którą prezerwatywę wybrać
Moderator: modTeam
którą prezerwatywę wybrać
Witam wszystkich mam pewien problem nie mam pojęcie ktorą prezerwatywe mam wybrać na moj drugi raz:) boję się że za wczesnie wystrzele lub ze pęknie ;/ Wacham się pomiędzy Durex performa , Durex extra safe i Durex elite
Prosiłbym o wypowiedzenie się "użytkowników" tych produktów i ich ocenienie <aniolek2>
jezeli taki temat juz byl to przepraszam ale wyszukiwarka mi padla
Prosiłbym o wypowiedzenie się "użytkowników" tych produktów i ich ocenienie <aniolek2>
jezeli taki temat juz byl to przepraszam ale wyszukiwarka mi padla
zakwajs pisze:Durex elite
moj facet czasami ich uzywal.....one sa stosunkowo cienkie
zakwajs pisze:boję się że za wczesnie wystrzele Jezor lub ze pęknie
kazda moze peknac.....kup jakas w takim razie taka co poznia wytrysk!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
zdaje sie ze z Unimila jest taka ze srodkiem znieczulajacym - podobno przedluzajaca stosunek takie czerwony max love
no cienkie sa ale fajne
kina pisze:moj facet czasami ich uzywal.....one sa stosunkowo cienkie
no cienkie sa ale fajne
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:zdaje sie ze z Unimila jest taka ze srodkiem znieczulajacym - podobno przedluzajaca stosunek
te sa do bani za kazdym razem, jak moj facet je zakladal to nie wiele mielismy z tego sexu...ochote mial, ale "on" nie dzialal tak jak nalezy Lepiej jakies cienkie uzywac, bez zadnych dodtakow przedluzajacych stosunek itp.....ewentualnie jakies wypustki zeby twojej Pani bylo milo
[ Dodano: 2005-12-23, 23:07 ]
Mia pisze:mi sie to jeszcze nie zdarzylo
a mi sie zdarzylo.....pekaja czasami....na pewno 1 na 10 nam peka!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
kina pisze:e sa do bani Usmiechnij sie! za kazdym razem, jak moj facet je zakladal to nie wiele mielismy z tego sexu...ochote mial, ale "on" nie dzialal tak jak nalezy Puscic oko Lepiej jakies cienkie uzywac, bez zadnych dodtakow przedluzajacych stosunek itp.....ewentualnie jakies wypustki zeby twojej Pani bylo milo usmiech
no to te wlasnie sa z wyputskami mi sie podobaja a jak on nie dziala jak nalezy to chyba nie tylko prezerwatyw wina
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
ja jechaelm na unimilach - tansze sa
widzielm tez gumki marki lider szajs to musi byc to
durexy drogie na dluzsza mete duzo wychodzi... ale nigdy mi nei pekla a unimil tak... ale tylko raz
widzielm tez gumki marki lider szajs to musi byc to
durexy drogie na dluzsza mete duzo wychodzi... ale nigdy mi nei pekla a unimil tak... ale tylko raz
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
- aniulka102
- Entuzjasta
Witam, ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum, to najpierw chciałem się przywitać, cze wszystkim
DObra, a teraz przejdę do rzeczy. Chciałem się dowiedzieć co sądzicie i prezerwatywach Durex pleasuremax. Na necie wyczytałem, że często pękają i że w ogóle "spadają" i takie tam... Jakie są wasze doświadczenia z tymi prezerwatywami, czy w ogóle ktoś ich używał?
DObra, a teraz przejdę do rzeczy. Chciałem się dowiedzieć co sądzicie i prezerwatywach Durex pleasuremax. Na necie wyczytałem, że często pękają i że w ogóle "spadają" i takie tam... Jakie są wasze doświadczenia z tymi prezerwatywami, czy w ogóle ktoś ich używał?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”