Urozmaicanie
Moderator: modTeam
-
- Weteran
Zwracam sie z pytaniem zwlaszcza do par o dluuugim stazu.
Co robicie, zeby nie bylo nudno w Waszym związku? Nie mysle tu glownie o sypialni?
Co robicie, zeby nie bylo nudno w Waszym związku? Nie mysle tu glownie o sypialni?
-
- Weteran
- Weteran
TFA pisze:No jak to co ? zdradzaja, jezdza w delegacje, na szkolenia itd.
No tak. To też.
Ja się nigdy nie nudzę. Ale ja jestem "specyfik".
... a czasem, na przełamanie "nudy", wystarczy jedna wycieczka za miasto. Tak aby ożywić w sobie ciekawość tej drugiej osoby.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- ksiezycowka
- Weteran
Jak my sie nudzimy?Bo sama nudzic si enie lubie ;P A gdzies se idziemy cos se robimy. Norma zeby nie zyc zbytnio przykładnie w 4 ściana plus uczelnie plus ewentualna praca. Spotkac sie z kims gdzies isc odreagowac pare spraw. No cos takiego.
A w zwiazku czy mi sie nie nudzi?Nie. I kurna pierwszy raz chyba! No moze w samym zwiazku nie pierwszy ale osoba raczej pierwsza ktora mi sie nie nudzi.
Bo co tu duzo mowic. Facet jak sie go rozpracuje jest nudny jak flak z olejem. [No przynajmiej Ci ktorych spotkalam na swej drodze byli]. A ten mimo ze rozpracowany dalej mnie kreci i mi sie nie nudzi
A w zwiazku czy mi sie nie nudzi?Nie. I kurna pierwszy raz chyba! No moze w samym zwiazku nie pierwszy ale osoba raczej pierwsza ktora mi sie nie nudzi.
Bo co tu duzo mowic. Facet jak sie go rozpracuje jest nudny jak flak z olejem. [No przynajmiej Ci ktorych spotkalam na swej drodze byli]. A ten mimo ze rozpracowany dalej mnie kreci i mi sie nie nudzi
- Wstreciucha
- Weteran
Dobrze jest wtedy kochani , jesli to nudzenie ewentualne z tą drugą osobą , sprawia wam radosc
zadko sie nudze ! ale jesli juz to to uwielbiam , zreszta Ona też , Nie ma to juz byc ze sobą obok siebie , nic nie robić , ale cieszyc sie i miec swiadomosc , ze ta osoba jest i to tak blisko , i nie musi nic mówic robic , wystarczy ze jest <browar>
zadko sie nudze ! ale jesli juz to to uwielbiam , zreszta Ona też , Nie ma to juz byc ze sobą obok siebie , nic nie robić , ale cieszyc sie i miec swiadomosc , ze ta osoba jest i to tak blisko , i nie musi nic mówic robic , wystarczy ze jest <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
u mnie to już taka nuda się wkrada....
tzn. jemu to chyba nie przeszkadza, a mi nie bardzo pasuje.... Zazwyczaj tylko jedzenie i telewizor (właściwie to on ogląda, ja wolę coś poczytać.... albo nie tyle wolę, co muszę).
Mam nadzieję, że tak nie będzie do końca i niedługo coś z tym zrobię
tzn. jemu to chyba nie przeszkadza, a mi nie bardzo pasuje.... Zazwyczaj tylko jedzenie i telewizor (właściwie to on ogląda, ja wolę coś poczytać.... albo nie tyle wolę, co muszę).
Mam nadzieję, że tak nie będzie do końca i niedługo coś z tym zrobię
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Lubię jak się dużo dzieje dlatego nie chcę popadać w monotonię i np za każdym razem kiedy się widzimy oglądać film u któregoś z nas w domu.
Dlatego zawsze robimy cos innego: idziemy do knajpki, kina, na spacer, na zakupy, teraz na łyżwy, latem często spacer, koncert, mecz itd
Lubimy spędzać czas aktywnie
Dlatego zawsze robimy cos innego: idziemy do knajpki, kina, na spacer, na zakupy, teraz na łyżwy, latem często spacer, koncert, mecz itd
Lubimy spędzać czas aktywnie
-
- Zaglądający
Chyba nie jestem dobrym doradcą, bo dwa związki mi się posypały (13 miesięcy i 2 lata), ale...zawsze starałem się zaskakiwać drugą osobę, robić coś nowego i nigdy się nie nudziliśmy. Czy to był wypad za miasto, czy wycieczka rowerowa, czy galeria sztuki..parę razy nawet zafundowaliśmy sobie przejażdżkę kolejką wąskorotową:) Można też niekonwencjonalnie: trochę lat do tyłu z jedną z moich sympatii napisaliśmy pracę na konkurs historyczny i zajęliśmy drugie miejsce. Konkluzja: naprawdę jest wiele możliwości, by fajnie spędzić ze sobą czas, a to tylko umocni Twój związek.
