Moderator: modTeam
nata pisze:po prostu sie odstresuj bo problem nie leży po jej stronie ale po Twojej
pan Kracy pisze:Witam wszystkich forumowiczówOd jakiegos miesiaca obserwuje to forum i postanowiłem w zwiazku z niedawnym rozpoczeciem różnych przygód ;P natury .......... join to You. Pragne jednak równiez przedstawic swój "problem" i prosic o pomoc ( jesli takowa jest mozliwa) . Dzisiaj byłem i mojego Aniołka i wszystko ładnie pieknie, nie zawiodłem ani ja, ona była jak zawsze niesamowita...... . Najpierw zabrałem sie za minetke, potem ona chciala sie odwdzieczyc i ( to jej 2 podejscie) i jej sie NIE UDALO
mnie zaspokoic mimo wielkich staran i ciezkiej lingwistycznej pracy , robiła wszyzstko ok. moze momentami ciot za mocno, o czym jej nie powiedziałem , ale mysle ze po 15 min powinienem dojsc . JAkies rady moze dla mnie, albo dla niej, to jej przekaze. Moja pani była dosc niezadowolona ze jej sie nie powiodło. z góry thx
sarah pisze:Moze tez byc tak ze jestes malo czuly na takie pieszczoty. Juz tacy sie wypowiadali tez na forum ze za nic nie dojda podczas lodzika.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 113 gości