rozmowa o sexie
Moderator: modTeam
rozmowa o sexie
Czy rozmawiacie z płcią pzreciwną na temat sexu, waszych doświadczeń itp? chodzi mi o relacje koleżeńskie i przyjacielskie. wiadomo że w zwiazku taki temat się porusza. czy to powinno być krępujace czy nie wypada, itp?
No nie w kazdym zwiazku takie tematy sie porusza, pewnie nawet w mniejszejsci zwiazkow. Naprawde bys sie zdziwil.
Pewnie, ze wypada rozmawiac. Tylko z kazdym inaczej. Ja wole rozmawiac z przyjacielem mezczyzna. Przyjaciolki moje chyba bardziej sie krepuja. Rozmawiamy o tym, co nas podnieca, co nam sie podoba, jakie mamy problemy, z kim jest dobrze, z kim zle, od czego to zalezy. Takie rozmowy lubie. Sa inne, dotykaja bardzo intymnej sfery, wiele ucza.
Pewnie, ze wypada rozmawiac. Tylko z kazdym inaczej. Ja wole rozmawiac z przyjacielem mezczyzna. Przyjaciolki moje chyba bardziej sie krepuja. Rozmawiamy o tym, co nas podnieca, co nam sie podoba, jakie mamy problemy, z kim jest dobrze, z kim zle, od czego to zalezy. Takie rozmowy lubie. Sa inne, dotykaja bardzo intymnej sfery, wiele ucza.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
- ksiezycowka
- Weteran
Bywa u niktorych krepujace. Ja nie mam z tym zadnych problemów ani w zwiazkua ni w stosunku do znajomych. Wiadomo ze nie opisuje wszystkiego z najmniejszymi szczegolami, bo to moja intymna sprawa w koncu jest ale moge swobodnie o sexie mowic bez krepowania sie.joep pisze:zy to powinno być krępujace czy nie wypada, itp?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”