Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
dziewczynka 20 pisze:hej mam ogromny problem ... Mam 20 lat jestem ładną , zgrabną i mądrą dziewczyną , nie mam pusto w głowie , studiuje dobry kierunek ,mam duzo przyjaciół , kolegów ...
dziewczynka 20 pisze:w zwiazkach bo to co bylo opieralo sie na nieszczesliwych sytuacjach ...
dziewczynka 20 pisze:bo wielokrotnie to zyciowi niudacznicy niestety
nr tel. i zdjęcie na privdziewczynka 20 pisze: napiszcie co robic
rozwiń to pojęcie. Może masz zbyt wysokie wymaganiadziewczynka 20 pisze:a mezczyzni ktorzy powazniej sie mna interesuja no coz nie moglabym z nimi byc bo wielokrotnie to zyciowi niudacznicy niestety
zapewne tak. Ale to ty decydujesz o swoim życiu. generalnie zbyt mało napisałaś by móc postawić jakąś diagnozę...dziewczynka 20 pisze: Czy jeszcze czeka na mnie ktos taki ;|
dziewczynka 20 pisze:hej mam ogromny problem ... Mam 20 lat jestem ładną , zgrabną i mądrą dziewczyną , nie mam pusto w głowie , studiuje dobry kierunek ,mam duzo przyjaciół , kolegów ... i powodzenie u mężczyzn ..
Mysiorek, nie bądź taki mysiorkowatyMysiorek pisze:Takie anonse to się wstawia na głównym portalu "U... Agnieszki"
Blazej30 pisze: tylko nie rozumie dlaczego mimo tych warunków nie ma powodzenia w miłości...
Blazej30 pisze:dodytakacie dłoni
runeko pisze:No przysiegam, jak dziecko.
A sam powiedziales cos na temat? Nie? To po co smiecisz?
dziewczynka 20 pisze: ale nie potrafie sama podjeść do faceta i powiedzieć jak bardzo mi się podoba i czy cośz tego będzie , bo jest to dla mnie troche żałosne ..
Andrew pisze:byc moze jest tak, iz uwazaja ci wszyscy wokół cie za zbyt atrakcyjną , ze nie mają szans u ciebie , zes za ładna dla nich itd.
Andrew pisze:Moze spróbuj zmienic swój styl ubierania sie , na bardziej skromny (jesli ubierasz sie modnie i bardzo kobieco , wyzywajaco)
Marissa pisze:Andrew pisze:Moze spróbuj zmienic swój styl ubierania sie , na bardziej skromny (jesli ubierasz sie modnie i bardzo kobieco , wyzywajaco)
To wydaje się takie... hmm proste w rozwiązaniu. Ma zrezygnować z własnego "ja", żeby łatwiej złowić chłopaka? Ciekawe
Marissa pisze:W ogóle jakie masz relacje z chłopakami, bardziej na luzie, czy jesteś skrępowana?
dziewczynka 20 pisze:Andrew : to że mężczyzna ogląda się za kobietą na ulicy , nie oznacza że musi być ubrana w mini i za duży dekolt ... czy też wyzywająco ... Myślę , że mężczyźni zwracają uwagę także na inne walory ...
dziewczynka 20 pisze:właśnie tu jest kolejny problem bo często kończy się to tak że oni nie traktują tego jak koleżeństwo tylko oczekują czegoś więcej , czego ja nie potrafie im dać ...
Andrew pisze:Mezczyzni to wzrokowcy nie obejrzy sie nikt za tobą jesli wlozysz na siebie za szerokie spodnie , i luzną wszystko zakrywajacą bluzę , jesli włosy bedziesz miala byle jakie (oczywiscie czyste) chyba ze owe ciuchy bedą razacego koloru , czy cos w tym stylu , ale jesli nie zainteresujesz ludzi na ulicy swym wygladem , a wyglad to ubiór ! to nikt za tobą sie nie obejrzy (poza wyjatkami ) Bowiem nie bedziesz sie wyrózniac od wiekszosci .
Marissa pisze:Czemu im nie potrafisz dać? Nie podobają Ci się?
Marissa pisze:n
No ok, ale wtedy faceci pomyślą, jeśli dziewczyna zacznie się ubierać ładniej, bardziej kobieco itp, że jest zajęta i koło się zamyka.
Andrew pisze:nie wszyscy ! mnie tam nigdy nie przerazała zajetosc dziewczyny , poza - zajeta bo w małżeńskim zwiazku.
Zajeta - wrecz była ciekawsza , bo ciezsza do zdobycia![]()
Andrew : Zadbana dziewczyna , a wyzywająca dziewczyna to jest różnica ... Sugerujesz żeby zmienić styl ubierania , czyli co ubierać się właśnie tak jak piszesz szerokie spodnie itd bo reszta jest wyzywająca ... nie to nie dla mnie ... uważam , że ubieram się modnie i normalnie ... nie nosze miniówek itd ... wydaje mi sie , że ubiór nie ma tu nic do rzeczy ... a co do mężczyzn to tak lubię ich , moge im zaoferowac koleżeństwo , ale jeśl chodzi o bliższe relacje to Ci którzy są mną zainteresowani , niestety nie pociągają mnie ... myśle że po prostu nie spotkałam jeszcze odpowiedniego mężczyzny , a jeśli ktoś mi sie podoba to właśnie okazuje się że albo jest zajęty , albo wokół niego też kręci się mnóstwo kobiet !
Marissa pisze:A Ty nic nie zrozumiałaś z jego postu
dziewczynka 20 pisze: a jeśli ktoś mi sie podoba to właśnie okazuje się że albo jest zajęty , albo wokół niego też kręci się mnóstwo kobiet !
dziewczynka 20 pisze:jeśli zainteresuje jakiegoś ,mężczyznę to będzie wiedział co zrobić ![...] nie potrafie sama podjeść do faceta i powiedzieć jak bardzo mi się podoba i czy cośz tego będzie , bo jest to dla mnie troche żałosne ..
dziewczynka 20 pisze:jeśli zainteresuje jakiegoś ,mężczyznę to będzie wiedział co zrobić ![...] nie potrafie sama podjeść do faceta i powiedzieć jak bardzo mi się podoba i czy cośz tego będzie , bo jest to dla mnie troche żałosne ..
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 267 gości