Sex analny ??? Co wy na to kobiety???
Moderator: modTeam
Sex analny ??? Co wy na to kobiety???
Wiatam. Chciał bym zasięgnąć informacji czy kobiety lubią sex analny znaczy "w tyłeczek" :-) Ciekawi mnie to bardzo...
-
- Początkujący
Każda kobieta ma inne potrzeby sexualne -- jedne to lubia inne nie -- to tak jak z piwem jedni pija inni nie - proste i logiczne .
Do sexu analnego trzeba ja to mówia same kobiety trzeba dorosnac , kiedys same jak mówia nie chciały nawet o tym słyszec , a co dopiero robić , ale z biegiem lat sprubowały i choc jak znowu same mówią były przerazone to nie na tyle by sprubowac raz jeszcze , az zaczeły z tego czerpac jakąs tam ucieche , jedne to robia i tyle a drugie nie
i tak jak piwa kazdy sie napije bo piwo to swietna rzecz co nie smakuje nam dzis nie oznacza ze nie bedzie smakowało nam kiedyś , kiedys nie cierpiałem fasolki po bretonsku a dzis ja uwielbiam !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Do sexu analnego trzeba ja to mówia same kobiety trzeba dorosnac , kiedys same jak mówia nie chciały nawet o tym słyszec , a co dopiero robić , ale z biegiem lat sprubowały i choc jak znowu same mówią były przerazone to nie na tyle by sprubowac raz jeszcze , az zaczeły z tego czerpac jakąs tam ucieche , jedne to robia i tyle a drugie niei tak jak piwa kazdy sie napije bo piwo to swietna rzecz co nie smakuje nam dzis nie oznacza ze nie bedzie smakowało nam kiedyś , kiedys nie cierpiałem fasolki po bretonsku a dzis ja uwielbiam !
Masz racje Krzyś. Ja jeszcze nie dawno mówiłam, że nigdy nie rusze alkocholu i sie pomyliłam. Od ok 1,5 miesiąca pije i mi to bardzo smakuje, a przedtem byłam wrogiem alkocholu
A jeszcze jedno pytanie dotyczace analnego (do tych ktorzy to robia i sprawia im to przyjemnosc:)
Uzywacie zabezpieczenia? (ale w celu unikniecia ciazy?) bo jak wiadomo jakas niebezpieczenstwo jest... (ze sperma wyjdzie i wejdzie tam gdzie musi;) Ja i moja dziewczyna mamy teraz taki problem wlasnie... troche sie obawiamy... bo myslelismy ze to jest na 100% bezpieczne.... a raczej nie jest.
Powiedzcie jakie jest wedlug was prawdopodobienstwo ciazy w tym przypadku!!
Uzywacie zabezpieczenia? (ale w celu unikniecia ciazy?) bo jak wiadomo jakas niebezpieczenstwo jest... (ze sperma wyjdzie i wejdzie tam gdzie musi;) Ja i moja dziewczyna mamy teraz taki problem wlasnie... troche sie obawiamy... bo myslelismy ze to jest na 100% bezpieczne.... a raczej nie jest.
Powiedzcie jakie jest wedlug was prawdopodobienstwo ciazy w tym przypadku!!
bez Ciebie sen to sen o Tobie...
KCM!
KCM!
hehe odsyłam też do konkurencji http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=1244375&id_f=29
Bańka pisze:hehe odsyłam też do konkurencji http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=1244375&id_f=29
Wiesz Bańka, moja dziewczyna nie jest facetem... I ten 'link do konkurencji' raczej nie byl zbyt trafny.... a najlepiej o tym swiadczy umieszczona tam galeria... [ http://www.exet.nu/html/bildarkiv/goatse.shtml ] (ale polecam tylko tym ktorzy NAPRAWDE chca sie przekonac o czym jest tamto forum:) (zdjecia sa drastyczne:O)
bez Ciebie sen to sen o Tobie...
KCM!
KCM!
Ból podczas analu spodowany tym samym co i czasami przy normalnym stosunku: skurcz mięśni zwierających otworek. Im bardziej sie pchasz tym bardziej sie zaciska i boli. Kobita mmusi byś podniecona i rozluźnionai dzialac trzeba po woli wyczuwając moment gdy rozluźnia mieśni. Potem jak się przyzwyczi do tego uczucia w pupci
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”