WASZYM ZDANIEM ? BIELIZNA CZERWONA, BIAŁA CZY CZARNA ?
Moderator: modTeam
WASZYM ZDANIEM ? BIELIZNA CZERWONA, BIAŁA CZY CZARNA ?
Zerknijcie na przykład na stronkę www.private.com.pl i podpowiedźcie która bielizna jest bardziej sexy ? BIAŁA, CZERWONA CZY CZARNA ?
Jak dla mnie bardzie sexy jest na pewno czerwona i czarna od białej. Jakos tak wiekszosc mezczyzn mi mowilo, iz te kolory bardziej podsycaja ich zmysly. Zresztą... ja bym tez tak miała.
Poza tym ... jam blondynka i biała bielizna do mojej bardzo bladej cery niezawsze pasować będzie.
Innymi słowy: kwestia indywidualna.
Poza tym ... jam blondynka i biała bielizna do mojej bardzo bladej cery niezawsze pasować będzie.
Innymi słowy: kwestia indywidualna.
... you bleed just to know you're alive ...
Według mnie najbardziej seksowną bielizną jest czerwona ale także czarna. Białą bielizne uważam jako taką zwykłą do codziennego noszenia. Chociaż wiem, że facetą podoba się biała bielizna bo jest to oznaka niewinności i delikatności.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
-
- Uzależniony
Hmm coby nie mowic bielizna podkresla piekno kobiety. Ale z kolorami to juz ciezej mysle ze biala jest najlepsza a dokladnie http://www.private.com.pl/sklep,763,626 ... 320,0.html
Jestem jak dziecko chociaz mam juz 19 lat. Nic niewiem o swiecie milosci.
Batuss pisze:Hmm coby nie mowic bielizna podkresla piekno kobiety. Ale z kolorami to juz ciezej mysle ze biala jest najlepsza a dokladnie http://www.private.com.pl/sklep,763,626 ... 320,0.html
Ten komplecik WYPAS
alzacja pisze:Chociaż wiem, że facetą podoba się biała bielizna bo jest to oznaka niewinności i delikatności.
Hehe to w takim razie zadna z nas nie powinnaj jej nosic
Ale faceci lubią pomażyć, a zresztą wielu znich ciągnie do tej niewinności
(Tylko bez żadnych podtekstów

"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Student pisze:Batuss pisze:Hmm coby nie mowic bielizna podkresla piekno kobiety. Ale z kolorami to juz ciezej mysle ze biala jest najlepsza a dokladnie http://www.private.com.pl/sklep,763,626 ... 320,0.html
Ten komplecik WYPASDobrze lezy na tej pani
Panienka w ogóle mi sie nie podoba. Za duzo w niej sztucznosci. Ale Bielizna tak jak juz mowilem jest sweet
Jestem jak dziecko chociaz mam juz 19 lat. Nic niewiem o swiecie milosci.
- taka_jedna
- Maniak
moim zdaniem na tych wszystkich stronkach dziewczyny w gorsecie wyglądaja raczej na grubsze niż w rzeczywistosci...ale moze to tylko zdjęcia tak robią
Mojemu podobam się najbardziej w czerwieni, chociaż czerń też lubi
Mojemu podobam się najbardziej w czerwieni, chociaż czerń też lubi
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
moim zdaniem na tych wszystkich stronkach dziewczyny w gorsecie wyglądaja raczej na grubsze niż w rzeczywistosci
Mi się też wydaje, że gorset trochę pogrubia. A jeśli chodzi o kolor, to chyba jednak najbardziej lubię biały, bo wygląda zawsze czysto, a jak jeszcze jest opalone ciałko, to ładnie kontrastuje.
Kochać i być kochanym
- taka_jedna
- Maniak
oj a ja niestety opalona nie jestem i raczej nie bywam...bo pół godziny na słoncu (leżac plackiem) to dla mnie wieki...po prostu nie znosze...no ale zobaczymy pewnie się poświęce bo mnie moje kochanie na wspolne opalanie namawia
i z racji karnacji opalam się trudno i ładnie brazowa to dopiero pod koniec sierpnia jestem 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
No mnie się najbardziej jednak podoba bielizna biała albo czarna. Czerwona też jest spoko ale jakoś kojarzy mi się z seksem i może dlatego nie ubieram jej tak na codzień.
A co do gorsetu to ciekawi mnie jak bym w takim czymś wyglądała
. No ponoć pogrubia ale może kiedyś jak będe miała jakieś dodatkowe fundusze to sobie kupie żeby zobaczyć się w nim.
A co do gorsetu to ciekawi mnie jak bym w takim czymś wyglądała
- taka_jedna
- Maniak