Granica zaufania....
Moderator: modTeam
Granica zaufania....
Czy puścili byście swoja dziewczynę na trzy dni w góry z piecioma jej kolegami i jedną koleżanką? Zakładając, że znacie się rok i badzo jej ufacie. Kolegów tez zdązyliście poznać i prócz długich włosów, kultu szatana i pociągu do alkoholu nic by wam w nich nie przeszkadzało.
Problem bezpośrednio dotyczy mnie....
Problem bezpośrednio dotyczy mnie....
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
- ksiezycowka
- Weteran
Bo ja nie chce naciągac jego zaufania, a wiem że z kumplami i kumpelka się praktycznie rozstajemy. Kazdy teraz w swoją strone idzie i to oze być ostatnia taka impreza...
Nie mysle, że tak źle nie bedzie. Już nie raz mogło by im odwalić a tak sie nie stało.
Qra pisze:Wiesz chyba ze Ci koledzy to maja jakies podejzane zamiary.. W sumie 5 kolesiow i 2 laski.. Moze im odwalic, jak to faceci.. Poczuja sie jak w filmie czy co..
Wez gaz na wypadek
Nie mysle, że tak źle nie bedzie. Już nie raz mogło by im odwalić a tak sie nie stało.
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:To mu to wytłumacz. Sadze,z e zrozumie przeciez.
Zrozumiec zrozumie i nie bedzie tekstów typu: ,,nie idziesz"
Ale wole się upewnieć czy przypadkiem nie przesadzam z tym wypadem.
- Wstreciucha
- Weteran
Mnie by taki pomysl do glowy nie przyszedl, a decydowac o tym czy go puscic na taki wypad bym nie musiala - bo on tez czegos takiego nie zapropnuje .
Ostatnio zmieniony 07 lip 2006, 23:40 przez Wstreciucha, łącznie zmieniany 1 raz.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Qra pisze:A taki drobny dodatek.. Czemu nie wezmiesz go ze soba
Nie jest towarzyski czy co
Siedzi w woju, ale jeszcze 18 DDC. I tu pies pogrzebany... przecie ja bym go tam zaniosła gdyby tylko chciał lub mógł iść... (troche przesadziłam )
Wstreciucha pisze:Mnie by taki pomysl do glowy nie przyszedl, a decydowac o tym czy go puscic na taki wypad bym nie musiala - bo on tez czegos takiego nie zapropnuje .
No i własnie o to chodzi czy ja nie nadwyręże jego zaufania?? Wiem ze są różni ludzie i różne osobowości ale chce poznać wsze zdanie.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
paula19 pisze:No i własnie o to chodzi czy ja nie nadwyręże jego zaufania?? Wiem ze są różni ludzie i różne osobowości ale chce poznać wsze zdanie.
masz szczegolna sytuacje, bo Twoj mezczyzna nie moze byc z Toba z oczywistych przyczyn, ale odpowiedz sobie na swoje pytanie odwracajac role
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Geezz.. Spytaj go i juz...
Do tego chyba nie trzeba Ci narady z ludzmi ktorzy nie znaja Twojego faceta..
Ja bym puscil o ile to dobrzy kumple.. Ale z doswiadczenia wiem, ze juz 2 dobrych kumpli
zamierzalo sie w podly sposob na moja Kochana..
Wiec miej sie na bacznosci, bo jemu w tym wojsku to musi testosteron skakac
Ja bym puscil o ile to dobrzy kumple.. Ale z doswiadczenia wiem, ze juz 2 dobrych kumpli
Wstreciucha pisze:masz szczegolna sytuacje, bo Twoj mezczyzna nie moze byc z Toba z oczywistych przyczyn, ale odpowiedz sobie na swoje pytanie odwracajac role
Nie znam jego koleżanek, on sam raczej ich za wiele nie ma.
Qra pisze:Geezz.. Spytaj go i juz...
Dzięki wielkie wezmę gaz jak w ogóle się wybiore.
Chciałam sie zapytac czy to w ogóle dopuszczalne wg opini publicznej.
Testosteron spewnością mu spokoju nie daje.
- Wstreciucha
- Weteran
Nie znam jego koleżanek, on sam raczej ich za wiele nie ma.
nie bierz doslownie odwrotnosci rol po prostu postaw sie w jego sytuacji, gdybys to Ty byla "unieruchomiona" a on oswiadcza ze jedzie z 5 kolezankami w gory
Wiem, dlatego mam watpiwości i chyba jednak dam sobie spokój. Mimo, że bardzo bym chciała iść, ale jeszcze bardzie zależy mi na moim Słoneczku....
paula19 pisze:Czy puścili byście swoja dziewczynę na trzy dni w góry z piecioma jej kolegami i jedną koleżanką?
Z pewniscia NIE
paula19 pisze:Zakładając, że znacie się rok i badzo jej ufacie
Mosialaby uzyc baaaardzo mocnych argumentow .
paula19 pisze:Kolegów tez zdązyliście poznać i prócz długich włosów, kultu szatana i pociągu do alkoholu nic by wam w nich nie przeszkadzało.
Hhmmm, ciezka sprawa, wydaje mi sie, ze zgodzilbym sie na jej wyjazd ale przez te 3 dni czulbym sie nienajlepiej , gyby na przyklad pisala mi 2,3 (dluzsze) sms'y wieczorem to czulbym sie spokojny bo to znak, ze nawet bawiac sie ze znajomymi mysli o mnie .
Najlepiej by bylo gdybys zrezygnowala z tej wycieczki bo szkoda nerwow twojego chlopaka i twoich w sumie tez.
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Re: Granica zaufania....
paula19 pisze:Kolegów tez zdązyliście poznać i prócz długich włosów, kultu szatana...
Wypędźmy heavy metal ze stadionów !
raczej bym nie chcial zeby jechala i upieralbym sie przy tej opcji
Kiedy mierzy się około dwóch metrów wzrostu, trudno jest sprawiać wrażenie przeciętniaka
Moja nie miala obiekcji - pojechałem do Warszawy ostatnio. Byli tam i koledzy i KOLEŻANKI (jedna coś tam może chciała, tak mię się wydaje, ale ją spławiłem zawczasu )
Ona o tym wiedziała, że nie zamierzam się widzieć tylko z kolegami.
Ona o tym wiedziała, że nie zamierzam się widzieć tylko z kolegami.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
jasne że tak. Nie uznaję kontroli w szczeniackim rozumieniu, tak samo jak i takiej kontroli sobie nie życzę Ma swój rozum i zna konsekwencje, gdyby jakieś numery mi na boku chciała kręcić.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Olivia pisze:A czemu paulo, Ty nie możesz jechać?
Po dzisiejszym dniu mam już wszytsko gdzieś. Ignorancja aż kipi. Jak tylko wypali z tym górami to ani się nie zastanawiam tylko IDĘ!!! I powiem mu po fakcie.... <wsciekly>
Wielkie dzięki za wszytskie odpowiedzi Jestem wdzięczna
[ Dodano: 2006-07-09, 18:33 ]
Dobra to wyżej już nie aktualne
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”