Drodzy Forumowicze, pytanie może banalne, ale dla mnie ważne... Czy zdecydowalibyście się na związek z osobą, która nie zgadza się na seks oralny?
Z góry dziękuję za szcere odpowiedzi...
Moderator: modTeam
cim pisze:Czy zdecydowalibyście się na związek z osobą, która nie zgadza się na seks oralny?
chyba większość osób miała w swoim młodym życiu taki etap, że myśli o sexie oralnym "fe"![]()
ale to przecież wynika tylko ze wstydu
ciężko stworzyć "poważny" związek bez jakichkolwiek "odważniejszych" posunięć...
cim pisze:Czy zdecydowalibyście się na związek z osobą, która nie zgadza się na seks oralny?
TedBundy pisze:Od razu, wchodząc w związek, znasz nastawienie drugiej osoby do różnorakich praktyk seksualnych? Nie znaszPrzecież tutaj nic nie dzieje się od razu, a rozwija stopniowo.
moon pisze:Ja lubie tylko w wersji gdy ja jestem strona aktywna a nei bierna
moon pisze:Tak naprawde jak nie kochasz to tez.
moon pisze:Nie wiem co niby w tym sexie oralnym jest takiego ze takie halo sie robi. Dl amnie to tylko jedna z form pieszczot i nic wiecej.
TedBundy pisze:A poważnie - głupio postawione pytanie. Od razu, wchodząc w związek, znasz nastawienie drugiej osoby do różnorakich praktyk seksualnych?
cim pisze:Jesteście z kimś, dochodzi do pierwszych zbliżeń, rozmów na temat seksu, wreszcie samego seksu i potem okazuje się, że jednak partner/partnerka nie lubi tego typu pieszczot w jedną i drugą stronę.
TedBundy pisze:Cóż, mam do tego talent![]()
cim pisze:Zostalibyście w takim związku? Potrafilibyście wytrzymać?
moon pisze:gdy ja jestem strona aktywna a nei bierna
TedBundy pisze:co to znaczy nie lubi Przy mnie by polubiła Cóż, mam do tego talent
Marissa pisze:Może nie ze wstydu ile przez "przezwiska", która z nas nie chciała być, bała się być przezywana "lodziarą" itp. więc to naturalne że seks oralny kojarzył się z "fe".
zuzanna . pisze:Mało osób to toleruje i wśród grona znajomych sama bym się nie przyznała do czegoś takiego . . .
madzix:) pisze:i jeszcze razTedziu za skromność
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 147 gości