Panowie a jakie są wasze opinie na temat "ciasnej" dziureczki?
Wyraźcie śmiałe zdanie na ten temat

Moderator: modTeam
Jarek pisze: Przecież z tego miejsca, które jest najczęściej używane do seksu wychodzi mocz.
Problem chyba jest jedna gdzie indziej,myśle o ludzkiej mentalności...założe się że 20 lat temu jakby istniało takie forum to poruszenie tematu sexu oralnego wywołałby podobne opinie jak teraz sex analny.W dzisiejszych czasach "lodziki" i "minetki" to pożądek dzienny i każdy jak leci się tak zabawia no bo tak robią wszyscy...
Pewnie za jakiś czas podobnie będzie z pieszczotami analnymi,zmieni się do tego stosunek
Pewnie za jakiś czas podobnie będzie z pieszczotami analnymi,zmieni się do tego stosunek
Student pisze:Ja rowniez chcialbym sprobowac. Chociaz sam nie wiem. Najpierw to trzeba uzyskac zgode kobiety ,a z tym u mlodych kobiet jesli chodzi o anal jest ciezko. A co do przyjemnisci to slyszalem ze wiele kobiet w ten sposob osiaga orgazm.
Nie wiem po co tak kombinować skoro dziewczyny mówią, że to ich boli
fish pisze:Nie wiem po co tak kombinować skoro dziewczyny mówią, że to ich boli
Jarku, nie wszystkie dziewczyny tak mówią - zapewniam. Pozatym tak jak w przypadku "normalnego" pierwszego razu przydałby się trening. I wcale nie trzeba smarować choć na początku przydałoby się.
sallvadore pisze:Mysle ze wszystko przychodzi w wiekiem i dojrzaloscia - wystarczy spojrzec na nasze wypowiedzi.
Mysle ze wszystko przychodzi w wiekiem i dojrzaloscia - wystarczy spojrzec na nasze wypowiedzi.
No tak idac takim tokiem myslenia mozemy dojsc do wniosku ze usta sluza do polykania pokarmu a nie do calowania narzadow rozrodczych partnera
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 118 gości