Łukasz84 pisze:Plemniki to chyba najbardziej przeceniane stwory.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
tanebo pisze:ja ścisłowiec zgadzam sie po czesci z tedem
.Yasmine pisze:ale jednak matematyka to krolowa nauk,
Prędzej tak nazwałbym historię.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gosia... pisze:Koleżanka napisał/a:
skoro facet namawia do seksu analnego, to dlaczego nie może sie napierw sam na sobie przekonać jak to jest
jejku, dziwisz mnie dziewczyno! Kiedys sama będziesz prosiła swojego faceta, żeby Ci włożył co-nieco w 2 dziurke
Andrew pisze:SKORO TAK TO POWIEDZCIE MADRALE MOZE DO CZEGO POTRZEBNE JEST
NIE WRZESZCZEC NA MNIE CAPS-LOCK MI SIE ZABLOKOWAł
Czwarta w nocy a ja siedze i wiszcze w monitor Dzindzer pisze:TedBundy napisał/a:
28 Czy czujesz się źle ze swoją masturbacją ze względu na jej częstotliwość, towarzyszące fantazje, używanie protez bądź miejsca, w których to robisz?
NIE ja i moja masturbacja razem czujemy sie wspaniale
mrt pisze:Człowieku, dziewczyna, która czeka na okres, duszę diabłu by zaprzedała i całą rodzinę wyprawiła w kosmos, byle tylko nadszedł ten choerny okres.

Dzindzer pisze:człowieka w majtkach to zawsze wysmieja
Maverick pisze: Moze i jest w stanie pojac, ale najlepsza kara jest wlasnie zlanie tylka. Bo zawsze boli. A zabawy w psychiczne znecanie sie zostawiam kobietom, one sa w tym najlepsze.
Maverick pisze:Inna sprawa ze... w chlopcach nie powinno sie tlumic agresji! Facet ma miec jaja, od tego jest. Nie mozna chlopakow wychowywac na cieple kluchy. Gdyby w chlopcach od malego nie tlumiono agresji to tamci jakby Anie dopadli zaraz by wpierdol dostlai od innych chlopakow. No ale u nich stlumiono agresje, zrobiono z nich potulne baranki. Facet musi umiec przywalic. Wpajanie dzieciom ze nie wolno sie bic jest bez sensu. To nielogiczne. Jesli juz to trzeba wpajac ze nie wolno krzywdzic bezbronnych.

FlyingDuck pisze:fantazje miałem, ale to raczej z kobietą w roli faceta Dwóch całujących się [choćby tylko] mężczyzn nie trawię, choć właściwie nie mam nic przeciwko. Kaszy gryczanej też nie trawię

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 424 gości