NO I CO PO "ZABAWIE"...??
Moderator: modTeam
- szczęściarz
- Zaglądający
INTERESUJE MNIE CZY WY DROGIE KOBIETY PIEŚCICIE WASZYCH PANÓW ORALNIE PO ODBYTYM STOSUNKU??
A TAKŻE PYTANIE DLA PANÓW: JAK SIĘ CZUJECIE, GDY JESTEŚCIE PIESZCZENI ORALNIE PRZEZ KOBIETĘ PO STOSUNKU (I OCZYWIŚCIE ORGAŹMIE)??
PROSZĘ O ODPOWIEDZI TYLKO OSOBY, KTÓRE ZNAJĄ TEMAT Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA....
A TAKŻE PYTANIE DLA PANÓW: JAK SIĘ CZUJECIE, GDY JESTEŚCIE PIESZCZENI ORALNIE PRZEZ KOBIETĘ PO STOSUNKU (I OCZYWIŚCIE ORGAŹMIE)??
PROSZĘ O ODPOWIEDZI TYLKO OSOBY, KTÓRE ZNAJĄ TEMAT Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA....
- szczęściarz
- Zaglądający
NIE CHODZI O MARATON, TYLKO CHCIAŁEM PYTAĆ, CZY ODCZUWA SIĘ WTEDY PRZYJEMNOŚĆ (JAK WIELKĄ??), A PRZECIEŻ PO STOSYNKU BEZPOŚREDNIO CZŁONEK NIE OPADA JAK KŁODA (PRZYNAJMIEJ NIE MI). CHODZI MI O TO JAKIE ODCZUCIA TOWARZYSZĄ MĘŻCZYŹNIE PIESZCZONEM,U ORALNIE BEZPOŚREDNIO PO ORGAŹMIE??
PROSZĘ NIE ZMIENIAĆ TEMATU JAK TO SIĘ DZIEJE W INNYCH POSTACH ŻE Z JEDNEKO POSTA POWSTAJE KILKUNASTO WĄTKOWY!!
POZDRAWIAM
PROSZĘ NIE ZMIENIAĆ TEMATU JAK TO SIĘ DZIEJE W INNYCH POSTACH ŻE Z JEDNEKO POSTA POWSTAJE KILKUNASTO WĄTKOWY!!
POZDRAWIAM
O łechtaczce nie mogę nic powiedzieć, bo jej nie mam. Dla mnie takie pieszczoty po... są przyjemne i nastrajają do następnego stosunku. A boleć to może wtedy, gdy na skutek np. słabego nawilżenia nastąpiło otarcie-wtedy to nawet piecze. A panienka, jak się bawi, to najwidoczniej potrzebuje więcej. Ale to, dlaczego lubią takie zabawy, powinny wypowiedzieć się same Panie.
Popieram Jarka. Ja to po stosunku uwielbiam. Prawie zawsze kończy sie czymś jeszcze
Nie mówimy o maratonie ale chyba jednym stosunkiem się nie kończy?
A tak swoją drogą to ból rzeczywiście kiedyś występował po stosunku ale było to trochę czasu temu. Wtedy najlepiej było nie dotykać przez parę minut.
Nie mówimy o maratonie ale chyba jednym stosunkiem się nie kończy?
A tak swoją drogą to ból rzeczywiście kiedyś występował po stosunku ale było to trochę czasu temu. Wtedy najlepiej było nie dotykać przez parę minut.
Pytanie jak dla mnie niesprecyzowane, bo nie wiadomo czy zaraz po, czy po prostu jako element calego "rytualu" i czy w ogóle po tym stosunku sie spuscil.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2005, 16:24 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
szczęściarz pisze:A TAKŻE PYTANIE DLA PANÓW: JAK SIĘ CZUJECIE, GDY JESTEŚCIE PIESZCZENI ORALNIE PRZEZ KOBIETĘ PO STOSUNKU (I OCZYWIŚCIE ORGAŹMIE)??
Po prostu BOSKO, oczywiście, jeżeli kobieta ma wyczucie i wie, że wtedy penis jest baaaaardzo podatny na bodźce i trzeba to robić delikatnie
broken pisze:ale sadze ze nie jest to dobre. Bo wtedy masz.. opadnietego czlonka
Sądzisz, że dla partnerki opadnięty członek jest hmmmm kaleki??
Madzia pisze:Mojego chłopaka potem to boli troche...
No właśnie... za duże zaangażowanie ale nie przestawaj
TFA pisze:Powiem tak, jestem w stanie zaraz "po" stanac na wysokosci zadania, moge duzo razy pod rzad
Chwalipięta chwalipięta
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
-
- Zaglądający
- Weteran
Wstreciucha pisze:Czasem opadam kladac sie obok, a czasem nie wypuszczam go z dloni czy ust. Robie to jednak duuuuuuuuuuuzo delikatniej, "wcieram w niego soczki", lize i caluje i ... ekhmmmmmmmmmmmmm Przerazony bosheeeeeeeeeeeeeeeee
nic dodać nic ująć, czytając Twoje posty to po prostu jakbym czytał coś co pisze ideał kobiety, bynajmniej jeśli chodzi o seks
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
- Wstreciucha
- Weteran
mi tez gdyby sie nie podobalo nie pisalabym o tym
Albercik pisze:nic dodać nic ująć, czytając Twoje posty to po prostu jakbym czytał coś co pisze ideał kobiety, bynajmniej jeśli chodzi o seks
Tak Ci sie wydaje dlatego ze nie wypisuje "bajek", pewne rzeczy wychodza ze mnie naturalnie i nie mam wiekszych zahamowan, natomiast jest mnostwo rzeczy ktorych "nie liznelam w tej sztuce" i dlatego jesli nie mam wiedzy, to sie nie udzielam <aniolek2> generalnie malo doswiadczona jestem ale jak "robie" to z pasja <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”