Nierowne wargi sromowe...
Moderator: modTeam
Nierowne wargi sromowe...
Bo... No dobra... W końcu muszę to powiedzeć... Mam jedna wargę sromową wiekszą a drugą mniejszą.. To mój największy kompleks... :567:
Tak mówisz... A ja się naprawdę tym martwię... Że mnie facet wyśmieje itd.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2005, 19:20 przez Triss, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Taki wstydliwy problem...
Triss pisze:Bo... No dobra... W końcu muszę to powiedzeć... Mam jedna wargę sromową wiekszą a drugą mniejszą.. To mój największy kompleks... :567:
nie masz powodow do zmartwien
aaa tam wyśmieje....jeśli się kogoś kocha, to całego...i nie zwraca się uwagi na to, czy ma krzywe nogi, odstające uszy, duzy nos....wiec jeśli ktoś Cie pokocha, to nie bedzie z Tobą dlatego, ze masz symetryczne wargi sromowe
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
mysle ze nikomu taka mala asymetria nie bedzie przeszkadzac w koncu nikt nie jest idealny, zobacz na twarz, kazda polowka jest inna, wszedzie nie jestesmy idealnie symetryczni. Poza tym jesli sie kogos kocha to osoba ktora kochamy jest dla nas najpiekniejsza i jedyna w swoim rodzaju
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- Sir Charles
- Weteran
Wiesz ile osób ma coś nietak z czymś?Że jedna pierś większa, że jedno oko bardziej zmrużone, że palce powykrzywiane.Taka ludzka natura, nie ma człowieka naturalnego.Nie wierze, że az tak masz nierówne wargi!Daje głowę, że facet tego nawet nie zauważy, albo nie bedzie po prostu zwracał uwagi na taki drobiazg !
Uszy do góry!
No już !
Wiesz ile osób ma coś nietak z czymś?Że jedna pierś większa, że jedno oko bardziej zmrużone, że palce powykrzywiane.Taka ludzka natura, nie ma człowieka naturalnego.Nie wierze, że az tak masz nierówne wargi!Daje głowę, że facet tego nawet nie zauważy, albo nie bedzie po prostu zwracał uwagi na taki drobiazg !
Uszy do góry!
No już !
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Ten topic wyglada na zasadzie : chcesz miec napisane przy nicku ze pomogles to pociesz mnie i napisz to co inni ze jest ze mna ok. bez sensu.
A co do problemu to tez tak mam ale facet nawet tego nie zauwazyl poki mu nie powiedzialam. Nie przeszkadza mi to ze wzgledow estetycznych jedynie klopotliwe jest czasami przy stosunku.
A co do problemu to tez tak mam ale facet nawet tego nie zauwazyl poki mu nie powiedzialam. Nie przeszkadza mi to ze wzgledow estetycznych jedynie klopotliwe jest czasami przy stosunku.
- Sir Charles
- Weteran
sarah pisze:Ten topic wyglada na zasadzie : chcesz miec napisane przy nicku ze pomogles to pociesz mnie i napisz to co inni ze jest ze mna ok. bez sensu.
Dokładnie! :565:
Mi się kiedyś wydawało, że mam nierówne stopy. Przeprowadzałam nawet "badania" (stawanie dokładnie przy ścianie i przypatrywanie się, czy któreś palce bardziej wystają )
Nobody's perfect - i tyle...
- Sir Charles
- Weteran
sophie pisze:Mi się kiedyś wydawało, że mam nierówne stopy. Przeprowadzałam nawet "badania" (stawanie dokładnie przy ścianie i przypatrywanie się, czy któreś palce bardziej wystają )
no ja mam lewa stope dluzsza i to tak powaznie - do tego stopnia, ze w pilke najwygodniej mi sie gra jak mam buta 43 na prawa i 44 na lewa noge
charlie81 pisze:no ja mam lewa stope dluzsza i to tak powaznie - do tego stopnia, ze w pilke najwygodniej mi sie gra jak mam buta 43 na prawa i 44 na lewa noge
masz nierówne stopy? nie zauważyłam....
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
a mnie dopadl ten paskudny tradzik mam go pelno na twarzy a twarz jest najbardziej widocznym miejscem ciala ,bo reszte defektow to mozna przykryc ubraniem. a najgorsze jest to,ze stosuje rozne kosmetyki np.mydla antybakteryjne,toniki ,maseczki.malo tego wydaje na nie kupe kasy.i sa one nabywane ze znanych firm typu avon itd,bylam nawet u dermatologa ,najgorsze ze nic nie pomagaja.niektorzy mowia ze hajtanie jest dobrym sposobem na pozbycie sie tradzika ,ale jak wiem... ja jestem chyba skazana na niego do konca swego zycia.ach... co mam poczac? oj tak to wstydliwy problem.
[ Dodano: 2005-04-13, 14:58 ]
[ Dodano: 2005-04-13, 14:58 ]
ludzka niedoskonalosc jest tego przyczyna tak naprawde to nie ma ludzi zdrowych,sa tylko niedokladnie zbadani,mozna sie pocieszac tym faktem,ze niektorzy to faktycznie maja powazne dolegliwosci i z ktorymi nawet nie da sie zyccharlie81 pisze:sophie pisze:Mi się kiedyś wydawało, że mam nierówne stopy. Przeprowadzałam nawet "badania" (stawanie dokładnie przy ścianie i przypatrywanie się, czy któreś palce bardziej wystają )
no ja mam lewa stope dluzsza i to tak powaznie - do tego stopnia, ze w pilke najwygodniej mi sie gra jak mam buta 43 na prawa i 44 na lewa noge
- Sir Charles
- Weteran
Wiola pisze:najgorsze jest to,ze stosuje rozne kosmetyki np.mydla antybakteryjne,toniki ,maseczki.malo tego wydaje na nie kupe kasy.i sa one nabywane ze znanych firm typu avon itd,bylam nawet u dermatologa
polecam nieco drogi, ale skuteczny Effaclar Gel (tylko w aptekach) - nie potrzebujesz wtedy zadnych maseczek, ani tonikow...
Wiola pisze:niektorzy mowia ze hajtanie jest dobrym sposobem na pozbycie sie tradzika ,
o w morde misia
powtarzam po raz N-TY: duzo snu, malo stresu, a nie wychodzenie za kogos za mąż... :547:
soul of a woman was created below