Miesiączka po pierwszym razie
Moderator: modTeam
Miesiączka po pierwszym razie
Po pierwszym razie spóźnia mi się okres,co prawda dopiero jeden dzień(miesiaczkuję regularnie) ,ale jak na poczatkujacą osóbkę mam wieeelkiego stracha <boje_sie> ! Moje pytanie brzmi czy to możliwe że zawsze po pierwszym stosunku okres się spóźnia? Bo moze zachodzą jakieś zmiany w tym czasie w organiźnie kobiety! A jak to było u Was drogie panie
Ewka:-( pisze:Po pierwszym razie spóźnia mi się okres,co prawda dopiero jeden dzień(miesiaczkuję regularnie)
heeej wyluzuj, to dopiero jeden dzien
Ewka:-( pisze:Moje pytanie brzmi czy to możliwe że zawsze po pierwszym stosunku okres się spóźnia?
No jesli sie stresujemy mysla o ciazy. Albo jak jest sie w ciazy. Jak sie zabezpieczalas ?
I kiedy byl ten pierwszy raz ?
Mojej dziewczynie po pierwszym razie zniknal 1 okres, nie bylo go.[ Wiecie jakiego stracha mielismy Okazalo sie ze po pierwszym seksie za bardzo sie denerwowalo itp. Ale od tamtego czasu miesiczki ma jak w zegarku
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
- ksiezycowka
- Weteran
ja zanim zaczęłam współżyć miałam zwykle cykle 28dniowe+/- 1 dzien (z dwa lata tak miałam)....po 'pierwszym razie' miesiączka spóznila mi sie prawie tydzien i od tamtej pory móje cykle trwaja conajmniej 32 dni...moze to nie jest ze soba w ogóle powiazane a moze jest... ale kilka pierwszych miesiecy mnie to denerwowało, dopiero zaczęłam obcowac z seksem bałam się o fasolke i takie tam...ale już jest dobrze przyzwyczaiłam sie
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- Somebody:)
- Zaglądający