Wytrysk i pierwszy raz
Moderator: modTeam
Wytrysk i pierwszy raz
Boję się ze podczas pierwszego razu włoże członka do pochwy zrobię kilka ruchów i "wybuchne". Czy tak się zdarza często podczas pierwszego razu i przechodzi? Czy tylko mi się tak wydaje ze tak będzie? Pomóżcie proszę.
Boję się ze podczas pierwszego razu włoże członka do pochwy zrobię kilka ruchów i "wybuchne". Czy tak się zdarza często podczas pierwszego razu i przechodzi? Czy tylko mi się tak wydaje ze tak będzie? Pomóżcie proszę.
Myślę, że każdy młody chłopak ma takie obawy i słusznie, to normalka...lepiej myśleć tak, zamiast myśleć, że przy pierwszym razie będzie się od razu ogierem. Oby tylko to myślenie w niczym nie przeszkodziło. Jeśli nie zadowolisz dziewczyny przy pierwszym razie (ona pewnie też się z tym liczy), to odrobisz to w przyszłości i to z nawiązką, bo to przychodzi samo z czasem.
Kochać i być kochanym
SueEllen pisze:U mężczyzn dopiero wchodzących w świat seksu tak się zdarza. To dość częsta "przypadłość". Powinna przejść za czasem. Zawsze można potem chwilę odsapnąć i kochać się znowu, prawda? Drugi raz pod rząd powinien trwać dłużej.
Mozna drugi i mozna i trzeci raz. Ale pozniej podniecenie opada. Ten pierwszy raz sie najlepiej czuje.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”