POZYCJE EROTYCZNE
Moderator: modTeam
POZYCJE EROTYCZNE
..jakie są Wasze ulubione...?Przy których osiągacie największą satysfakcję..?Często je zmieniacie...?Lubicie próbować nowych układów..?
temat otwarty
temat otwarty
Na łyżeczkę ?? znaczy na leniuszka ! no tak fajna sprawa tym bardziej izma sie obie rece wolne , i moza robic nimi naprawde wiele (stymulować łechtaczkę , piersi piescic ) itd. ale czy kobiety za nia przepadają ?? one chyba wola te gwałtowniejsze ! pozycje! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ja najbardziej lubie siedzieć na partnerze
to wszystko pewnie dlatego, ze wtedy osiagam najmilsze stany
mraaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
to wszystko pewnie dlatego, ze wtedy osiagam najmilsze stany
mraaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Ostatnio zmieniony 21 paź 2004, 16:10 przez natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe...
1. Ulubiona partnerki: ja siedzę np. na tylnej kanapie w samochodzie, ona siada przodem na mnie, uwielbia masaż jej pośladków w rytm miłości bardzo lubię
2. Od tyłu...hihi...w sypialni lustra... Uwielbiamy razem
3. Wszelkie akcje znienacka, samochód, pomost, ogród, pozycja nieważna
4. 69
1. Ulubiona partnerki: ja siedzę np. na tylnej kanapie w samochodzie, ona siada przodem na mnie, uwielbia masaż jej pośladków w rytm miłości bardzo lubię
2. Od tyłu...hihi...w sypialni lustra... Uwielbiamy razem
3. Wszelkie akcje znienacka, samochód, pomost, ogród, pozycja nieważna
4. 69
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Teraz trudno mówić mi o moich ulubionych pozycjach, bo nastały w mym życiu znów te dni. Ale ja chyba jednak najbardziej lubię "na łyżeczkę". Choć na dobrą sprawę najfajniej to jest szybko, mocno i namiętnie :diabel2:
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
http://www.agnieszka.com.pl/sztuka_koch ... /index.php
Specjalnie dla Hyhy... Aż wstyd nie wiedzieć...
Specjalnie dla Hyhy... Aż wstyd nie wiedzieć...
"Miarkuj złość.
Co sie Chyhy przejmujesz ja tez pierwsze słysze iz to jest na łyzeczkę ! :566: u nas sie na ta pozycje mówi na leniuszka ! łyzeczkę ?? co za matoł to wymyslił ! :564:
JA LUBIE NAJBARDZIEJ NA FOTELU GDZIE JA KLĘCZĘ PRZY PARTNERCE , ALBO KLASYCZNA , ALE ODWROTNA ,ona plecami na mnie ! lezy ! :547:
JA LUBIE NAJBARDZIEJ NA FOTELU GDZIE JA KLĘCZĘ PRZY PARTNERCE , ALBO KLASYCZNA , ALE ODWROTNA ,ona plecami na mnie ! lezy ! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Jelsi chodzi o mnie to klasyczna i od tyłu jest super, no i jest tez taka jedna dosc ciezko to wyłumaczyc, Ja na pleckach kobieta wskakuje na mnie jest tez do mnie odwrócona pleckami i podpiera sie raczkiami, wrazenie tak jak by lezała na mnie, pupcia lekko uniesiona w góre i wtedy nie ma mocnych, ulubiona pozycja mojej ukochanej ! moja po części tez ! !
http://www.agnieszka.com.pl/pozycje3.htm to jest ostatnia pozycja na ten stronce tylko ze kobieta jest nachylona nie w strone nóg tylko w strone głowy :-)
Super doznania, jestem ciekaw czy ta pozycja ma jaks nazew bo jeszcze nie znalałem :-)
http://www.agnieszka.com.pl/pozycje3.htm to jest ostatnia pozycja na ten stronce tylko ze kobieta jest nachylona nie w strone nóg tylko w strone głowy :-)
Super doznania, jestem ciekaw czy ta pozycja ma jaks nazew bo jeszcze nie znalałem :-)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”