Wielkość panisa :)
Moderator: modTeam
Wielkość panisa :)
Witam, mam może dla niektórych głupie pytanie Do rzeczy.
Mam kłopoty z dostaniem odpowiednich (czytaj wygodnych) dla mnie prezerwatyw.
Zwykłe ogóno dostępne prezerwatywy dość ciężko się nakładają i czuje w nich dyskonfort.
Czy ze mną coś jest nie tak?? Członek jest za duży?
Może by się wypowiedziały panie-wkońcu miały wielu parterów.
Penis w pełnej erekcji ma 16cm obwodu i około 18 do 19cm długości.
Zwykłe ogóno dostępne prezerwatywy dość ciężko się nakładają i czuje w nich dyskonfort.
Re: Wielkość panisa :)
Gość pisze:Witam, mam może dla niektórych głupie pytanie Do rzeczy.
:arrow: uu o ile pamietam, moj obwod w nadgarstku to 14 cm! (moge sie myslic, zweryfikuje to), on faktycznie jest duzy! znam faceta, ktoremu z powodu wielkosci ciagle zsuwaly sie prezerwatywy-kupowal durexy xl
Znowu ja
Normalnie mierze. I tak zgadza się. To żeczywiście tak jak nadgarstek jak złapie za niego. Może ciut ciut więcej. Okolo 15 do 16 cm
Propo prezerwartyw to właśnie tak jest. Niedość że uwierają jak diabli to jeszcze się zsuwają.
Propo prezerwartyw to właśnie tak jest. Niedość że uwierają jak diabli to jeszcze się zsuwają.
Nie no ktos sobie jaja robi a jak sobie nie robi jaj to niechaj do ksiegi rekordow guinesa idzie... bo tyle cm w obwodzie.... a moze po prostu... wiecie jak pies gania za swoim ogonem ? to moze tak samo nawijal centymetr... po 10 okrazeniu mu sie znudzilo... co wychodzi 16/10=1.6cm ... no i nic dziwnego ze sie prezerwatywa zsuwa a tak serio, to idz do lekarza albo do ksiegi rekordow tak jak mowilem ;P
Szkoda gadać
Eee, myślałem że coś mi poradzicie. Jakie prezerwatywy co i jak.
Czlowiek zdobyl sie na odwage, pisze i co w zamian?? Napierdalacie sie tylko. Że źle mierzy, że to niemożliwe.
censored (przpraszam) uwieżcie - taki sie urodzilem. Natury nie zmienie.
Pytałem co z prezerwatywami. Ale trudno nie ważne.... spytam gdzie indziej.
Do dupy takie forum.
Czlowiek zdobyl sie na odwage, pisze i co w zamian?? Napierdalacie sie tylko. Że źle mierzy, że to niemożliwe.
censored (przpraszam) uwieżcie - taki sie urodzilem. Natury nie zmienie.
Pytałem co z prezerwatywami. Ale trudno nie ważne.... spytam gdzie indziej.
Do dupy takie forum.
Sorki za reklame, ale moze one pomogą:
Jak sugeruje sama nazwa, prezerwatywy Durex Easy-on są prostsze i szybsze do nałożenia. Mają wyjątkowo naturalny kształt, pozbawione są nieprzyjemnego zapachu lateksu. Ale przede wszystkim... dają dużo większy komfort, który zauważysz i poczujesz od razu.
Według ostatnich badań, aż 92% respodentów chciałoby natychmiast używać prezerwatyw easy- on.
Jak sugeruje sama nazwa, prezerwatywy Durex Easy-on są prostsze i szybsze do nałożenia. Mają wyjątkowo naturalny kształt, pozbawione są nieprzyjemnego zapachu lateksu. Ale przede wszystkim... dają dużo większy komfort, który zauważysz i poczujesz od razu.
Według ostatnich badań, aż 92% respodentów chciałoby natychmiast używać prezerwatyw easy- on.
Hmmm zajrzyj do apteki i zobacz takie prezerwatywy w czarnym opakowaniu z japońsko brzmiąca nazwą.Zapomniałem jak sie to konkretnie nazywa bo kupiłem przypadkowo ponad rok temu, były nie dość że długie- na 18 cm i więcej to jeszcze luźne (na mojego siusiaka oczywiście ) Więc dla Ciebie jak znalazł. Pozatym nie wstydź się zapytać u pani w aptece, jak powiesz o jaki wymiar Ci chodzie na pewno nie będą się smiać, zobaczysz jak fajnie ludziskom szczęka odpada:) Aha już wiem jak sie te gumki nazywały :0 Okeido podam Ci stronkę na której mozna zamówić nawet takie gumki :
http://sklep.gumki.pl/x_C_Dz__P2_2210027.html
powodzenia na zakupach.
P.S. Kto nie wierzy że można mieć takiego "bobasa" to niech zobaczy jakie mają murzyni i niech taki sie wstydzi że ma ogonek zaledwie 15cm i 8cm w obwodzie. Sam podobnego mam i się wstydze :):):)
http://sklep.gumki.pl/x_C_Dz__P2_2210027.html
powodzenia na zakupach.
P.S. Kto nie wierzy że można mieć takiego "bobasa" to niech zobaczy jakie mają murzyni i niech taki sie wstydzi że ma ogonek zaledwie 15cm i 8cm w obwodzie. Sam podobnego mam i się wstydze :):):)
Dzięki
He he, już mam zakupiłem co potrzeba ) Dzięki za wszelkie info. Babka w aptece troszkę się uśmiechneła ale dokładnie wypytała co i jak, i podała co potrzeba!!
Pisaliście że im większy tym trudniej o wzwód. Ja osobiście nie mam problemu, ale będe miał to na uwadze. Trzeba trenować aby do tego niedopuścić ) Ha ha
Jeszcze raz dzięki - już po kłopocie!!
Pisaliście że im większy tym trudniej o wzwód. Ja osobiście nie mam problemu, ale będe miał to na uwadze. Trzeba trenować aby do tego niedopuścić ) Ha ha
Jeszcze raz dzięki - już po kłopocie!!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”