Czy podniecaja was dojzale kobiety?macie z nimi fantazje?
Moderator: modTeam
Kobiety w wieku od powiedzmy 35 do 45 lat mają, hmm...zwyżkę formy. Natomiast u nas, facetów, szczyt możliwości osiągamy bodajże między 18 a 25 rokiem życia (pózniej praca, stres, stagnacja, uwarunkowania biologiczne, nuda w sypialni, itd.).
Więc obie płcie są do siebie dopasowane pod względem aktywności seksualnej w różnych przedziałach wiekowych. Matce Naturze coś się ostro porąbało.
A starsza ode mnie kobieta? Jak każda inna, jest atrakcyjna o ile: jest atrakcyjna
, inteligentna, kobieca, pogodna i otwarta.
Gdy miałem 17 czy 18 lat to nie powiem, kusiły mnie czasem myśli o młodych mamusiach, dobrze i przyjemnie mieć doświadczone nauczycielki
Więc obie płcie są do siebie dopasowane pod względem aktywności seksualnej w różnych przedziałach wiekowych. Matce Naturze coś się ostro porąbało.
A starsza ode mnie kobieta? Jak każda inna, jest atrakcyjna o ile: jest atrakcyjna
Gdy miałem 17 czy 18 lat to nie powiem, kusiły mnie czasem myśli o młodych mamusiach, dobrze i przyjemnie mieć doświadczone nauczycielki
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
w starszych ( o kilkanaście lat odemnie ) kobietach podnieca mnie gdy są na prawdę kobiece. Niestety prawda jest taka że zarówno kobiety jak i mężczyźni (oczywiście nie wszystkie i nie wszyscy!!) przestają tak dbać o siebie. Ale zadbana i zmysłowa kobieta może wzbudzić u mnie podniecenie tj. podobają mi się takie 
- Sir Charles
- Weteran
- Uzależniony
- Weteran
- Weteran
Student pisze:Oj podniecajaSchrupal bym taka słodka pania po 30-stce
Starsze kobiety doskonale wiedza juz czego chcą , mają łatwość osiagania orgazmow , to chyba przyciaga mlodszych facetow
Poza tym doswiadczona kobieta moze dostarczyc wiecej przyjemnosci
to co Student - ustawiamy sie jakos i uderzamy?
- Lady_Jesika
- Uzależniony
Starsze kobiety doskonale wiedza juz czego chcą , mają łatwość osiagania orgazmow , to chyba przyciaga mlodszych facetow Poza tym doswiadczona kobieta moze dostarczyc wiecej przyjemnosci
No tak... a potem młodsze mają kompleksy
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Ostatnio zmieniony 22 sty 2005, 16:31 przez damian24, łącznie zmieniany 1 raz.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Mysiorek pisze:Mona Lisa pisze:Fakt - czas mógłby stanąć w miejscu.Jak dla mnie,to właśnie teraz
Odwróćmy pytanie... czy Panie (30-ki) chciałyby młodszego czy starszego?
Byłaby to odpowiedź na szanse "młodych wilków"![]()
Chyba tak
Ale traktują to jako pewną formę rozrywki
Zresztą "młode wilki" też. I wszyscy zadowoleni.
Mysiorek pisze:Ale traktują to jako pewną formę rozrywki
Zresztą "młode wilki" też. I wszyscy zadowoleni.
Wszyscy=Ty i Ona![]()
![]()
... a stary "jeleń"???
![]()
![]()
Stare jelenie polują na młode sarenki!
Mi wpadaja w oko dwa typy takich kobiet starszych o te 10 lat - fajna mamuska jeszcze calkiem ladnie zgrabna i ubrana delikatnie mlodziezowo oraz elegancka garniturowa prezeska z duzej polsko japonskiej firmy hyhy, takie babeczki sa calkiem calkiem 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”