Sztywny penis. Pomocy
Moderator: modTeam
Sztywny penis. Pomocy
Mam takie pytanie, moj penis podczas wzwodu jest bardzo sztywny , do takiego stopnia ze nie moge sie kochac w pewnych pozycjach, nawet jak partnerka daje mi przyjemnosc oralnie ale odchyla penis od pionu to staje sie to nieprzyjemne. Pytanie brzmi czy to jest normalne (na filmach xxx tego nie maja, ich czlonki sa bardzo elestyczne), i czy grozi to takimi powiklaniami jak zlamanie penisa. Prosze o wypowiedzi>. <brawo1>
Spoko chlopie z czasem wszystko bedzie dobrze...nauczysz sie panowac i bedziesz sex traktowal bardziej na luzie/nie bedziesz sie stresowal i wszystko samo sie stanie <browar>
A tak na przyszlosc - na starosc sie bedziesz wkurzal ze w ogole nie twardnie i nie staje...
A tak na przyszlosc - na starosc sie bedziesz wkurzal ze w ogole nie twardnie i nie staje...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Jakbyś kręcił fim pare godzin to tez by ci nie stał. Wszystko ok jest u Ciebie tylko nie rozumiem jak Ci Twoja partnerka odchyla go do pionu. Pionowo to Ci chyba sterczy bo jak poziomo to trochę dziwnie.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Nie rozumiem o co chodzi? Jak stoję i się podniecę, to mój członek jest równoległy do Ziemi, jak leżę w tej sytuacji to "celuję w niebo". I też jest tak sztywny, że odginanie może być bolesne (no, w zasadzie tylko takie "w dół"). Więc jak, mam inaczej?
Smith&Wesson - the original point&click interface
Nie rozumiem o co chodzi? Jak stoję i się podniecę, to mój członek jest równoległy do Ziemi, jak leżę w tej sytuacji to "celuję w niebo". I też jest tak sztywny, że odginanie może być bolesne (no, w zasadzie tylko takie "w dół"). Więc jak, mam inaczej? Usmiechnij sie!
Tys prowda ja tyż tak mom i jest OK
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi..."
gracja pisze:Yasmine pisze:heheh nie jestes dziwny. Moj tez tak ma
a ja pierwszy raz sie spotykam to jak go ukrywacie jak Wam stanie w hmm spodniach? Jesli stoi do góry to jakos go upchniesz w nogawce, a tak? )
Myślę, że tu i tu tak samo - przy nasadzie odgina się do góry, a do paska jest spory kawałek. Ja i tak swojego wolę nosić do góry niż w dół
Smith&Wesson - the original point&click interface
Woli wyjasnienia: partnerka odchyla go od pionu gdy ja stoje, bo moj czlonek w stanie wzwozdu jest prawie równolegly do brzucha (jakies 30 stopni odchylenia i twardo w tej pozycji lubi pozostawac, boje sie zeby nie zlamac), no i wtedy przestaje byc halo. Ale jak piszecie ze jest ok to znaczy ze jakos bede musial z tym zyc <papa> , dodam ze mam 24 lata , moze to tez z wiekiem zwiazane, aczkolwiek czasem jest to niezbyt przyjemne, bo niektore akrobacje calkowicie nie wchodza w rachube. Ale ciesze sie ze przynajmniej narazie posluszenstwa nie odmawia!
Taka jest moja piosenka, tak ja to widze,
oni wadliwi myśliwi, ja jestem prawdziwym myśliwym!
oni wadliwi myśliwi, ja jestem prawdziwym myśliwym!
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Ja to chcialam powiedziec, ze nie jeden pan moglby Ci tego pozazdroscic hehehe Byc moze rzeczywiscie jest to niekiedy uciazliwe, ale nie masz sie czym martwic
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
gracja pisze:a ja pierwszy raz sie spotykam to jak go ukrywacie jak Wam stanie w hmm spodniach? Jesli stoi do góry to jakos go upchniesz w nogawce, a tak? )
Jak mi stanie hmmm ale co
A tak na prawde to tak nie umiem tego wytlumaczyc. No stoi do gory
wiec jakos to potrafi ukryc .Samael pisze:a do paska jest spory kawałek
Członek może się złamać jak jest w stanie wzwodu, ale jest troche ciężko to zrobić używając go zgodnie z przeznaczeniem. Jeśli erekcja utrzymuje Ci się przez długi czas, nawet po ejakulacji to masz problem i powinieneś iść z tym do lekarza.
Ale z tego co opisujesz to masz po prostu bardzo mocną erekcję, więc się ciesz i wykorzystuj pukiś młody i sprwany. <silacz>
Ale z tego co opisujesz to masz po prostu bardzo mocną erekcję, więc się ciesz i wykorzystuj pukiś młody i sprwany. <silacz>
dziki0 pisze:Mam takie pytanie, moj penis podczas wzwodu jest bardzo sztywny
Chłopie, dopiero byś miał prablem jak by nie był sztywny. Powinieneś się cieszyć, że możesz się kochać w ogóle, kochaj się więc w takich pozycjach w jakich ci wygodnie. A z wiekiem zaczniesz narzekać, że jest co raz mniej sztywny i że możesz nim wyginać na wszystkie strony świata.
Kochać i być kochanym
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
Evestrum napisał/a:
jak można złamać fiuta???Ty Petro masz kości jakieś w bolku czy co?
Mozna jeszcze zerwac sobie wiazadełko...a wowczas instrument jest do wyrzucenia
mozna zlamac penisa...
kiedy zerwie sie wiezadelko instrument niejest do wyrzucenia (np jak odpadnie ci paznokiec z palca, czy palec juz jes niesprawny?)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”