Moze ma ktos jakies dobre rady by troszke "ozywic" zwiazek?
Dodam ze, nie widze zycia bez niego(on beze mnie tez) takze zerwanie nie wchodzi w gre...
Moderator: modTeam
Sikorka pisze:Dodam ze, nie widze zycia bez niego(on beze mnie tez)
joj_sport87 pisze:a milosc, ktora przez was plynie powinna mowic i robic wszystko za was...
shaman pisze:Zrobić krok na przód w sprawach łóżkowych/wprowadzić coś nowego
joj_sport87 pisze:a milosc, ktora przez was plynie powinna mowic i robic wszystko za was...
Sikorka pisze:Moze ma ktos jakies dobre rady by troszke "ozywic" zwiazek?
Mogę Cię zapewnić, że związkowi w który wkradła się nuda i znużenie nie pomoże książka ani film, nie pomogą też niespodzianki i ostrzejszy seks- a jesli pomogą to chwilowo. Trzeba być z sobą, a nie obok siebie. W takich własnie momentach gdy nie czujemy miłości ze strony partnera jesteśmy w stanie ten okres przeczekać, a każdemu takie chwile zwątpienia i zmeczenia się zdarzają...zawe pisze:takie prozaiczne rzeczy jak czytanie książek i oglądanie filmów choćby...
zawe pisze:jesli będziemi wiecznie niezadowoleni, znudzeni...
Dzindzer pisze:że co
nikt nic za nich nie zrobi. to oni powinni sie starac a nie jakas miłosc cos sama w cudowny sposób
Imperator pisze:Miłość nic nie robi za nas... Jeśli już, to miłość robi przez nas. To dzięki niej i kilku innym czynnikom nasze wzajemne gesty wywołują tyle radości. To dzięki niej CHCE się dla drugiej osoby czynić dobrze, gdy nagrodą jest uśmiech drugiej osoby.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 254 gości