aha i jeszcze jedno, miałam przy tym niezleeee orgazmy
Bo taka jest prawda. Pewnie nie każda kobieta będzie go miała (tak samo jak przy pochwowym) ale całe szczęście, że mojej to nie dotyczy
Moderator: modTeam
Jarek nie zdziwulbym sie gdybys za 5 lat sprobowales wlasnie sexu analnego... do pewnych rzeczy trzeba dorosnac, i miec partnera ktora takze chce sprobowac tego rodzaju pieszczot.
Jarek pisze: Nie sądzę jednak, żeby ... mojej Pani stosunek analny dawał więcej satysfakcji od normalnego.
większość zakończeń nerwów biegnących w kierunku krocza kobiecego jest na ściankach odbytu, a nie pochwy.
fish napisał:
I masz rację. Mnie też nikt nie namówi do zjedzenia szpinaku
tez tak kiedy mówiłam, ale dzi zajadam się ze smakiem
Bo jakoś mam wrażenie, że nawet to kobiety, które próbowały analu i bawią się tak z partnerem robią to raczej żeby jemu sprawić przyjemność niż dlatego, że same mają jakąś niewiarygodną satysfakcje i frajde z tego.
krzys pisze:Kobiecie " zdrowej " przy stosunku analnym jest jak najbardziej przyjemnie i to nie podlega dyskusji (bo jesli by miała takowa być ? to jest to rząd 5% wiec sobie darujmy ) Te kobiety tak mówia jedynie co to spróbowały raz i na tym poprzestały ! a to nie jest tak , to trzeba kilka razy , wtedy kazda zmienia zdanie ! wszystkie wampowiedzą te co kochaja sie analnie ze pierwszy raz to było do kitu !
...a tym samym odbyt jest bardziej wrażliwy na ból, a oprócz tego wyposażony w zwieracz, nie posiada naturalnego nawilżenia i biologicznie przeznaczony jest do innego celu (jest częścią układu pokarmowego, a ściślej trawiennego, a nie rozrodczego czy płciowego).
Jarek pisze:Kobieta
A to mnie zdziwiło, bo jak wynika z innych postów, to kobiety się boją tego pierwszego bólu.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 219 gości