GŁÓWNIE DO KOBIET - NADMIERNE OWŁOSIENIE...
Moderator: modTeam
GŁÓWNIE DO KOBIET - NADMIERNE OWŁOSIENIE...
Chciałabym bym się doweidzieć czy oprócz golenia/depilowanai nóg, pach, brwi i okolic intymnych maci Moje Drogie Panie jeszcze ajkieś inne zmartwienia z nadmiernym owłosieniem? np czy musicie usuwać wąsik, ciemne włosy z brzucha, rąk bądz nawet z twarzy?
Ja na wakacje mam zamiar usunąć woskiem u komsetyczki włosy z brzuch, które keidyś były praktycznie niewidoczne ale przez moją głupotę je zgoliłam i odrosły ciemne i po prostu ochydne, po 2-3 zabiegach woskowania wróca do swojego pierwotnego koloru bądz może byc ich mniej...Myślałam też o usunięciu włosów na rękach...ale naarzie tylko myślałam...
A co Wy sądzicie na takie tematy? Też musiscie usuwać owłosienie z innych partii ciała niż te "podstawowe" ?
Ja na wakacje mam zamiar usunąć woskiem u komsetyczki włosy z brzuch, które keidyś były praktycznie niewidoczne ale przez moją głupotę je zgoliłam i odrosły ciemne i po prostu ochydne, po 2-3 zabiegach woskowania wróca do swojego pierwotnego koloru bądz może byc ich mniej...Myślałam też o usunięciu włosów na rękach...ale naarzie tylko myślałam...
A co Wy sądzicie na takie tematy? Też musiscie usuwać owłosienie z innych partii ciała niż te "podstawowe" ?
"...Ufam i Wierzę Tylko Sobie..."
meszek na rekach jest slodki
zreszat wlosy wchdzoa w glab skory a am sa zakonczenia nerwowe
idealne do pieczot
mozna woskiem - ale okolice bikini to chyab dla twardzielek
laserowa depilacja - droga ale skuteczna - kilak zabiegow potrzeba - skora poparzona jest wiec radze isc do dobrej kosmetyczki a i wczesniej lepiej sie z deramtologiem skonsultowac
wlosy mozna tez sobie opalic
szybka metoda
lato idzie - poprobojcie nad ogniskiem
zreszat wlosy wchdzoa w glab skory a am sa zakonczenia nerwowe
idealne do pieczot
mozna woskiem - ale okolice bikini to chyab dla twardzielek
laserowa depilacja - droga ale skuteczna - kilak zabiegow potrzeba - skora poparzona jest wiec radze isc do dobrej kosmetyczki a i wczesniej lepiej sie z deramtologiem skonsultowac
wlosy mozna tez sobie opalic
szybka metoda
lato idzie - poprobojcie nad ogniskiem
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Sir Charles
- Weteran
nie mam problemow z nadmiernym owlosieniem kiedys przeszkadzaly mi wloski na rekach ale poszlam do kosmetycznki, raz dwa woskiem poszlo i od tamtej pory mam na rekach takie wloski ze ich nie widac w ogóle! gdzieniegdzie jakis wlosek jest, ale sa one tak jasne i tak cienkie ze sa niezauwazalne
wąsów nie mam, wlosow na klatce piersiowej tez, wiec chyba jest oki
wąsów nie mam, wlosow na klatce piersiowej tez, wiec chyba jest oki
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- konstancja
- Entuzjasta
znam Twój "ból"PusSy ..ja równiez w okresie dojrzewania..gdy zobacyzlm piewrsze wloski na brzuchu,to zgoliłam..teraz mogę się ugryżć w tyłek za swą głupotę!!!!Mam cakiem płaski brzuszek,ale chocbym nie wiem jak baardzo chciała to nie założe bluzki krtókiej..mam niestety czbyt ciemne..hmm..dziwne,ze mojemu facetowi sie podoba..sadzisz,ze po woskowaniu beda ciensze i mniej w ogole niewidoczne..ja ostatnio myslalam,aby robic sobie woadą utlenioną..