Najpiękniejsze jest to, że najlepsze lata dopiero przed nami!
- ksiezycowka
- Weteran
My z moim malo spacerowalismy w zime, bo... zimno . Ale pare razy bylismy na lyzwach, chodzimy razem na silownie, uczymy sie do matury, gotujemy, ogladamy filmy. Zrobilismy sobie kilkudniowy wypad w gory. Ale najbardziej lubie jak mozemy sobie tak polezec i nic nie robic. Tylko cieszyc sie soba.
Ale fakt, ze latem mozna aktywniej spedzac czas. Marzy mi sie znow lato. Wypady nad wode itp .
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
odpadamoon pisze:Odpada.Yasmine pisze:na lyzwachOdpada.Yasmine pisze:hodzimy razem na silownie,Odpada.Yasmine pisze:uczymy sie do maturyNo my tez...Yasmine pisze:gladamy filmy.
duuzo gadamy przez telefon.czesto umawiamy sie na miescie na kawe.czasem uprawiamy seks w pracowni.ciagle sie pocieszamy... (to znaczy glownie on mnie) i krzyczy na mnie zebym sie uczyla....
moon pisze:No my tez...Yasmine pisze:gladamy filmy.
A ja już mam tego dosyć. On często ogląda, z racji tego, że jest małym kinomanem i ogólnie interesuje się filmem, reżyserią, montażem.
Tyle że ja nie mam zamiaru połowy życia spędzić na oglądaniu filmów
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- ksiezycowka
- Weteran
ptaszek pisze:Tyle że ja nie mam zamiaru połowy życia spędzić na oglądaniu filmów
Kto mowi o calym zyciu? Potem bedziesz grać jedną z głównych ról w jego filmie
W ramach urozmaicenia (raczej jednorazowego) mozna wyjechać na wycieczkę. Mozna isc na koncert, na grzyby ,do centrum handlowego, na basen, na rower...
Jesli mieszka sie w wiekszym miescie nie powinno być problemów z urozmaiceniem pożycia
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
ptaszek pisze:A ja już mam tego dosyć. On często ogląda, z racji tego, że jest małym kinomanem i ogólnie interesuje się filmem, reżyserią, montażem.
Tyle że ja nie mam zamiaru połowy życia spędzić na oglądaniu filmów
u nas za to, to ja uwielbiam ogladac filmy. I glownie ogladam sama. Z nim to w sumie raczej rzadko, bo on jest wybredny .
agna 24 pisze:duuzo gadamy przez telefon.
a my tak srednio. Ja wole w 4 oczy .
agna 24 pisze:czesto umawiamy sie na miescie na kawe
a my w ogole. Jak juz to cos zjemy na miescie, ale ogolnie i tak wolimy przygotowac cos razem w domciu
agna 24 pisze:czasem uprawiamy seks w pracowni
a my czesto, ale nie w pracowni .
A ja mam luzik w sumie..
Spotykamy sie 2 razy na tydzien..
U mnie, u niej na miescie.. Zawsze jest o czym gadac..
A seks Eee tam jest tyle fajnych rzeczy o podobnej tematyce
Sama rozmowa o tych sprawach to juz wciagajacy temat..
Kiedys wpadlismy na pomysl zeby byc ze soba caly dzien i nie rozmawiac..
Wytrzymalismy 5h..
Myslalem ze to nie bedzie ciekawe.. Ale okazalo sie pouczajace..
Slowa czesto zakrywaja prawdziwe uczucia i zachowania..
Sprobujcie..
Latwe to nie jest
Spotykamy sie 2 razy na tydzien..
U mnie, u niej na miescie.. Zawsze jest o czym gadac..
A seks Eee tam jest tyle fajnych rzeczy o podobnej tematyce
Sama rozmowa o tych sprawach to juz wciagajacy temat..
Kiedys wpadlismy na pomysl zeby byc ze soba caly dzien i nie rozmawiac..
Wytrzymalismy 5h..
Myslalem ze to nie bedzie ciekawe.. Ale okazalo sie pouczajace..
Slowa czesto zakrywaja prawdziwe uczucia i zachowania..
Sprobujcie..
Latwe to nie jest
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”