Uzależnienie od seksu z daną osobą

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Uzależnienie od seksu z daną osobą

Postautor: Elspeth » 28 cze 2005, 15:09

Jak myslicie czy jest mozliwe cos takiego ze dajmy na to facet stanie sie uzalezni sie od seksu z dana kobieta? przy zalozeniu ze czuje tylko do niej sympatie i nic wiecej. Moze z kobietami moze byc podobnie?
Dla mnie to troche jest niezrozumiale bo mam takie a nie inne podejscie do seksu, ale kto wie, moze po Waszych wypowiedziach czegos sie naucze ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Re: Uzależnienie od seksu z daną osobą

Postautor: mariusz » 28 cze 2005, 15:22

Elspeth pisze: Dla mnie to troche jest niezrozumiale bo mam takie a nie inne

to znaczy jakie?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 cze 2005, 15:34

To jest jak najbardziej mozliwe ! mozna kogos nie kochać (w całym głebokim sensie tego słowa ) ale w sexie moze byc nie zastapiony !....kwestia dopasowania
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 28 cze 2005, 15:37

Cos w tym jest, jakas magia przyciągania. W sytucjach dwuznacznych :) jest swietnie, raj na ziemi, a jakakolwiek próba przeniesienia tego stanu na 'normalne' relacje kończy sie wielka klapą.
Wiem, znam :)
Awatar użytkownika
rrq
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rrq » 28 cze 2005, 15:41

Zdecydowanie możliwe, tylko że uzależnienie raczej trwa długo a bez miłości... chyba u nas jeszcze nie jest jak w stanach gdzie czesto tylko dla sexu zawiera sie znajomości i je kontynuuje
....słodkich snów...
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 28 cze 2005, 16:44

Możliwe możliwe możliwe.

Tylko pytanie, czy mozna związek oprzeć na samym uzależnieniu przymrużając oczy na wady? Można? !
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 28 cze 2005, 17:31

Tylko pytanie, czy mozna związek oprzeć na samym uzależnieniu przymrużając oczy na wady? Można? !

Na SAMYM? Jak dla mnie... nie można. A przynajmniej nie nazywałabym tego związkiem, a siakim wygodnym układem dla obojga..
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 cze 2005, 20:04

Taki układ bym uzależnieniem nie nazwała.
Po prostu tak być może, że w sexie dwoje ludzi pasuje do siebie cudownie ale nie da się tego na inne rzeczy przełożyc.
Tak samo jak moze byc wszystko jak z bajki a w sexe klapa i totalne niedopasowanie.
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 28 cze 2005, 21:43

ja bym tam na samym sexie zycia nie ukladala. czasem wrecz wkurza mnie on w zwiazku.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2005, 07:55

lizaa pisze:ja bym tam na samym sexie zycia nie ukladala. czasem wrecz wkurza mnie on w zwiazku.

Wiec szukaj partera podobnego sobie , w zadnym wypadku o wiekszym temperamencie !! by zrozumiec to co pisze odwruc sytuacje ! wyobraz sobie partera , który Cie nie adoruje
nie widzisz w nim ze Cie poząda ! a do sexu dochodzi z nim raz na pół roku ! czy taki parter bedzie Twoim parterem ?? czy podołasz temu ??
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 30 cze 2005, 21:23

To jest jak najbardziej mozliwe

zgadzam się.... Mysle, że dzis jest wszystko mozliwe... i chyba nie ma tego co by mnei nie zdziwiło....

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”