Do którego roku życia rośnie penis?
Moderator: modTeam
Do którego roku życia rośnie penis?
Cześć mam 16 lat i nie jestem do końca zadowolony ze swojego rozmiaru penisa. Mam dziewczyne i niedługo zamierzamy współrzyć ze sobą. Ale mnie martwi jedna myśł czy mój członek jescze urośnie??... Chciał bym sie dowiedzieć do którego roku życia rośnie penis... dzieki
- kot_schrodingera
- Weteran
Chyba nikt nie badał jak długo rośnie penis. Prawdopodobnie równie długo jak właściciel. Co do wielkości. średnia długość to 12-16 cm jeśli mieścisz się w tym przedziale to jest nieźle. Jeśli masz trochę krótszego-nie szkodzi. Twoja partnera raczej z centymetrem nie wskoczy do łóżka. Nie jest też pewnie zbyt "obszerna" więc twoje "maleństwo" doskonale ją zadowoli.A nawet widok 20-centymetrowego mógłby ją zdeprymować :"gdzie mi to się zmieści" )
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- Wstreciucha
- Weteran
- Początkujący
Z tego co wiem to do 21 roku życia, podobnie jak w przypadku całego człowieka - wiele źródeł godnych zaufania podaje właśnie, że do tego roku życia rośnie cały człowiek jak i jego członek. Potem jest taka krótka przerwa a po 25 roku życia powolutku zaczynamy się starzeć co widać już po 30stce - krótki ten okres tej idealnej młodości, tego idealnego okresu życia Czytałam też podobny wątek z tym że dotyczyło to ogólnie człowieka i też jest mowa, że do 21 roku życia
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez lucjaneczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”