Bez seksu-ciało kobiece

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Bez seksu-ciało kobiece

Postautor: Tomson » 13 paź 2004, 20:59

Wiec prosze Was o porade i byłbym zadowolony jakby przynajmniej cztery były na poważnie bo Wiecie jak to bywa zchodzi sie na inny temat itp itd.

Od prawie dwóch miesięcy jestem z dziewczyną - zresztą wspaniała jest młodsza odemnie o trzy lata - ma 16.
W zasadzie jest moja pierwszą jak narazie sie zapowiada poważną miłością(przed nią była tylko jedna ale to był wątek dwu tygodniowy nic sie w zasadzie nie wydarzyło - pierszy moj pocałunek(dogłębszy :562: ) i to wszystko.

Z moja myszka juz troche rozmawialismy i na stosunek jest jeszcze za wczesnie(przede wszytskim z jej strony - tak aby to zrozumiałem, ze jeszcze jest za młoda i tak z półtora do dwóch lat sobie poczekam - zresztą sam nie wiem czy bym sie odwazył teraz :?: (wydaje mi sie ze mam przedwczesny i to przedewszystkim mnie deprymuja ale o tym pogadamy kiedy indziej)
Ale o co chodzi - jak sie juz tak spotykaliśmy wieczorami obdarowując sie wzajemnie głębokimi całusami powoli sie rozkrecajac za któryms razem odpiąlem jej biustonosz(i to nie bez problemów :D ) zacząłem piescic jej biust. Przyciskałem, kreciłem całą piersią, sutkiem ,a miare czasu zaczełą sie wyginać, mocno sciskac me plecy swoimi dłońmi, a nawet tak jakby delikatnie wbijać "pazurki". Za drugim razem juz mniej było widoczne jej zachowanie - czasem kierowała moją dłonią.

Chciałbym, aby przedewszytskim panie powiedziały mi jak piescic pierś kobiecie aby było jej przyjemnie czy przez same takie pieszczoty może osiągnąć orgazm no i czy pieszcąc jedną przejśc do drugiej i kiedy
Panowie też moga wymienic sie doświadczeniami
Nie śmiejcie sie ze mnie po prostu jestem niedoświadczony w tych sprawach.
Pozdrowienia
Bądź zawsze uśmiechnięty.
Nie ma to jak to tamto.
Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
20lat

Postautor: 20lat » 13 paź 2004, 21:44

kazda kobieta jest inna i to raczej ona musi ci powiedziec jak masz to robic zreszta jak bedzie zle to sama ci powie(powinna),ja mam swoja sprawdzona metode tzn.moja dziewczyna np. nielubi jak ja dotykam czy caluje po sutkach lubi delikatne musniecia wokol sutkow,miedzy piersiami na obrzezach piersi jednym slowem lubi delikatnie i czule chociarz czasami ma ochote na nieno mocniejsze scisniecia to tak mniej wiecej wedlug mnie sam zobaczysz sam wyczujesz po jej reakcji i zobaczysz ze to co napisalem jest zbedne

a i sam widziesz skoro kierowala twoja dlonia to juz powinienes wiedziec jak robic ;)
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 13 paź 2004, 22:25

w tym nie ma nic smiesznego wiec nikt sie nie bedzie smial a ja powiem ze kobiety lubia jak sie piesci ich piersi delikatnie i z wyczuciem a nie jak worek z ziemniakami
Awatar użytkownika
HEYAH
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: HEYAH » 13 paź 2004, 22:42

moja dziewczyna też ma 16 lat :) piersi indywidualna rzecz jakbym miał recepte na swoją Myszkę to by było za łatwo g:) więc kolego staraj się macaj mieszaj aż zobaczysz błysk w jej oczkach a wtedy będzie OK
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 13 paź 2004, 22:56

jak jej bedzie dobrze to na pewno ci o tym powie!!!!:D:D:D
Awatar użytkownika
DeLijKa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DeLijKa » 14 paź 2004, 00:22

Nie sądzisz że wiedząc od razu co i jak masz robić to pieszczoty straciłyby swój urok?? Poznawanie ciała partnerki (a i ona Twojego) to jedno z lepszych przeżyć;) A co do kobiecych piersi to najlepiej czułe pocałunki i delikatny dotyk. Pozdro :)
Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 14 paź 2004, 01:53

