Obwisle piersi
Moderator: modTeam
Obwisle piersi
Moja kumpela ma obwisle choc nieduze bo b piersi.Moze przez to ze kiedys duzo schudla.Nie wie jak poprawic ich wyglad.Moze dziewczyny znacie jakies sposoby?A wam faceci bardzo takie przeszkadzaja?
Hm... cóż, jedyne znane mi metody to odpowiednie ćwiczenia (niech poszuka w jakichś poradnikach czy nawet w necie), oraz stosowanie balsamów ujędrniających (choć co do ich skuteczności to nie jestem aż tak przekonana).
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Wlasnie..takie cwiczenia najlepiej robic na silowni z ciezarkami...boje sie ze moje piersi z biegiem lat tez stana sie obwisle,bo sa nie male.Przy kazdej wolnej okazji cwicze sobie na silce i staram sie robic prysznic zimna woda(najlepiej jesli mozna ustawic bicze wodne)slyszalam ze goraca woda zle wplywa na jedrnosc piersi
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
No to musze ten post dac przeczytać mojej żonie ma lat 38 urodziła dwoje dzieci ma biust D przy tym ze pod biustem ma 75 I CIAGLE MARUDZI , SEK W TYM ZE NIE MA O CZYM MARUDZIC ! według mnie nie jedna " młoda " chciała by miec taki biust ! <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”