Odczucia kobiety podczas seksu przy niepełnym wzwodzie
Moderator: modTeam
Odczucia kobiety podczas seksu przy niepełnym wzwodzie
Witam. Chciałbym się zapytać kobiet jak wpływa twardość członka w pochwie na ich odczucia. Czy odczuwalność jego i przyjemności zmienia się jeśli członek trochę traci taką maksymalną twardość ? Czy jest to wyczuwalne dla kobiet?
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Jest to wyczuwalne bardzo dobrze. I wiadomo - im twardszy tym lepszy.
I to tyle w temacie. Przecież to logiczne, że kobiety wyczuwają takie rzeczy podczas seksu.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
a co robicie aby waszym mężczyznom zawsze byl maksymalnie twardy jak juz jest w was ? Czy zawsze członek jest maksymalnie twardy jak partner jest w was?
Ostatnio zmieniony 30 cze 2009, 20:40 przez samiel, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak już samiec jest w samicy to sam musi panować nad swoja twardością i żeby nie zmiękł. Samica może go jedynie podniecać, ale nie zrobi nic za niego. Problem polega tez na tym, że gdy samiec za bardzo się podda podnieceniu to za szybko może skończyć, a gdy się skupia i walczy z podnieceniem to członek robi się miękki.
Wilczyca pisze:Mówię to ze swojego doświadczenia. Znaczy to co widziałam.
ale co widziałaś
To jak się skupia
Ja mam inne doświadczenia, z facetami którzy się mocno podniecali, dawali ponieść namiętności, z niczym nie walczyli czerpali z seksu ile się dało a nie wypstrykali się szybko, no chyba, ze to był szybki ostry numerek, to co innego
Wilczyca pisze:No ja to akurat mówię z doświadczenia ze swoim partnerem. Ale wiem, że większość samców ma właśnie takie problemy. Nie mówię, że wszyscy.
Skoro masz doswiadczenia z jednym, to skad ta wiedza o wiekszosci? Szczerze mowiac, pierwsze slysze o czyms takim (ale ja tez mam doswiadczenie z jednego przypadku -- mojego )
- NiepozornaV
- Początkujący
samiel pisze:Czy odczuwalność jego i przyjemności zmienia się jeśli członek trochę traci taką maksymalną twardość ? Czy jest to wyczuwalne dla kobiet?
W trakcie stosunku nie wiem, czy może stracić twardość... Przynajmniej mi się nie zdarzyło.
A jeśli członek nie jest twardy, to praktycznie trudno go nawet wprowadzić, więc...
...drzazga mojej wyobraźni
zapala sie od słowa...
zapala sie od słowa...
W trakcie stosunku nie wiem, czy może stracić twardość...
moze, zwlaszcza po ostrych imprezkach
ogolnie moge baaardzo dlugo i czesto, u mnie problemem czesciej jest dojscie niz przedwczesny
chociaz czasami jak sie ostro nakrece to pare minutek i juz
a tak przy okazji pytanie do kobiet, czy po pierwszym razie jest u was tak, ze nie macie juz ochoty na drugi?
nigdy nie mialem z tym problemow, a obecna kobieta wlasnie ma opory, ze niby musi odpoczac i bla bla bla
w ciagu roku to pewnie na palcach jednej reki moge policzyc dni gdzie sex byl kilka razy
Ostatnio zmieniony 21 sie 2009, 11:52 przez zet, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bierz zycia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego zywy
- ksiezycowka
- Weteran
zet pisze:czy po pierwszym razie jest u was tak, ze nie macie juz ochoty na drugi?
Dokładnie, to wszystko zależy od dnia, nastroju, nawet dnia cyklu.
Ale ja mogę powiedzieć, że "szybko się regeneruję" i mogę nawet kilka razy osiągnąć przyjemność ) Maraton xD
...drzazga mojej wyobraźni
zapala sie od słowa...
zapala sie od słowa...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”