Taka gra wstępna...
Moderator: modTeam
-
- Bywalec
Drogie Panie!
Co sądzicie o takiej grze wstępnej polegającej na pocieraniu członkiem (lub sama główką członka) warg sromowych i łechtaczki lub też częsciowe (bardzo płytkie) wkładanie samej główki członka?? Sprawia Wam to przyjemność?? A zwłaszcza jeżeli facet robi to bardzo długo jakby chcąc doprowadzić partnerke to szału
Co sądzicie o takiej grze wstępnej polegającej na pocieraniu członkiem (lub sama główką członka) warg sromowych i łechtaczki lub też częsciowe (bardzo płytkie) wkładanie samej główki członka?? Sprawia Wam to przyjemność?? A zwłaszcza jeżeli facet robi to bardzo długo jakby chcąc doprowadzić partnerke to szału
-
- Weteran
Mysle, ze przy odrobinie wysilku moglabym tak skonczyc
Mysle, ze przy odrobinie wysilku moglabym tak skonczyc
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
TakiSamotny pisze:Co sądzicie o takiej grze wstępnej polegającej na pocieraniu członkiem (lub sama główką członka) warg sromowych i łechtaczki lub też częsciowe (bardzo płytkie) wkładanie samej główki członka?? Sprawia Wam to przyjemność?? A zwłaszcza jeżeli facet robi to bardzo długo jakby chcąc doprowadzić partnerke to szału
Jak dla mnie to po prostu wymarzona gra wstępna. Pewnie za długo bym nie wytrzymała tak
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
Cytat:
Poza wkladaniem czlonka do pochwy wszystkie wymienione w pierwszym poscie tego tematu pieszczoty lubie
Moon czyli też seksu nie lubisz!!
Czym innym jest sam moment wkladania, a czym innym sex.
Pierwsze wejscie czesto jest nieprzyjemne, bo cialo sie musi przyzyczaic, rozciagnac. Po kilku sekundach juz sie nie czuje dyskomfortu, a przyjemnosc.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
złotooka kotka pisze:Pierwsze wejscie czesto jest nieprzyjemne, bo cialo sie musi przyzyczaic, rozciagnac. Po kilku sekundach juz sie nie czuje dyskomfortu, a przyjemnosc.
a mnie tam nawet moment bolu sprawia przyjemnosc ;P
pieszczoty o jakich pisze autor mniammmmmmmmmmmmmmm , ta forma pieszczot nawet sie jakos nazywa, ale zapomnialam siedzac tak okrakiem na partnerze i pocierajac cipka o kutasa dochodze blyskawicznie
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
- Weteran
Wstreciucha pisze:a mnie tam nawet moment bolu sprawia przyjemnosc
Mi czasem tez. Ale to zalezy od momentu i stopnia rozgrzenia.
Wstreciucha pisze:a mnie tam nawet moment bolu sprawia przyjemnosc
U mnie jest tak samo, chociaz te pierwsze wlozenia nie sa dla mnie zazwyczaj bolesne, chyba, ze jest gwaltownie, szybko i gleboko.
TakiSamotny pisze:Co sądzicie o takiej grze wstępnej polegającej na pocieraniu członkiem (lub sama główką członka) warg sromowych i łechtaczki lub też częsciowe (bardzo płytkie) wkładanie samej główki członka??
Tak jest wlasnie najlepiej dla osob, ktore mocniej i bolesniej odczuwaja te pierwsze pchniecia, potem powoli coraz glebiej i jest juz calkowicie dobrze.
Dla mnie bomba (jezeli chodzi o sama gre wstepna, a nawet maly przerywnik w srodku, albo juz po...)<diabel>
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”