Zmniejszony rozmiar jąder:/
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
mam pytanie do osób będących w temacie czy mając zmniejszony rozmiar jąder 34x19 mm jest szansa ze jestem płodny? testosteron 400ng/dl norma 260-1000. strasznie mnie to martwi i odbiera chęć wiązania wspólnych plan?w z dziewczyna bo nie wiem czy wkr?tce nie bede mial z tego powodu Problem?w z erekcją. narazie daje rade chociaz obserwuję iz często podczas erekcji żołądz nie jest max wypełniona:(
-
- Początkujący
takiej wielkości sie u mnie wykształciły. a wszedzie czytam o normach w zakresie od 4cm. m?j pomiar to wynik usg. normalnie gdy sam sobie mierzyłem np linijka to zawsze miały ok 4.5x2.5cm
[ Dodano: 2006-09-21, 20:24 ]
teraz linijką wychodzi 4.5 cm ale wiadomo ze usg mierzy najdokładniej. no i sam juz nie wiem dlaczego sa tak małe. Kurde penis rozmiarowo ok 16 cm zarost i bujne owłosienie na ciele. urazów lub stanów zapalnych nie mialem bo chyba niemożliwe zeby byly bezobjawowe.
[ Dodano: 2006-09-21, 20:24 ]
teraz linijką wychodzi 4.5 cm ale wiadomo ze usg mierzy najdokładniej. no i sam juz nie wiem dlaczego sa tak małe. Kurde penis rozmiarowo ok 16 cm zarost i bujne owłosienie na ciele. urazów lub stanów zapalnych nie mialem bo chyba niemożliwe zeby byly bezobjawowe.
-
- Początkujący