dla was pewnie mały problemik :):):):)
Moderator: modTeam
dla was pewnie mały problemik :):):):)
heh wiem ze to glupie ale mam straszna rozkminke
poznałem na przystanku taka dziewczyne, Karoline. gadalismy przez chwile po czym musiala juz wsiasc do autobusu, nie wzialem od niej nr. telefonu. od tej pory na przerwach pomiedzy lekcjami było czesc czesc, zawsze chodzi z kolezankami i nie mam jak podejsc zagadac, wkoncu niesmialy jestem teraz dostałem od jej kolezanki numer Karoliny, wlasnie lezy napisany przede mna na kartce... zastanawiam sie czy napisac sms-ka... jak myslicie :> ale mam dygora strasznego
poznałem na przystanku taka dziewczyne, Karoline. gadalismy przez chwile po czym musiala juz wsiasc do autobusu, nie wzialem od niej nr. telefonu. od tej pory na przerwach pomiedzy lekcjami było czesc czesc, zawsze chodzi z kolezankami i nie mam jak podejsc zagadac, wkoncu niesmialy jestem teraz dostałem od jej kolezanki numer Karoliny, wlasnie lezy napisany przede mna na kartce... zastanawiam sie czy napisac sms-ka... jak myslicie :> ale mam dygora strasznego
I'm still alone...
- Sir Charles
- Weteran
No jak chcesz sobie Artusiu powzdychać platonicznie, to pisuj te tajemne smski...
A jeśli nie to po prostu złap z Nią jakiś kontakt - już wszystko jedno może być smsowy i nie pytaj jak, tylko rusz pokładami swojej wrażliwości i do dzieła.
Bądź sobą i będzie dobrze :564:
ps - Elspeth za Twój uśmiech z avatarka gotów jestem na wszystko... :562:
wyczekuj mnie wieczorową porą na gg - pojawię się znienacka i skradnę
całuska
A jeśli nie to po prostu złap z Nią jakiś kontakt - już wszystko jedno może być smsowy i nie pytaj jak, tylko rusz pokładami swojej wrażliwości i do dzieła.
Bądź sobą i będzie dobrze :564:
ps - Elspeth za Twój uśmiech z avatarka gotów jestem na wszystko... :562:
wyczekuj mnie wieczorową porą na gg - pojawię się znienacka i skradnę
całuska
...
no pisz coś takiego neutralnego po to żeby dowiedziała się, że masz ochotę z nią pogadać może odpisze, a Wy zagłębicie się w długiej rozmowie przy czym ucierpi na tym Twój rachunek no i oczywiście się podpisz
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
- ksiezycowka
- Weteran
sluchajcie co się narobiło nie napisałem wkoncu postanowilem zeby sama mi dała numer tej komorki, podszedlem do niej zapytalem co tam slychac itd. i spytałem czy nie dała by mi nr.komorki a ona na to ze nie ma... pwoiedzialem aha... prawie mnie z nog nie scielo :(:( po tym powiedziala ze musi juz isc i poszla.. :(:(:(a to jest na pewno jej numer bo widzialem jak kumpeli pisala na tej kartce ktora potem ja dostalem
I'm still alone...
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony