MOŻE DZIECINNE PYTANIE... ALE WAŻNE!!!
Moderator: modTeam
MOŻE DZIECINNE PYTANIE... ALE WAŻNE!!!
[b]
WITAM PO RAZ PIERWSZY, GDYŻ JESTEM TU NOWA!!
MOJE PYTANIE DLAS WIELU DOŚWIADCZONYCH MOŻE SIĘ WYDAĆ GŁUPIE I DZIECINNE DLA MNIE JEST ONO WAŻNE!
JESTEM SZCZĘŚLIWA Z MOIM CHŁOPAKIEM OD PRAWIE PÓŁ ROKU I JESZCZE NIE WSPÓŁŻYLIŚMY... ALE JEST TO MOŻLIWE ŻE DZIEWCZYNA MOŻE ZAJŚĆ W CIĄŻE KOMBINUJĄC PRZEZ UBRANIE?? A KONKRETNIE PRZEZ BIELIZNĘ?? <aniolek2>
PROSZE O ODPOWIEDŹ WSZYSTKICH KTÓRZY WIEDZĄ COŚ NA TEN TEMAT!! BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!! <calus>
POZDRO
WITAM PO RAZ PIERWSZY, GDYŻ JESTEM TU NOWA!!
MOJE PYTANIE DLAS WIELU DOŚWIADCZONYCH MOŻE SIĘ WYDAĆ GŁUPIE I DZIECINNE DLA MNIE JEST ONO WAŻNE!
JESTEM SZCZĘŚLIWA Z MOIM CHŁOPAKIEM OD PRAWIE PÓŁ ROKU I JESZCZE NIE WSPÓŁŻYLIŚMY... ALE JEST TO MOŻLIWE ŻE DZIEWCZYNA MOŻE ZAJŚĆ W CIĄŻE KOMBINUJĄC PRZEZ UBRANIE?? A KONKRETNIE PRZEZ BIELIZNĘ?? <aniolek2>
PROSZE O ODPOWIEDŹ WSZYSTKICH KTÓRZY WIEDZĄ COŚ NA TEN TEMAT!! BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!! <calus>
POZDRO
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Zaglądający
heh dzięki wielkie za "zjechanie" i za miłe i konkretne odpowiedzi!! a więc pytanie to jest z tąd, że usłyszałam od pożądnej, dorosłej i szanowanej osoby, że jest to możliwe dla mnie to też było i jest nonsensem, gdyż wiadome że błona dziewicza ogranicza i robi swoje!! może osoba ta powiedziała tak, aby odwieść większość od współżycia!! tak mi się przynajmniej wydaje! THX za odp
pozdro
P.S Kurek mój wiek by Cię zdziwił
pozdro
P.S Kurek mój wiek by Cię zdziwił
Sophie to mam dla ciebie wiadomośc zę błona ma dziłanie antykoncepcyjne, może tego nie wiesz ze swoich doświadczeń, ale czytam o tym i znam oczywiście z książki taki przypadek że kobieta miała tak zrośniętą błonę żę gdy uprawiała sex facet nie mógł jej przebić. Obydwoje mieli z tego przyjemnośc i dochodzili do orgazmu i choć kończył w niej nie mogli zajść w ciąże dopiero gdy poszli do ginekologa, on nadciął błone i zaszła w ciąże, dziwne ale prawdziwe jak chcesz moge ci pdoac tytuł książki:-)
Ave!Podobnych tematow juz kilka było CiEkAwA gdyby zajscie w ciaze przez ubranie bylo by mozliwe, to zabronil bym swojej dziewczynie podrozowac zatloczonym autobusem A zajscie w ciaze przez bielizne tez jest malo prawdopodobne. Z tego co mi wiadomo kobiety nie sa wiatropylne Pozdrawiam i sugeruje poczytac dzial antykoncepcja w agnieszka.pl
Alfonsio pisze:ale czytam o tym i znam oczywiście z książki taki przypadek że kobieta miała tak zrośniętą błonę żę gdy uprawiała seks facet nie mógł jej przebić. Obydwoje mieli z tego przyjemnośc i dochodzili do orgazmu i choć kończył w niej
Hmm ja czego tutaj nie rozumiem.Jak mogl konczyc w niej skoro do niej nie mogl wejsc. Chociaz tez o tym czytalam w "Sztuce kochania" ale dla mnie to dziwne.
