Punkt G
Moderator: modTeam
Punkt G
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_%28 ... 2owieka%29
a ja myslalem, że jest gdzie indziej!!
punkt G oczywiscie...
ale moze sie myle... albo kreseczki nie dociągnęli...
a ja myslalem, że jest gdzie indziej!!
punkt G oczywiscie...
ale moze sie myle... albo kreseczki nie dociągnęli...
Mnie się wydaje, ze to błąd na Wikipedii. Ponoć punkt G znajduje się 3 cm od wejścia do pochwy na jej górnej (brzusznej) ściance. Ale to tylko takie ułatwienie bo znaleść trzeba go samemu Jeśli zamierzasz go szukać u Swojej partnerki życzę powodzenia. Tylko uważaj, zeby się nie wkurzyła, że jej cały zcas grzebiesz w "myszce" bo się może wkurzyć
- Sir Charles
- Weteran
- Maniak
Sir Charles pisze:Przy dominującym obecnie założeniu, ze punkt G to korzenie łechtaczki, jest chyba dobrze...
E? No way, 'korzenie' to zobacz sobie tutaj , punkt G to całkiem inna bajka
BTW, polska Wikipedia to śmiech na sali jeśli chodzi o narządy płciowe (cenzurowane przez LPR?), lepiej sobie zajrzyjcie w tej sprawie na oryginalną wersję - 'mała' różnica
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
No wiem, wiem. To bylo tylko potwierdzenie <browar> Przede wszystkim w stosunku do:
I to naprawde nie jest "inna bajka", bo zauwaz Forsaken, ze lechtaczka i pkt G sa z tej samej (gornej) strony pochwy. A do tego wcale nie az tak daleko od siebie. wiec czemu to niby niemozliwe?
ForsakenXL pisze:No way, 'korzenie' to zobacz sobie tutaj , punkt G to całkiem inna bajka
I to naprawde nie jest "inna bajka", bo zauwaz Forsaken, ze lechtaczka i pkt G sa z tej samej (gornej) strony pochwy. A do tego wcale nie az tak daleko od siebie. wiec czemu to niby niemozliwe?
- ForsakenXL
- Maniak
Bo korzeniami zwykle się nazywa te "skrzydełka", więc siłą rzeczy to niebardzo o to mogło chodzić. Co innego jeśli mówimy o wspólnym nerwie - to już jakoś lepiej brzmi <mruga>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Ja tam się o punkcie G uczę... z tym, że ten, o którym się uczę znajduje się w wykresie żelazo-Cementyt a znajduje się tam, gdzie jest 100%żelaza i 912stopni celciusza
A co do tego innego (ciekawszego) punktu, to najlepiej go znaleźć idąć od łechtaczki wgłąb po nierównościach (nerwie) i myślę, że tak właśnie powinni go zaznaczać na planszach.
A co do tego innego (ciekawszego) punktu, to najlepiej go znaleźć idąć od łechtaczki wgłąb po nierównościach (nerwie) i myślę, że tak właśnie powinni go zaznaczać na planszach.
- Eisenritter
- Uzależniony
- Weteran
niektorzy daliby sie chyba zabic za zajrzenie w cipke ze specjalnym oswietleniem i w odpowiedniej skali . Roznice w rysunkach i opisach dowodza, ze nikt nie ma pojecia gdzie "on" dokladnie jest i niech tak zostanie dajcie sobie spokoj z analiza . Zaraz jeden sie dowie ze gie jest trzy cm od wejscia do pochwy, znajdzie inna kobiete - okaze sie ze ma go wyzej bo lechta ja tam gdzie zazwyczaj i nic - to bedzie rozczarowany no i wszystkie teorie legna w gruzach
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ForsakenXL
- Maniak
Podsumuję: ważne że jest, ale jeszcze ważniejsze jest jego poszukiwanie.
W rzeczy samej, Eisenritter, a przyjemność po dwuch stronach
Niektórzy chcieliby wiedzieć, gdzie jest to niebywałe zjawisko z dokładnością co do milimetra, a tak się nie da, bo jak pisze Wstręciucha - każda kobieta jest inna.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
ForsakenXL pisze:No jak to, nie wiesz? Punkt Wyimaginowany
he, a wiesz, ze nie nie jestem eskpertka, nie mam długiiego 'stazu' ( ) i szczerze powiedziawszy nie słyszałam :wink: o G oczywiscie, ale nie szukaliśmy go-ot sam sie odkrył przypadkiem czasami przez takie szukanie na psyche moze siasc ;]
btw: mozesz cos wiecej powiedziec?
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
-
- Entuzjasta
Punk G posiada każda kobieta a grzebanie i poszukiwanie go może byc wspaniałą grą i pieszczota zależy jak to sie robi
Jest on umieszczony tak jak podaja rysunki przy pieszczeniu wyczuwacie barsziej gładka powierzchnie pochwy normalnie powinna być bardziej chropowata
A więc do dzieła
Pieszczenie punktu G daje przyjemnośc o wiele bardziej intensywna niż pieszczenie łechtaczki
Jest on umieszczony tak jak podaja rysunki przy pieszczeniu wyczuwacie barsziej gładka powierzchnie pochwy normalnie powinna być bardziej chropowata
A więc do dzieła
Pieszczenie punktu G daje przyjemnośc o wiele bardziej intensywna niż pieszczenie łechtaczki
- kot_schrodingera
- Weteran
Niezbyt fortunne słowo ;P
Mała instrukcja: gdzie znajduje się punkt G?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
-
- Entuzjasta
- Weteran
Yasmine pisze:w moim przypadku ta instrukcja sie zgadza
i jak to się ma do tego opisu pod nickiem "nieTypowa Kobietka"?
Mam nadzieję, że rysuneczek komus sie przyda.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”