Wielkość panisa :)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Gość

Wielkość panisa :)

Postautor: Gość » 20 sty 2004, 22:35

Witam, mam może dla niektórych głupie pytanie :) Do rzeczy.

Mam kłopoty z dostaniem odpowiednich (czytaj wygodnych) dla mnie prezerwatyw.
Zwykłe ogóno dostępne prezerwatywy dość ciężko się nakładają i czuje w nich dyskonfort.

Czy ze mną coś jest nie tak?? Członek jest za duży?
Może by się wypowiedziały panie-wkońcu miały wielu parterów.
Penis w pełnej erekcji ma 16cm obwodu i około 18 do 19cm długości.
Gość

Literówka

Postautor: Gość » 20 sty 2004, 22:37

Wybaczcie wyszło że mam panisa zamiast penisa :))) Ha ha
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Re: Wielkość panisa :)

Postautor: gracja » 21 sty 2004, 04:44

Gość pisze:Witam, mam może dla niektórych głupie pytanie :) Do rzeczy.

Mam kłopoty z dostaniem odpowiednich (czytaj wygodnych) dla mnie prezerwatyw.
Zwykłe ogóno dostępne prezerwatywy dość ciężko się nakładają i czuje w nich dyskonfort.

Czy ze mną coś jest nie tak?? Członek jest za duży?
Może by się wypowiedziały panie-wkońcu miały wielu parterów.
Penis w pełnej erekcji ma 16cm obwodu i około 18 do 19cm długości.

:arrow: uu o ile pamietam, moj obwod w nadgarstku to 14 cm! (moge sie myslic, zweryfikuje to), on faktycznie jest duzy! znam faceta, ktoremu z powodu wielkosci ciagle zsuwaly sie prezerwatywy-kupowal durexy xl
Jarek

Postautor: Jarek » 21 sty 2004, 06:59

Człowieku, jak ty mierzysz ten obwód, że wychodzi ci 14 czy nawet 16 cm?
Gość

Znowu ja

Postautor: Gość » 21 sty 2004, 08:46

Normalnie mierze. I tak zgadza się. To żeczywiście tak jak nadgarstek jak złapie za niego. Może ciut ciut więcej. Okolo 15 do 16 cm

Propo prezerwartyw to właśnie tak jest. Niedość że uwierają jak diabli to jeszcze się zsuwają.
Jarek

Postautor: Jarek » 21 sty 2004, 09:11

To rzeczywiście masz dużego, ale jeśli partnerka nie narzeka, to tylko się cieszyć
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 12:47

A ja nie wierze by ktos mial penisa o srednicy 5cm!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 21 sty 2004, 18:52

Naverick toś ty jeszcze mało w życiu widział.
:D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 19:00

No cudzych penisow nie ogladam wiec nie wiem ;)
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 21 sty 2004, 21:48

Nie no ktos sobie jaja robi ;) a jak sobie nie robi jaj to niechaj do ksiegi rekordow guinesa idzie... bo tyle cm w obwodzie.... a moze po prostu... wiecie jak pies gania za swoim ogonem ? to moze tak samo nawijal centymetr... po 10 okrazeniu mu sie znudzilo... co wychodzi 16/10=1.6cm ... no i nic dziwnego ze sie prezerwatywa zsuwa :) a tak serio, to idz do lekarza albo do ksiegi rekordow tak jak mowilem ;P
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 21:51

Juz lepiej miec penisa dlugosci 9cm niz obwodzie 16! I mowie serio :) Bo 9cm kobiete i tak i tak zaspokoisz, a jak ma 16 w obwodzie i taki smok jest to beda problemy ze wzwodem :)
Ja tam jestem ze swojego bardzo zadowolony :D
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 21 sty 2004, 21:57

Ehhh czytam juz ktorys watek tutaj... i pelno tutaj niepowanych ludzi przychodzacych chyba po to aby sie posmiac albo co... no nic wracam na Miłość, uczucia, problemy :)
Gość

Szkoda gadać

Postautor: Gość » 21 sty 2004, 22:27

Eee, myślałem że coś mi poradzicie. Jakie prezerwatywy co i jak.
Czlowiek zdobyl sie na odwage, pisze i co w zamian?? Napierdalacie sie tylko. Że źle mierzy, że to niemożliwe.
censored (przpraszam) uwieżcie - taki sie urodzilem. Natury nie zmienie.
Pytałem co z prezerwatywami. Ale trudno nie ważne.... spytam gdzie indziej.

Do dupy takie forum.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 23:27

No to Ci poradze. Poniewaz ja prezerwatyw nie uzywam bo poki co nie mam po co, a i rozmiar mam normalny to mysle, ze najlepiej bedzie jak sie spytasz pani w aptece. Ona Ci powinna doradzic. A poza tym to szczerze wspolczuje Tobie takiego penisa :)
Gość

Postautor: Gość » 21 sty 2004, 23:51

Sorki za reklame, ale moze one pomogą:
Jak sugeruje sama nazwa, prezerwatywy Durex Easy-on są prostsze i szybsze do nałożenia. Mają wyjątkowo naturalny kształt, pozbawione są nieprzyjemnego zapachu lateksu. Ale przede wszystkim... dają dużo większy komfort, który zauważysz i poczujesz od razu.

Według ostatnich badań, aż 92% respodentów chciałoby natychmiast używać prezerwatyw easy- on.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 sty 2004, 23:52

No to moze w ogóle proponuje odwiedzic www.durex.pl i cos sobie wybrac?
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 27 sty 2004, 19:42

Hmmm zajrzyj do apteki i zobacz takie prezerwatywy w czarnym opakowaniu z japońsko brzmiąca nazwą.Zapomniałem jak sie to konkretnie nazywa bo kupiłem przypadkowo ponad rok temu, były nie dość że długie- na 18 cm i więcej to jeszcze luźne (na mojego siusiaka oczywiście :) ) Więc dla Ciebie jak znalazł. Pozatym nie wstydź się zapytać u pani w aptece, jak powiesz o jaki wymiar Ci chodzie na pewno nie będą się smiać, zobaczysz jak fajnie ludziskom szczęka odpada:) Aha już wiem jak sie te gumki nazywały :0 Okeido :) podam Ci stronkę na której mozna zamówić nawet takie gumki :

http://sklep.gumki.pl/x_C_Dz__P2_2210027.html

powodzenia na zakupach.

P.S. Kto nie wierzy że można mieć takiego "bobasa" to niech zobaczy jakie mają murzyni i niech taki sie wstydzi że ma ogonek zaledwie 15cm i 8cm w obwodzie. Sam podobnego mam i się wstydze :):):):)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sty 2004, 19:59

A ja sie nie wstydze a nawet ciesze sie ze nie mam potwora :) Im wiekszy tym trudniej pozniej o wzwod :) Pamietajcie ;)
Gość

Dzięki

Postautor: Gość » 27 sty 2004, 23:13

He he, już mam zakupiłem co potrzeba :)) Dzięki za wszelkie info. Babka w aptece troszkę się uśmiechneła ale dokładnie wypytała co i jak, i podała co potrzeba!!

Pisaliście że im większy tym trudniej o wzwód. Ja osobiście nie mam problemu, ale będe miał to na uwadze. Trzeba trenować aby do tego niedopuścić :)) Ha ha

Jeszcze raz dzięki - już po kłopocie!!
:D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sty 2004, 23:22

Poki sie mlodym jest to wszystko mozna. Ale z wiekiem gdy i tak trudniej o wzwod to zacznie robic to znaczenie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”