prezerwatywy na Pierwszy raz....
Moderator: modTeam
prezerwatywy na Pierwszy raz....
razem z dziewczyna podjelismy decyzje o pierwszym razie... NASZYM wspolnym 1 razie... duzo czytalem o wszystkich rzeczech i wiem wiele, ale mam problem z prezerwatywammi , bo chcialem kupic durexa ze srodkiem plemnikobujczym ale nie ma takich
wiec nastepnie spradzilem oferte unimil i sa takie ale z cienszego latexu niz pozostale:| wiec nie wiem co mam robic, chce zeby bylo naprawde bezpiecznie...co wybrac, durex extra safe czy unimil 004 z substancja plemnikobujcza ale ciensze
które byly by lepsze??

- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
mysle ze dla dziewczyny wazne byloby nawilzenie... bo pierwszy raz moze troche bolec... mnie tak bolal ze przez pol roku nie moglam.. tzn. zaczynalismy ale przy pierwszym bolu sie wycofywalam az wkoncu sie udalo. wiec polecam postawic na nawilzenie (ewentualnie zaopatrz sie w taki zel na bazie wody ky) no i jakbys mial taki zel i kupilbys prezerwatywy ze srodkiem plemnikobujczym to byloby najlepiej. z tych co wymieniles ja bym wybrala durex extra safe bo tez na poczatku uzywalismy ich z moim chliopakiem i sa ok. pozdrawiam i powodzenia
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”