Wyczytane gdzies tam ;) :
Ze za sutki kobiety lepiej zabrac sie dopiero po tym jak stwardnieja pobudzone pieszczotami piersi i innych czesci jej ciala. Prawda czy falsz ? ...
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 14 paź 2004, 10:06

prawda
lepiej ja najpierw pobudzic w inny sposob
przez same takie pieszczoty może osiągnąć orgazm
zaleshy jakie
pshez stymulacje samych sutkow "podobno" mozna
ale to zaleshy od kobiety
wg mnie to musialaby byc goraca jak wulkan
TU mash MINI instrukcje obslugi (podkreslam she MINI bo tego wg mnie nie da sie opisac a pozatym jak już ktos napisal kazda kobieta inaczej reaguje)
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 14 paź 2004, 10:27

Co do orgazmu osiagnietego przez pieszczenie sutkow to przypomnial mi sie maly dowcip ;>

Jawna niesprawiedliwosc:
Kobiety maja 3 rodzaje orgazmu:
-pochwowy
-lechtaczkowy
-sutkowy
A faceci jeden i w dodatku censored ^^^
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 14 paź 2004, 10:31

dobre dobre:D:D:D:D:D:D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 paź 2004, 16:02

cytrynka pisze:dobre dobre:D:D:D:D:D:D

Ale nieprawdziwe. O tym było już w innym topicu.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Re: Bez seksu-ciało kobiece

Postautor: foxy_lady » 14 paź 2004, 16:12

Tomson pisze:jak sie juz tak spotykaliśmy wieczorami obdarowując sie wzajemnie głębokimi całusami powoli sie rozkrecajac za któryms razem odpiąlem jej biustonosz(i to nie bez problemów :D ) zacząłem piescic jej biust. Przyciskałem, kreciłem całą piersią, sutkiem ,a miare czasu zaczełą sie wyginać, mocno sciskac me plecy swoimi dłońmi, a nawet tak jakby delikatnie wbijać "pazurki". Za drugim razem juz mniej było widoczne jej zachowanie - czasem kierowała moją dłonią.

ahhh młodości ukochana. Cóż to były za czasy :D
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 14 paź 2004, 18:57

moron pisze:TU mash MINI instrukcje obslugi (podkreslam she MINI bo tego wg mnie nie da sie opisac a pozatym jak już ktos napisal kazda kobieta inaczej reaguje)

Dzięki Ci bardzo świetna stronka w zasadzie to wszystko opisuje, każdą część ciała kobiety jest cool, ale wiadomo nie każde ciało kobiece jest takie samo i trzeba pobawić sie w Robinsona Cruzoe :P aby znależć miejsca jej pożądania

Nie ma to jak to tamto.

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 14 paź 2004, 20:37

Albo zrobic wywiad ;> i po prostu zapytac :D, ja tak zrobilem i efekty mi sie podobaja ;> moj aniolek jeszcze nie bez skrepowania mowi o tym co ja podnieca ... no ale coz wazne ze w ogóle mowi :P.

fish: ale zabawne ;> ide looknac topic o ktorym mowiles :P (a jednak nieide glupia wyszukiwarka ;> niedziala jak powinna ^_^ :P, jak jakis dobry czlowiek pamieta nazwe tematu o ktorym wspomnial fish niech poda ;>)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 paź 2004, 20:53

Jak się nie mylę było to w Punkt G u mężczyzn ale w innym chyba też.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 14 paź 2004, 20:56

ale wiadomo nie każde ciało kobiece jest takie samo i trzeba pobawić sie w Robinsona Cruzoe
ale sa miejsca kotre dzialaja w 95% a sa kotre w 5%
podane mash te najbardziej popularne
ale twoja dziewczyna ma pewnie też wiele innych miejsc kore ty sam musisz odkryc
i na tym polega cala zabawa :P
ps. nie radze ci sie z niczym spieshyc

Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 14 paź 2004, 21:23

moron pisze:
ps. nie radze ci sie z niczym spieshyc

i tu jest ten ból na razie nic mi nie mówiła ale wiem że ostatnio troche się zapędziłem i od tego czasu już nie było tak namiętnych wieczorów:(

Nie ma to jak to tamto.

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 14 paź 2004, 23:00

Skoro dala do zrozumienia ze sie zapedziles to chyba wiesz w ktorym moemncie przegioles ... ;> czyli dlaej mozesz starac sie aby wspolne wieczory byly "gorace". Majac na uwadze swoje ostatnie zagalopowanie... co mi sie zdaza wyjatkowo czesto ... ale moja pani na cale szczescie nauczyla sie juz skierowac moja energie na pieszczoty ktore jej odpowiadaja ;>.

