Czy penis może się podobać???
Moderator: modTeam
Czy penis może się podobać???
W niedawnym topiku, który został brutalnie zamknięty Lukas stwierdził (cyt. z głowy), że "...taki zgięty w bok średnio wygląda..." - otóż moim zdaniem w ogóle średnio i to mocno średnio wygląda i gdzie mu tam się równać z kobiecym kwiatem.
Ale może się mylę, a ciekaw bardzo jestem opinii Pań na ten temat - czy penis przedstawia dla Was jakiekolwiek walory estetyczne drogie Panie???
Pozdrawiam :564:
Ale może się mylę, a ciekaw bardzo jestem opinii Pań na ten temat - czy penis przedstawia dla Was jakiekolwiek walory estetyczne drogie Panie???
Pozdrawiam :564:

- taka_jedna
- Maniak
no właśnie ja też nie wiem co wszyscy faceci piszą o wyglądzie
Ktoś kiedyś stwierdził że taki 16 cm "lepiej się prezentuje". A on się nie ma prezentować, tylko służyć do seksu
I proszę o wybaczenie wszystkich facetów ale dla mnie wygląd penisa nie jest niczym specjalnym, co innego jego funkcja
No ale mi się mój jak to nazwałeś "kwiat" też mi się specjalnie nie podoba, więc może jestem nieczuła na walory estetyczne 

"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Ja wyrażam poglad iż tak naprawde ani w "kwiatku" ani w penisie nie ma nic szczególnie pięknego. Oczywiście podoba mi się penis mojego lubego ale wkońcu jest to cześć ciała najpiękniejszego mężczyzny na świecie (jak dla mnie oczywiscie). Ale gdyby patrzyć na to pod względem samej tej części nie wczuwając się czy należy do mojego ukochanego to naprawde nie ma w nic nic pięknego.
Natomiast na pytanie zawarte w temacie odpowiem tak:
Penis podoba się i to nawet bardzo. Wkońcu sprawia mi wiele przyjemności i rozkoszy więc tak jak inne rzeczy które sprawiają przyjemność i rozkosz podoba się.
Natomiast na pytanie zawarte w temacie odpowiem tak:
Penis podoba się i to nawet bardzo. Wkońcu sprawia mi wiele przyjemności i rozkoszy więc tak jak inne rzeczy które sprawiają przyjemność i rozkosz podoba się.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
gracja pisze:Nie zwracałam uwagi na wygląd penisa, póki nie miałam porównania :oops: I uwierzcie mi, że jest różnica, która przakłąda się na walory estetyczne. I wcale nie chodzi o rozmiar. Bez przerwy mówię mojemu chłopakowi, że jego penis jest piękny
Gracja do twojej wypowiedzi mam pytanie (zaciekawiło mnie szczerze to co napisałaś). Mianowicie: czy oprócz rozmiarów może się różnić penis ?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Jarek pisze:A mi się wydaje, że ani penis ani "kwiat" nie po to są, aby się komuś podobać, tylko służą do określonego celu. W przeciwnym przypadku powinny byc noszone na wierzchu, a nie skrzętnie skrywane :566:
Czyżbyś nigdy nie chodził nago przy Swojej Partnerce?
Nie skrywajcie się, aż tak bardzo. Przecież czasami te częsci ciała też musza wychynąć na swiatło dzienne i nocne. A wtedy może być szok!!!

KOCHAJ...i rób co chcesz!
- taka_jedna
- Maniak
Oczywiście podoba mi się penis mojego lubego ale wkońcu jest to cześć ciała najpiękniejszego mężczyzny na świecie (jak dla mnie oczywiscie). Ale gdyby patrzyć na to pod względem samej tej części nie wczuwając się czy należy do mojego ukochanego to naprawde nie ma w nim nic pięknego.
podpisuję się wszystkimi 4 łapami