Gratulacje! Idźcie i w tym radosnym przeświadczeniu, że przy pierwszym razie to nie można zajść w ciążę i mnóżcie cię ku radości (a Waszemu zdziwieniu). Dzieciaku, ożyj, jakiś Rower Błażeja obejrzyj albo co... Błona Cię nie zabezpieczy. A ten przypadek, o którym czytałeś to właśnie dlatego był w książce, że był niezwykły
Pewnie właśnie tak kończył, że nie w środku tylko przy samym wejściu.
A zastanowiłeś się w swej niezwykłej przenikliwości, Alfonsiu, jakimż to cudem ta kobieta miała krwawienia menstruacyjne, czy też to Ci do głowy nie wpadło? Po pierwsze: nauczyć się odróżniać literki. Po drugie: składać literki w słowa, a słowa w zdania. Po trzecie: naucz się składać z przeczytanych zdań jakąś myśl, która całości nadaje kształt. A potem postaraj się ją zrozumieć...
Yasmine pisze:Jak mogl konczyc w niej skoro do niej nie mogl wejsc.
Pewnie właśnie tak kończył, że nie w środku tylko przy samym wejściu.
Alfonsio pisze:i znam oczywiście z książki taki przypadek że kobieta miała tak zrośniętą błonę
A zastanowiłeś się w swej niezwykłej przenikliwości, Alfonsiu, jakimż to cudem ta kobieta miała krwawienia menstruacyjne, czy też to Ci do głowy nie wpadło? Po pierwsze: nauczyć się odróżniać literki. Po drugie: składać literki w słowa, a słowa w zdania. Po trzecie: naucz się składać z przeczytanych zdań jakąś myśl, która całości nadaje kształt. A potem postaraj się ją zrozumieć...
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Witam ponownie wszystkich
Mam takie pytanie do znawców i do fachowców.
Mianowicie, chodzi o to ze uprawiałem z dziewczyną peeting wyżej zapisany w temacie i mam nastepujący problem....
Moja dziewczyna robiła mi dobrze ręką podczas wytrysku leżałem obok niej i wszystko było ok, ale!!! Ręką dotknąłem spermy, ale wiem, że ją wycierałem o ciało, nie miałem jej za duzo tylko tyle co dotknąłem swojego penisa, póżniej ręke o ciało wytarłem mineło jakies 5minut i wziąłem się za moją kochana dziewvzyne, a raczej jej myszke.
Teraz mi się nasówa takie pytanie, często stosowane na forum. Czy jest mozliwość, że dziewczyna moja zaszła w ciąże????? Wiem tez, że nie jesteście jasnowidzami, ale wiem że nie w takich problemach bylsiscie i nie jeden taki problem już wasze oczy czytały.
Mam nadzieje ze mi odpowiecie sensownie i na temat.
Z góry dziękuje...
Mam takie pytanie do znawców i do fachowców.
Mianowicie, chodzi o to ze uprawiałem z dziewczyną peeting wyżej zapisany w temacie i mam nastepujący problem....
Moja dziewczyna robiła mi dobrze ręką podczas wytrysku leżałem obok niej i wszystko było ok, ale!!! Ręką dotknąłem spermy, ale wiem, że ją wycierałem o ciało, nie miałem jej za duzo tylko tyle co dotknąłem swojego penisa, póżniej ręke o ciało wytarłem mineło jakies 5minut i wziąłem się za moją kochana dziewvzyne, a raczej jej myszke.
Teraz mi się nasówa takie pytanie, często stosowane na forum. Czy jest mozliwość, że dziewczyna moja zaszła w ciąże????? Wiem tez, że nie jesteście jasnowidzami, ale wiem że nie w takich problemach bylsiscie i nie jeden taki problem już wasze oczy czytały.
Mam nadzieje ze mi odpowiecie sensownie i na temat.
Z góry dziękuje...
Ostatnio zmieniony 24 lip 2006, 03:34 przez GUMIŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra
Dzieki za odpowiedz, już popraiwam swój błąd. Lae jesteś tego pewna, że nie? Troche się stresuje, bo miesiączka miała przyjść dziś i nie przyszła i czekamy z dziewcyną co się bedzie działo. Z tydzien temu tak na wszelki wypadek uzylismy pretestu i wynik był negatywny
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra
- ksiezycowka
- Weteran