,upodobania oraz reakcje kobiety.A uzbrojony w taka wiedze zmniejszam sznase na to ze przy jakiejs klotni ona bedzie mogla uzyc arcybolesnego i troche nie fair argumentu-bo ja jeszcze nigdy nie mialam z toba orgazmu a tamte wszystkie to udawalam...
Dlatego tez chetnie dowiem sie co i jak,odnosnie kulek,wibratorow,motylkow i wszelkiej masci inszych zabawek.
Rauko pisze:pozwoli mi to lepiej zrozmumiec potrzeby,wymagania,upodobania oraz reakcje kobiety.A uzbrojony w taka wiedze zmniejszam sznase na to ze przy jakiejs klotni ona bedzie mogla uzyc arcybolesnego i troche nie fair argumentu-bo ja jeszcze nigdy nie mialam z toba orgazmu a tamte wszystkie to udawalam...
wiedza na temat reakcji innych kobiet nie koniecznie zapewni ci zaspokojenie własnej kobiety
ta wiedza niech sie podzieli z toba własnie ona, to jej ma sprawiac przyjem,nosc nie forumowiczkom
- Eisenritter
- Uzależniony
sophie pisze:Dzindzer pisze:wiedza na temat reakcji innych kobiet nie koniecznie zapewni ci zaspokojenie własnej kobiety
ta wiedza niech sie podzieli z toba własnie ona, to jej ma sprawiac przyjem,nosc nie forumowiczkom
<browar>
Kazdy ma swoje upodobania.
trzeba samemu znalezc te odpowiednie miejsca i metody
Święte słowa, Sophie. Choć z drugiej strony chętnie bym dowiedział się więcej, bo chodzi za mną zakup czegoś sympatycznego dla mojego skarbu. Kulki... hmmm, efekt zwiększonej wilgotności zawsze jest porządany.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Przejrzyj kilka stron sklepow, a na pewno bedziesz po chwili juz mial liste rzeczy do kupienia Przynajmniej ja tak zawsze mam <aniolek2> Tylko troche kasy nie starczaEisenritter pisze:chodzi za mną zakup czegoś sympatycznego dla mojego skarbu
Nie wiem jak to jest z innymi dziewczynami, bo jakos zadna kolezanka nie chciala sie przyznac, ze ma kulki Ale wilgotnosc to chyba jednak ogolny objaw, gdyz chcac niechcac, pracuja miesnie pochwy...Eisenritter pisze:Kulki... hmmm, efekt zwiększonej wilgotności zawsze jest porządany.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”