pieszczenie ukochanej
Moderator: modTeam
pieszczenie ukochanej
uważamn że to facet powinien zrobić pierszy krok jeśli podoba mu się jakaś dziewczyna powinien ją zdobyć za wszelką cenę
wiem z doświadczenia że kobiety uwielbiają pieszczoty w okolicach łechtaczki
uwielbiają kiedy bierzesz ją w usta i zaczynasz delikatnie ssać bo to bardzo czółe miejsce
jeśli jesteś facetem czytającym to ogłoszenie [któremu coś z dziewczyną nie wyszło nie załamuj się ] życie takie piękne jest trzeba czerpać z niego ile się da mieć dlaczego i dlakogo żyć
MOJA RADA BĄDŹ SILNY!!!!!!!!!
wiem z doświadczenia że kobiety uwielbiają pieszczoty w okolicach łechtaczki
uwielbiają kiedy bierzesz ją w usta i zaczynasz delikatnie ssać bo to bardzo czółe miejsce
jeśli jesteś facetem czytającym to ogłoszenie [któremu coś z dziewczyną nie wyszło nie załamuj się ] życie takie piękne jest trzeba czerpać z niego ile się da mieć dlaczego i dlakogo żyć
MOJA RADA BĄDŹ SILNY!!!!!!!!!
Student pisze:Do wora!! Maveric dziwie sie ze jeszcze nie skasowales tego
Nie skasowalem bo tak sie sklada ze nie bylo mnie wtedy na forum :d Jak mi zaczniecie za to placic to bede czesciej, ale i tak pewnie mam najwieksza frekfencje ze wszystkich :d
Coz, albo sie jest w autobusie z ukochana albo na forum
A tematu nie skasuje :d
Czemu? Bo jest tyle innych co powinno sie skasowac, a jednak sa.
Mam nadzieje, ze autor topicu napisze o co mu chodzilo zakladajac go Bo wg mnie o napisanie jednego spostrzezenia... Piszcie wiec co tam chcecie na tematy pokrewne z tym, przeciez jestescie dobrzy w pisaniu nie na temat :d
Nie chodziło mi o nic po prostu czytając inne tematy zdziwiłem się jak niektóży starsi i młodsi popisują się swoją niewiedzą na tematy miłości, nie sądzę jednak, że jestem wszechwiedzący mogę się mulić napisałem to co już wiem i co zostało przezemnie wyprubowane możecie mieć o tym różne zdanie szczeże mówiąc ono mnie nieobchodzi ale głupie posty zawsze się znajdą . To co napisałem może być przydatne tylko osobą, które wiedzą czego pragna kobiety poza przyjacielem i wiernym kompanem szukanym w osobie mężczyzny na tym skończę.
pozdr :564:
pozdr :564:
Jestes jeszcze młody , to widać z tego co napisałeś , też nie chciałbym sie wymądrzac , ale Twa wiedza na temat czego pragna kobiety a co tyczy sie pieszczot, jest taka jaki jest twój wiek , poczytaj se jeszcze tan swój post u góry ---- to niby mają byc rady dla tych co to nie wiedzą nic !! A gdzie pominołes całą otoczke ! dziewczyny nie tylko uwielbiają jak sie im piesci łechtaczke ale ta wiedza jeszcze przed toba , bez urazy to normalne . wszystko w swoim czasie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Jestes jeszcze młody , to widać z tego co napisałeś , też nie chciałbym sie wymądrzac , ale Twa wiedza na temat czego pragna kobiety a co tyczy sie pieszczot, jest taka jaki jest twój wiek , poczytaj se jeszcze tan swój post u góry ---- to niby mają byc rady dla tych co to nie wiedzą nic !! A gdzie pominołes całą otoczke ! dziewczyny nie tylko uwielbiają jak sie im piesci łechtaczke
krzys prawde mówiac to chyba poraz pierwszy sie z toba zgadzam to prawda dla nas dziewczyn nie liczy sie tylko kontakt fizyczny wazna jest cała otoczka jak to napisałes!!! warto zeby chłopaki o tym wiedzieli
co do błedów to popieram ja tez nie jestem orłem ortografii i popelniam wiele gaf ale lubie jak mi ktos zwraca uwage kiedy je robie zebym mogla sie poprawic a niektórym zdarza sie to nagannie i to nie przy jakichs trudnych rzadko uzywanych wyrazach a przy podstawowych a to niestety razi w oczy i to bardzo.
A ogonki w internecie nie sa wymagane a czesto nawet niewskazane.
A ogonki w internecie nie sa wymagane a czesto nawet niewskazane.
Ogonkow nie wstawiam, bo niektorzy przeczytac nie moga, a poza tym mi sie nie chce tego shifta wciskac. Za to staram sie nie robic bledow ortograficznych i uzywam INTERPUNKCJI! Wiecie jak trudno sie czyta post bez przecinkow? To tak apropos Twego ostatniego postu sarah
A jesli chodzi o ortografie to czasem nie morzna wyrazuw przeczytac pżez błendy, bo oczka pszyzwyczajone do poprawnyh wyrazuw. Wezmy np wyrazy typó rzaba czy hrabołszcz :d Wiełc lódziska nie rubcie tyle błenduw bo tego sie po prostó pżeczytac nie da!
A jesli chodzi o ortografie to czasem nie morzna wyrazuw przeczytac pżez błendy, bo oczka pszyzwyczajone do poprawnyh wyrazuw. Wezmy np wyrazy typó rzaba czy hrabołszcz :d Wiełc lódziska nie rubcie tyle błenduw bo tego sie po prostó pżeczytac nie da!
Re: pieszczenie ukochanej
Chcialbym cos przeanalizowac...
"jeśli podoba mu się jakaś dziewczyna powinien ją zdobyć za wszelką cenę" a potem zdanie "wiem z doświadczenia że kobiety uwielbiają pieszczoty w okolicach łechtaczki ..." - nie wiem o co tutaj chodzi. hehe. jak Ci sie podoba dziewczyna to na pierwszej RANDCE sciagaj jej spodnie po lechtaczce; brzmi to szalenie komicznie )) a moze to jakis tajny sposob ?
"jeśli podoba mu się jakaś dziewczyna powinien ją zdobyć za wszelką cenę" a potem zdanie "wiem z doświadczenia że kobiety uwielbiają pieszczoty w okolicach łechtaczki ..." - nie wiem o co tutaj chodzi. hehe. jak Ci sie podoba dziewczyna to na pierwszej RANDCE sciagaj jej spodnie po lechtaczce; brzmi to szalenie komicznie )) a moze to jakis tajny sposob ?
Re: pieszczenie ukochanej
broken pisze:Chcialbym cos przeanalizowac...
BROKEN ! ? Nie zastanowiłes sie nad tym co ten chłpak napisać chciał albo raczej przekazac , dlatego ten Twuj post jest taki jaki jest , nie ma tam zadnego komizmu ! wystarczy chciaec zrozumiec komu o co chodziło a nie czepiac sie tego ze cos zostało zle napisane
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”