niesmiałość...
Moderator: modTeam
niesmiałość...
nie znlazłem podobnego tematu wiec zakladam nowy.... Jak mogę walczyć z nieśmiałością
chciałbym być bardziej otwarty ale jakoś mi to nie wychodzi jak moglbym bardziej uwierzyc w siebie ? pewnie nei tylko ja mam taki problem więc mam nadzieje ze pomozecie
borsuczki - spójrz w lustro i zobacz w sobie atrakcyjnego, inteligentnego faceta, który ma wiele do powiedzenia, wiele chwil zycia do pełnego wykorzystania!
Przypomnij sobie swoje zalety, osiągniecia, usłyszane komplementy, chwile, w kórych Cię naprawdę doceniono i zauważono. No i bywaj na imprezach i w innych ciekawych miejscach, zagadaj do laski, która Ci sie spodoba itp. Nie masz czego sie wstydzić, człowiek jak każdy, nie jesteś gorszy od nikogo, wiec wstyd jest nie na miejscu
Przypomnij sobie swoje zalety, osiągniecia, usłyszane komplementy, chwile, w kórych Cię naprawdę doceniono i zauważono. No i bywaj na imprezach i w innych ciekawych miejscach, zagadaj do laski, która Ci sie spodoba itp. Nie masz czego sie wstydzić, człowiek jak każdy, nie jesteś gorszy od nikogo, wiec wstyd jest nie na miejscu

OnlyJusti
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”