upojna noc po pierwszej randce
Moderator: modTeam
upojna noc po pierwszej randce
Jak w temacie..
Czy zdarzyło wam się pójść z kobietą/facetem do łóżka tuż po pierwszej randce?
Załużmy dla przeprowadzenia dowodu, że wcześniej kochanka/kochanke poznaliście na kameralnej imprezie, a to jest wasze pierwsze wspólne spotkanie...
Czy zdarzyło wam się pójść z kobietą/facetem do łóżka tuż po pierwszej randce?
Załużmy dla przeprowadzenia dowodu, że wcześniej kochanka/kochanke poznaliście na kameralnej imprezie, a to jest wasze pierwsze wspólne spotkanie...
- Hela Bertz
- Entuzjasta

Trochę w tym racji, ale z drugiej strony nie generalizowałbym czasami jest tak, że kochasz kogoś bez pamięci, okazuje się że nie możesz być z tą osobą, kiedy uświadamiasz sobie to, pozostaje w tobie gigantyczna dziura, w takiej sytuacji łatwo o przelanie niespełnionych uczuć na inną osobę ... ok prawdopodobieństwo jest niewielkie, że obie strony są w takiej sytuacji ...
Aż wstyd się przyznać, a może i nie wstyd, ale wyobraźcie sobie, że kiedyś od takiej dziewczyny uciekłem
To było w klasie maturalnej. Umówiłem się z dziewczyną przez internet, wstąpiliśmy na piwko do pewnej knajpki. Nie podobała mi się kompletnie z wyglądu, ale ja widocznie przypadłem jej do gustu. Jako że rozmawialiśmy też o naszych zainteresowaniach i powiedziałem, że komputery to moja specjalność, to ona zapytała mnie czy nie wpadnę do niej do domu, bo chyba komputer się jej zepsuł. Potraktowałem to zupełnie szczerze i zgodziłem się. Tym bardziej, że okazało się, że mieszka niedaleko mnie, to nie było problemu. No i okazało się, że z komputerem wszystko ok, a dziewczyna zaczęła się dziwnie zachowywać, próbowała mnie przytulać, całować, ale się broniłem. W końcu spytała o co mi chodzi, że myślała, że wiem po co przyszliśmy do jej domu itd
Ubrałem się szybko i po prostu uciekłem
Całe szczeście, bo byłem wtedy jeszcze kompletnym prawiczkiem i nie uśmiechało mi się stracić "dziewictwa" w takich okolicznościach. Zresztą potem okazało się, że już kilku chłopaków przede mną udało się jej w ten sposób "wykorzystać". Ja osobiście nie jestem zwolennikiem aż tak szybkiego seksu. Po pierwszej randce to jak dla mnie zdecydowanie za wcześnie. Ale po drugiej, trzeciej, jeśli obie strony tego chcą, to czemu nie 
I'm used to eat naughty girls without any eye movement 

Fakt, że po pierwszej randce spałam z facetem w jednym łóżku, ale nic nie było. Była po prawie roku druga "randka". Odprowadził mnie do nocnego, wszedł i powiedział "Albo pojadę do Ciebie na noc, albo teraz mnie wypchnij." Jak tylko kierowca włączył silnik, niemal wywaliłam Go z tego busa. Ostatnio znów proponował spotkanie, ale teraz już jestem zajęta.
Jeśli facet chce czegoś po spotkaniu, odbieram to jako brak szacunku do własnej osoby. Jako nieposzanowanie godności. I nie zamierzam się z nikim takim spotykać.
Jeśli facet chce czegoś po spotkaniu, odbieram to jako brak szacunku do własnej osoby. Jako nieposzanowanie godności. I nie zamierzam się z nikim takim spotykać.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Jagienka06
- Weteran