Niepoddawaj sie i "probuj" dalej ;]
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 15 paź 2004, 09:49

ale jak zobaszysz ze nei ma za bardzo ochoty po prostu ja przytul i polez
a jak jednak bedzie miala ochote to sama zacznie kombinowac :P
wg pierwsze kontakty fizyczne najlepiej smakuja kiedy sa saczone powolutku
ale jak juz kolega napisal powinienes z nia o tym pogadac
niedomowiania w zwiazku to cos okropnego :/

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 15 paź 2004, 16:32

Jak niema ochoty to najczesciej wystarczy troszke posmyrac jezyczkiem za uszkiem... delikatnie poskrobac po karku ... itp itd ;P
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
crystal
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: crystal » 15 paź 2004, 17:39

DeLijKa pisze:Nie sądzisz że wiedząc od razu co i jak masz robić to pieszczoty straciłyby swój urok?? Poznawanie ciała partnerki (a i ona Twojego) to jedno z lepszych przeżyć;) :)

świeta prawda!!!!
a co do kobiecych piersi...hmm nie na wszystkie pieszczoty działaja , ale jest jedno zawsze pewne miejsce ;)
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 15 paź 2004, 18:13

Hmm crystal wydaje mi sie ze u kobiet NIEMA PEWNYCH MIEJSC nie na pieszczenie jakiejs czesci ciala moze dzialac na miliony kobiet ale moze sie trafic taka ktorej to nierusza ... ;> najbardziej wrazliwe miejsca trzeba po prostu znalesc ... najlepiej jak partnerka nam w tym pomaga kierujac dlonia partnera ... ale zeby do tego doszlo trzeba wczesniej partnerke rozgrzac aby miala ochote na pieszczoty ... ;]
Obrazek

Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 16 paź 2004, 09:27

tr2sor:
taa z tym szukiem to już wykryłęm, jak moją myszke lekko sie musknie ustami, języczkiem podmucha to przechodzą ja takie dreszcze ze dostaje szału

Xhetnie bym z nia pogadał jakie pieszczoty ją podniecaja ale głupio mi o to zapytać 16 latke

Nie ma to jak to tamto.

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 paź 2004, 10:01

Xhetnie bym z nia pogadał jakie pieszczoty ją podniecaja ale głupio mi o to zapytać 16 latke
A co to ma do rzeczy?
Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 16 paź 2004, 10:22

wydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie na taką rozmowe jestesmy ze sobo nie całe 2 miechy i oprócz jedengo razu kiedy sie troche zapedziłęm były tylko pieszczoty piersi
Róznią nas 3 lata i moze to żle zrozumiec sam nieiwem

Nie ma to jak to tamto.

Awatar użytkownika
kool_keith
Początkujący
Początkujący
Postautor: kool_keith » 16 paź 2004, 10:26

crystal pisze:a co do kobiecych piersi...hmm nie na wszystkie pieszczoty działaja , ale jest jedno zawsze pewne miejsce ;)

to może sie podzielisz z nami informacją jakie to pewne miejsce??:)
Awatar użytkownika
HEYAH
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: HEYAH » 16 paź 2004, 11:32

to że dziewczyna ma 16 lat nie znaczy wcale że Cię wyśmieje, między moja dziewczyną a mna jest 12 lat różnicy i jakoś daję rady, bądź sobą, nie nalegaj, nie bądż upierdliwy, pokaż że jesteś czuły,że Ona może poczuć sie bezpiecznie a wtedy może pozwoli Ci odkryć inne tajemnice swego ciała
NAJWAŻNIEJSZE BY WIDZIEĆ NAWET GDY MAMY ZAMKNIĘTE OCZY
20lat

Postautor: 20lat » 16 paź 2004, 14:52

masz 28lat i chodzisz z 16-stka?????moga cie o pedofilie oskarzyc
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 paź 2004, 16:14

Nie moga. Jak dziewczyna ukonczy 15 rok zycia to moze sie seksic nawet z 80 latkiem i jezeli ona go nie oskarzy o molestowanie to nikt tego zrobic nie moze.
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 16 paź 2004, 16:46

Hmm wydawalo mi sie ze od 13 nie 15 ;P ale wyobraz sobie taka sytyacje. Ze taki 30 latek uprawia sex z 15 dowiaduja sie o tym jej rodzice ... wydaje mi sie ze juz jej taka awanture zrobia ze go oskarzy :P, pozatym dla mnie takie roznice wieku zawsze byly jakies nienormalne ... w pewnym wieku takie granice powoli sie zacieraja ... czyli 30 z 42 latkiem niech bedzie ... ale 16 z 28 ? :551:
Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”