Pytanie tak jak w temacie, czy uzywajac plastrow evra mozna bezpiecznie chodzic na solarium ? czy to nie wplynie czasem na skutecznosc dzialania ?, szukalem ale nigdzie nie natrafilem na konkretna odpowiedz na ten temat...
Druga sprawa, moja dziewczyna dzisiaj pierwszy raz przykleila sobie plaster (zgodnie z instrukcja w pierwszy dzien cyklu ), jako ze nie mamy jeszcze doswiadczenia z plastrami to chcialbym sie dowiedziec od kiedy mozemy sie juz bezpiecznie sexowac ? .. czy po naklejeniu 1 plastra w 1 dzien cyklu trzeba odczekac troche az zaczna hormony dzialac ? a jesli tak to ile ?
plastry + solarium
Moderator: modTeam
- ForsakenXL
- Maniak
Całość tu: http://www.antykoncepcja.isf.pl/plastry.htmlWykonywanie przez kobietę normalnych czynności życiowych a nawet przebywanie w saunie lub wykonywanie ćwiczeń fizycznych (np. biegi, pływanie, kąpiele, opalanie) nie zmniejsza skuteczności antykoncepcyjnej plastrów EVRA.
[ Dodano: 2006-03-18, 19:08 ]
ForsakenXL pisze:Skoro można się z nimi opalać, to pewnie mieli też na myśli solarium. Tylko to takie opalanie w łaty
Właśnie
qbass17 pisze:Cytat:
Wykonywanie przez kobietę normalnych czynności życiowych a nawet przebywanie w saunie lub wykonywanie ćwiczeń fizycznych (np. biegi, pływanie, kąpiele, opalanie) nie zmniejsza skuteczności antykoncepcyjnej plastrów EVRA.
Całość tu: http://www.antykoncepcja.isf.pl/plastry.html
dzieki
a na drugie moje pytanie ktos ma odpowiedz ?
- ksiezycowka
- Weteran
mam pytanie odnosnie plastrow. stosuje je od miesiaca, wlasnie jestem w trakcie tygodnia bez plastra. czy to normalna reakcja, ze nie wystapil okres? czy to po prostu reakcja na zmiane hormonalna? do lekarza i tak mialam isc w przeciagu najblizszego czasu, wiec sie spytam, ale moze ktos z Was moglby mi odpowiedziec na to pytanie..
pozdrawiam cieplo
mam pytanie odnosnie plastrow. stosuje je od miesiaca, wlasnie jestem w trakcie tygodnia bez plastra. czy to normalna reakcja, ze nie wystapil okres? czy to po prostu reakcja na zmiane hormonalna? do lekarza i tak mialam isc w przeciagu najblizszego czasu, wiec sie spytam, ale moze ktos z Was moglby mi odpowiedziec na to pytanie..
pozdrawiam cieplo
- ksiezycowka
- Weteran