"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Czy aby wypowiadający się tu nie mylą pojęć "podoba się" i "podnieca"?
Widok narządów płciowych płci przeciwnej może być podniecający jako przedmiot pożądania sprawiający przyjemność, a to nie to samo, co źródło wrażeń estetycznych.
Przyszedł mi tu na myśl pomysł przeprowadzenia takiego testu: gdyby okazać komuś np. 10 fotek samych narządów, wśród których byłby narząd jego parntera (bez innych znaków szczególnych), ciekawym byłoby wskazanie właściwej fotki narządu swego partnera.
"narząd"=odpowiednio:muszelka/penis
"partner=odpowiednio:kobieta/mężczyzna
Proszę więc o wypowiedzi jaki byłby wynik takiego testu w waszym przypadku;
Odpowiem jako pierwszy: w moim przypadku byłby negatywny tzn. wydaje mi się, że nie byłbym w stanie wskazać właściwej fotki.
Widok narządów płciowych płci przeciwnej może być podniecający jako przedmiot pożądania sprawiający przyjemność, a to nie to samo, co źródło wrażeń estetycznych.
Przyszedł mi tu na myśl pomysł przeprowadzenia takiego testu: gdyby okazać komuś np. 10 fotek samych narządów, wśród których byłby narząd jego parntera (bez innych znaków szczególnych), ciekawym byłoby wskazanie właściwej fotki narządu swego partnera.
"narząd"=odpowiednio:muszelka/penis
"partner=odpowiednio:kobieta/mężczyzna
Proszę więc o wypowiedzi jaki byłby wynik takiego testu w waszym przypadku;
Odpowiem jako pierwszy: w moim przypadku byłby negatywny tzn. wydaje mi się, że nie byłbym w stanie wskazać właściwej fotki.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2004, 06:41 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Gracja do twojej wypowiedzi mam pytanie (zaciekawiło mnie szczerze to co napisałaś). Mianowicie: czy oprócz rozmiarów może się różnić penis ?
Oj Triniti, wszytskim
Jarek pisze:...Przyszedł mi tu na myśl pomysł przeprowadzenia takiego testu: ...
Hmm...
Już tyyyyle razy miałem przed oczami
Jestem przekonany, że wygrałbym, ponieważ jest "tam" parę niepowtarzalnych szczegółów, które ma tylko Ona.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
U mnie to jest tak: uważam że penis sam w sobie nie jest super estetyczny, chociaz b.podoba mi sie penis mojego partnera. A mówię tak dlatego że wiele razy(niestety) widziałam onanizujących się ekshibicjonistów (jakieś 6) i zawsze kiedy widziałam ich penisy odwracałam wzrok z obrzydzeniem, a nie wpatrywałam się jak w 8 cud świata. Uważam że penis sam w sobie piękny nie jest, chyba że należy do kogoś szczególnego 
moim zdaniem ma to duze znaczenie, byłem z kobietami ktoyc "cipki " nie podnoecały mnie tak bardzo jak mojej kobiety. Duzy wpływ ma na to kolor cipeczki czy tez kształt. Mojej kobiecie sie np. moj kutasek bardzo podoba (miała innych i mowi ła ze mieli jakies zagiete i "takie nie smaczne" moj ma 16cm i wimare gruby no i oczywiscie ogolony razem z jajeczkami.
pozdrowionka dla wszystkiładnych cipeczek
pozdrowionka dla wszystkiładnych cipeczek
hmm... AGA,dziekuje ze sie tak "troszczysz o mnie"
, nie biore anfy na codzień , moze raz w miesiącu no moze 2 wiec nie wydaje mi sie ze "spieprze sobie zycie. Każdy produkt który spzywamy ma pełno szkodliwych substancji.
p.s nie jestem uzalezniony od anfy...
p.s 2 teraz na pewno bedziecie pisac ze uzależniony tylko pisze ze nie jest uzależniony
:570:
p.s 3 sorka za ortografie ale mam problemy z polskim (6 lat w niemczech)
pozdrowionka

p.s nie jestem uzalezniony od anfy...
p.s 2 teraz na pewno bedziecie pisac ze uzależniony tylko pisze ze nie jest uzależniony
:570:
p.s 3 sorka za ortografie ale mam problemy z polskim (6 lat w niemczech)
pozdrowionka
Mi tez sie wydaje ze byl bym w stanie bez wiekszych problemow odroznic muszelke mojej kochanej od innych
Wkoncu przeciez innych tak czesto aktualnie nie widuje a ze kazda jest inna ...
Pozdrawiam
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
troche to bez sensu bo penis nie ma sie podobac tylko ma doprowadzac partnerke do orgazmu
A walory estetyczne sa chyba mniej istotne... zawsze sie znajda sie dziewczyny ktore by nie odrywaly pewnie oczu od tego organu i na pewno znajda sie tez takie ktore maja prawie odruchy wymiotne na sam widok
Chyba ze sam temat ma na celu stwierdzenie ilu procentom sie podoba, ilu jest on obojetny a ile nie przepada za jego wygladem tylko ze wtedy przydala by sie jakas sonda![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A walory estetyczne sa chyba mniej istotne... zawsze sie znajda sie dziewczyny ktore by nie odrywaly pewnie oczu od tego organu i na pewno znajda sie tez takie ktore maja prawie odruchy wymiotne na sam widok
Chyba ze sam temat ma na celu stwierdzenie ilu procentom sie podoba, ilu jest on obojetny a ile nie przepada za jego wygladem tylko ze wtedy przydala by sie jakas sonda
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”