Pytanie do dziewczyn, natury poniekąd technicznej
Moderator: modTeam
Pytanie do dziewczyn, natury poniekąd technicznej
Mam taki mały problemik.
Swego czasu mój chłopak namówił mnie na pozbycie się włosów łonowych. Na początku miałam pewne opory, czułam się dziwnie, jednak potem spodobało mi się to, że ich nie ma.
Zastanawiam się teraz, jak ich się pozbyć na dłużej. Czy można w tym celu użyć kremów do depilacji?
Swego czasu mój chłopak namówił mnie na pozbycie się włosów łonowych. Na początku miałam pewne opory, czułam się dziwnie, jednak potem spodobało mi się to, że ich nie ma.
Zastanawiam się teraz, jak ich się pozbyć na dłużej. Czy można w tym celu użyć kremów do depilacji?
Wosk? Moze jeszcze taki goracy, plynny Poza tym wosk jest tlusty i zniszczy prezesa Proponuje durex'a. www.durex.pl - maja tam jakis nawilzajacy specjal co sie w 90% z wody sklada, nawilza i nie uszkadza prezerwatyw.
Wosk, depilator? Do okolic bikini?? :!: :
Rany Boskie! Jesteście masochistami, czy ze znieczuleniem to robicie?
Nie wyobrażam sobie wyrywania włosów łonowych, chyba, że w gabinecie kosmetycznym za pomocą specjalnego urządzenia (ponoć osłabia cebulki włosów niewielkim impulsem elektrycznym i włos niemal sam wychodzi).
Tylko golenie wchodzi w grę, albo depilacja kremem przeznaczonym do okolic bikini.
Rany Boskie! Jesteście masochistami, czy ze znieczuleniem to robicie?
Nie wyobrażam sobie wyrywania włosów łonowych, chyba, że w gabinecie kosmetycznym za pomocą specjalnego urządzenia (ponoć osłabia cebulki włosów niewielkim impulsem elektrycznym i włos niemal sam wychodzi).
Tylko golenie wchodzi w grę, albo depilacja kremem przeznaczonym do okolic bikini.
ja sie tak zastanawiam czy mozna te okolice depilowac laserowo?
wiem ze w ogóle depilacja laserowa jest cholernie dorgim zabiegiem ale z czasem kiedy bede miala prace i duzo bede zaraboiac to kto wie... bo golenie nie jest wygodne i odrastanie nie przyjemne najchetniej bym sie pozbyla tego owlosienia bo jest wygodniej i zostawila tylko maly paseczek
wiem ze w ogóle depilacja laserowa jest cholernie dorgim zabiegiem ale z czasem kiedy bede miala prace i duzo bede zaraboiac to kto wie... bo golenie nie jest wygodne i odrastanie nie przyjemne najchetniej bym sie pozbyla tego owlosienia bo jest wygodniej i zostawila tylko maly paseczek
sarah tak, sa zabiegi laserowe majace na celu usuniecie owlosienia, dzieki takiemu zabiegowi na kilka lat zapominasz o owlosieniu ale niema co ukrywac taki zabieg jest bardzo drogi.......
A tak przy okazji male pytanko , co uwazacie o facetach ktorzy sie gola pod pachami :lol:
dlamnie to dziwne......rozumiem kobieta ,ale facet :566:
A tak przy okazji male pytanko , co uwazacie o facetach ktorzy sie gola pod pachami :lol:
mi sie nie podobaja faceci z ogolonymi pachami a moj chłopak dba bardzo o swoja higiene i przyznam szczerze ze bardzo mnie to zdziwilo ale nie zdazylo sie jeszcze zeby smierdzial zawsze pachnie fantastycznie i zmysłowo. takze chlopaki wystarczy myc sie starannie pod pachami rano i wieczorem plus jakis dobry antyperspirant i jest super. a ologlone ... to jakos tak mało mesko. przynajmniej takie moje zdanie
Na tym forum przewinęły się już tematy o wszystkich włoskach na całym ciele człowieka zarówno kobiety jak i mężczyzny (na głowie też). Moje zdanie na ten temat jest takie: że aby utrzymać czystość , higienę i nie śmierdzieć nie trzeba koniecznie się tych włosków pozbywać tylko po prostu się myć częściej- dotyczy to nie tylko chlopaków ale i nie jednej dziewczyny (żaden dezodorant nie zastąpi wody i mydła).