Ja z laserem poczekam az bede obrzydliwie bogata lub... laser stanieje
po woskowaniu beda na pewno slabsze i zjasnieja. Wiem bo tak mialam z nogami. Kiedys mi sie zachcialo depilowania i depilowalam przez pol roku. Bylo super odrastaly wolniej i z mocnych ciemnych wlosow zamienily sie w delikatne biale ktorych prawie nie widac i nie czuc. Niestety potem zaczely wrastac i musialam pozegnac depilator.
niedlugo mikasa wpadnie to tez sie wybiore do kosmetyczki. Mam nadzieje ze bede miala tyle szczescia co Ty
konstancja pisze:sadzisz,ze po woskowaniu beda ciensze i mniej w ogole niewidoczne..ja ostatnio myslalam,aby robic sobie woadą utlenioną..
po woskowaniu beda na pewno slabsze i zjasnieja. Wiem bo tak mialam z nogami. Kiedys mi sie zachcialo depilowania i depilowalam przez pol roku. Bylo super odrastaly wolniej i z mocnych ciemnych wlosow zamienily sie w delikatne biale ktorych prawie nie widac i nie czuc. Niestety potem zaczely wrastac i musialam pozegnac depilator.
Jasta20 pisze:nie mam problemow z nadmiernym owlosieniem kiedys przeszkadzaly mi wloski na rekach ale poszlam do kosmetycznki, raz dwa woskiem poszlo i od tamtej pory mam na rekach takie wloski ze ich nie widac w ogóle! gdzieniegdzie jakis wlosek jest, ale sa one tak jasne i tak cienkie ze sa niezauwazalne
niedlugo mikasa wpadnie to tez sie wybiore do kosmetyczki. Mam nadzieje ze bede miala tyle szczescia co Ty
- konstancja
- Entuzjasta
rece i nogi nie bola az tak bardzo trzeba isc z nastawieniem ze nie boli i bedzie git ja najwiekszy cykor chyba na tym forum dałam rade, wiec ty tez dasz
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
- Entuzjasta
- Bywalec
bo boliiiiiiiiiiii ;/
a tak w ogole to u mnie z włoskami nie jest aż tak zle,najbardziej mnie denerwują te na nogach ofc. ale regularnie z nimi walczę ;]
sophie pisze:Ja bym chciała kilka cześci ciałą tak wydepilować, ale sponsora potrzebuję
ja też ;P
hmm a niewiecie ile może kosztować to laserowe usuwanie ?
2tys 4? czy mniej a może więcej ?
pewnie drogie niesamowicie ;/
dlaczego ja sie nie urodziłam milionerką ?;P
<aniolek2>
what makes you think that I needed you ...?!
- ksiezycowka
- Weteran
http://www.laser.day.pl/
Myślałem że z kilka dobrych patyków a tutaj miła niespodzianka
Dziwne tylko jest jedno. Coś tutaj pachnie mi ściemą. W jednym miejscu piszą że usunięcie włosów laserem jest trwałe, a w innym że jest długotrwałe ale że trzeba co roku robic jakieś powtórki... To po jaką cholerę wydawac tyle kasy skoro włosy i tak odrosną po np. roku? Nie lepiej trzymac się metod standardowych?
http://www.laser.day.pl/
Myślałem że z kilka dobrych patyków a tutaj miła niespodzianka
Dziwne tylko jest jedno. Coś tutaj pachnie mi ściemą. W jednym miejscu piszą że usunięcie włosów laserem jest trwałe, a w innym że jest długotrwałe ale że trzeba co roku robic jakieś powtórki... To po jaką cholerę wydawac tyle kasy skoro włosy i tak odrosną po np. roku? Nie lepiej trzymac się metod standardowych?
Ostatnio zmieniony 08 cze 2005, 20:51 przez Krystian, łącznie zmieniany 2 razy.