Jagienka06
- Weteran

Ale kobieta jest potępiana gdy powie że poszła z facetem do łózka na pierwszej randce. społeczna dezaprobata dla takiego zachowania jest całkowicie powszechna nawet u nas na forum.
Poszłam z facetem do łóżke tego dnia w którym go poznałam i to nie raz ale może ze 3. Zaraz wyskoczy tu jakiś PRZYTULAK i powie, że jestem dziwka i żebym sie zastanowiła co robię. Ale tak bywa czasami. Magia wieczoru, świetny klimat z osobą która nadaje na tych samych falach, puszczenie wodzy fantazji. Tyle mojego co przezyłam.
Poszłam z facetem do łóżke tego dnia w którym go poznałam i to nie raz ale może ze 3. Zaraz wyskoczy tu jakiś PRZYTULAK i powie, że jestem dziwka i żebym sie zastanowiła co robię. Ale tak bywa czasami. Magia wieczoru, świetny klimat z osobą która nadaje na tych samych falach, puszczenie wodzy fantazji. Tyle mojego co przezyłam.
Olivia pisze:A niektórzy budują związek zaczynając od sexu. Każdy robi jak chce.
Ale zazwyczaj takie związki szybko się kończą. Ja straciłem swoje 'dziewictwo' z dziewczyną, którą znałem 3 dni. Później byliśmy razem przez nieco ponad pół roku. Nie powiem, jeśli chodzi o seks to układało się nam dobrze, ale to było za mało, żeby utrzymać związek.
- ksiezycowka
- Weteran

Jak na mój gust to nie można potępiać kogoś nawet jak idzie do łóżka z kimś zupełnie nieznajomym. Jego/Jej życie to niech robi z nim co chce. Co seksu po pierwszej randce to ja z tym osobiście doczynienia nie miałem, ale osobiście uważam, że nie ma w tym nic złego, bo czasem bywa tak, że ludzie znają się długo, ale na randke się decydują dopiero po jakimś czasie i jeśli skończą w łóżku to wcale o nich źle nie świadczy.
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
If we stop living because we fear death then we have already died.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
If we stop living because we fear death then we have already died.
- ksiezycowka
- Weteran

hehehehe wystarczy pojechać nad morze tam każda mieścina to totalny "K****Dołek" i te pierwsze randki na plaży, normalnie rano kobieta siądzie na piasku się po opalać i w ciąże zajdzie tyle tego po nocy zostaje
SEKS TYLKO Z OSOBĄ KTÓRĄ SIĘ KOCHA. W PRZECIWNYM RAZIE KAŻDY MA DWIE ZDROWE RĘCE ;P
Paula pisze:Ale kobieta jest potępiana gdy powie że poszła z facetem do łózka na pierwszej randce. społeczna dezaprobata dla takiego zachowania jest całkowicie powszechna nawet u nas na forum.
Kazdy marzy o kobiecie bardzo kobiecej pociagajacej w ktorej cos jest i chcialby zeby byla jeg o i tylko jego, stad nie ceni sie takich kobiet jezeli myslimy o powazniejszym zwiazku. Jasne, ze moze byc tak, ze taka kobieta jest do zwiazku odpowiednia ale z reguly decyzje zeby cos na powazniej bylo podejmie sie o tej, ktora sie ceni i ktora wydaje sie byc szczera w tym co robi a wiec jak sie znamy i sobie ufamy. Inni maja podejscie ze seks od razu czy z nieznajomym jest ok - jest ok jak sie chce rozladowac
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- kot_schrodingera
- Weteran

- Pasjonat

Trudno mi się wypowiadać, bo niegdy nie doświadczyłam czegos takiego i nie doświadczę na pewno. Wiem, że zdarza się, że ludzie ida do łóżka po pierwszej randce, ale gdzie ta magia miłości? Bo dla mnie seks nierozłącznie wiąże się z miłością. Tylko prosze po mnie zbytnio nie jechać, bo to moje zdanie i moje podejście do życia. Każdy ma do tego prawo.
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
Terencjusz
misiucha22 pisze:Bo dla mnie seks nierozłącznie wiąże się z miłością.
No to rzeczywiście mało wiesz. Wiąże się z nim, ale istnieje sex bez miłości. Bo pożądanie cielesne rządzi się własnymi prawami. Jeśli do tego dołożymy więź emocjonalną, to jest miłość z sexem.
"Miarkuj złość.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”