moja kobieta robi to specjalnym kremem, znalazła taki na który nie ma uczulenia i już
znam też jedną taką co robi sobie woskiem ale nie tym gorącym tylko takim w listkach kobiety wiedzą o co chodzi mówi też że pincetą robi ale chyba tylko tam gdzie woskiem nie za bardzo sie da Ja wolę gdy kobieta albo ma gładką albo ma delikatny przeswitujący meszek wtedy we fiutka mnie nie drapie
znam też jedną taką co robi sobie woskiem ale nie tym gorącym tylko takim w listkach kobiety wiedzą o co chodzi mówi też że pincetą robi ale chyba tylko tam gdzie woskiem nie za bardzo sie da Ja wolę gdy kobieta albo ma gładką albo ma delikatny przeswitujący meszek wtedy we fiutka mnie nie drapie
Kobiety i dziewczyny, jeśli decydujecie się już na pozbycie owłosienia miejsc intymnych, to na prawdę warto zaoszczędzić troszkę kasy(100-150 zeta) na depilację laserową-włoski po takim zabiegu się nie wzmacniają i nie występuje nie przyjemny efekt drapania przy odrostach i wiele innych korzyści, które wam są znane.
obawiam sie ze nie jest to koszt rzedu 100-150zł bo wydepilowanie okolic bikinii kosztuje 400 zł i w gore a nei wiem wy np bylibyscie w stanie dac dziewczynie tyle pieniedzy na zabieg by byla gladka tu i tam.
A depilacja laserowa usuwa owlosienie na stałe ale niestety aby osiagnac takie cos nalezy poworzyc zabieg okolo 4 razy wiec koszt jest niezly...
dlatego mowie ze na taki luksus sie zdecyduje jak juz bede mila porzadna prace i niezla pensyjke bo jak narazie to sa wazniejsze rzeczy niz wydepilowanie sobie okolic intymnych
A depilacja laserowa usuwa owlosienie na stałe ale niestety aby osiagnac takie cos nalezy poworzyc zabieg okolo 4 razy wiec koszt jest niezly...
dlatego mowie ze na taki luksus sie zdecyduje jak juz bede mila porzadna prace i niezla pensyjke bo jak narazie to sa wazniejsze rzeczy niz wydepilowanie sobie okolic intymnych
SueEllen pisze:Dobrze by było gdyby też zaczęli. Łatwiej utrzymać czystość bez włosów, no i pod koniec dnia śmierdzą mniej... a faceci potrafią czasem śmierdzieć...uff...
ja tez jestem za, niedlugo to sie przyjmie jako norma - jeszcze kilkanascie lat temu kobiety nie golily nog, o pachach nie wspomnę. Podoba mi się bardzo, zwłaszcza ze faceci maja dziwny zwyczaj siedzenia z załozonymi za glowę rekami...a w lato? :roll:
Smoke pisze:A tak przy okazji male pytanko , co uwazacie o facetach ktorzy sie gola pod pachami :lol:
Mnie jest to obojętne. Osobiście nie namawiałabym faceta do tego. To kwestia indywidualna. Jednak to prawda coraz więcej mężczyzn goli sobie pachy…nie wiem znak czasów chyba. Natomiast nie podobają mi się faceci z wydepilowanym kroczem, wyglądają (moim skromnym zdaniem) komicznie. Dla mnie owłosienie u partnera jest bardzo podniecające.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”