hmmm... czy już przebił??
Moderator: modTeam
hmmm... czy już przebił??
wczoraj przeżyłam swój pierwszy raz.....CHYBA mój chłopak wsadził mi ale strasznie mnie zabolało i odsunęłam się jak sparzona, więc pełnego stosunku nie było i nie wiem czy zdołał przebić moją błonę dziewiczą, bo żadnej krwi nie było, choć bolało bardzo. Dziś dalej boli, a podobno często po przebiciu boli na drugi dzień. Jak myślicie, czy to możliwe że przebił moją błonę, czy tlyko rozciągnął, czy może to byłą tylko próba która tak strasznie zabolała?
z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam
z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:A czy samo przerwanie jest dla Ciebie tak ważne?
Moze nie tyle wazne, co dobrze wiedziec czy jeszcze jest sie dziewicą...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Nawet jak w pelni przebil to nastepnym razem moze bolec. Tak samo, albo... bardziej.
Ja mialam wlasnie tak, ze za pierwszym bolalo, dosc mocno, ale do przezycia. W czasie kolejnych razow nie bylam w stanie wytrzymac kilkudziesieciu sekund. Z czasem jest coraz lepiej, ale nie nastawiaj sie ze boli tylko pierwszy raz. Czasami trzeba dluzszej praktyki.
Ja mialam wlasnie tak, ze za pierwszym bolalo, dosc mocno, ale do przezycia. W czasie kolejnych razow nie bylam w stanie wytrzymac kilkudziesieciu sekund. Z czasem jest coraz lepiej, ale nie nastawiaj sie ze boli tylko pierwszy raz. Czasami trzeba dluzszej praktyki.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Nawet jak w pelni przebil to nastepnym razem moze bolec. Tak samo, albo... bardziej.
nie straszcie mnie bo do końca zycia pozostane dziewica
cholernie sie boję bólu...
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Nikola pisze:cholernie sie boję bólu...
To jak Ci strach minie to dopiero się rżnij
dokladnie. bo teraz chyba troche sie zmuszasz. im wiecej stresu tym bardziej bedzie bolalo.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Wstreciucha
- Weteran
kina pisze:hmmmmmmm lepiej pojdz do lekarza i zapytaj.....tu na forum raczej nie znajdziesz odpowiedzi, dostaniesz tylko te ktore juz znasz i nad ktorymi sie zastanawiasz - tak- i - nie-!!
co do bolu to jestem przekonana ze bedzie, przede wszystkim ze jeszcze nie jestes z nim w wyrku a juz na przod masz z tego powodu stresa. Musisz po prostu wyluzowac. A na marginesie , mnie po pierwszym razie bolalo przez trzy dni, ale mnie trafil sie niesamowity kaliber <zawstydzony2> na cale szczescie bylam wcieta
Pozdrawiam <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
he witam w klubie mnie też przy pierwszym razie tak zabolało ze sie usunelam co prawda krawilam i mam tą świadomośc że błony dziewiczej już nie mam w sumie też sie zastanawiam czy bedzie bolalo drugi raz ale nie ma co sie zrażać trzeba spróbować i sprawdzić na pewno nie bedzie źle bądzmy dobrej mysli
Chili pisze:Mnie nie bolało nic a nic. Serio!
Wierzymy, bo to przeciez nie reguła, że zawsze boli.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- milenka_17_
- Zaglądający
cubasa pisze:moon pisze:A czy samo przerwanie jest dla Ciebie tak ważne?
Moze nie tyle wazne, co dobrze wiedziec czy jeszcze jest sie dziewicą...
Cubasa to jeszcze zalezy od tego jak rozumiec dziewictwo .
Osobiscie nierozumiem pogladu ze dziewica sie jest do czasu przerwania blony :S.
Przecierz blona moze miec tak rozne krztalty i rozmiary otworku w niej ze przy pierwszym lub nawet przy nastepnych stosunkach zupelnie nic jej sie niestanie.
I co wtedy owa dziewczyna po 10 razach dalej jest dziewica ?
@topic
Pewnie sie za bardzo stresowalas i ucieklas jak popazony kot bo bylas cala spieta, jesli niekrwawilas to raczej nieprzerwal a bol byl wynikiem wcisniecia owego ogiera w zacisniete miesnie ;]
-
- Weteran
tr3sor pisze:jesli niekrwawilas to raczej nieprzerwal
Bzdura.
Tylko okolo 50% dziewczyn krwawi.
Ja nie krwawilam, to znaczy, ze jeszcze mam nieprzerwana blone?
-
- Weteran
- Weteran
tr3sor pisze:I wedlug statystyk krawawi okolo 70% a nie 50%
Iii tam! Zalezy w jakie zrodla patrzec.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”