Dziś robione:

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

pani_minister pisze:Martinoo pisze:Poza tym sciagnij te google bo nie mozna całej twarzy zobaczyc.
A kto powiedział, że chcę, żebyś mnie w całej okazałości oglądał?
Wiek masz w profilu, a po górkach nie zwykłam chadzać w szpilkach

Martinoo pisze:Pani Minister: Eee ile Ty masz lat? Myslałem ze koło 22
Martinoo pisze:Nie przesadzaj. Zdjecie okularów to jeszcze nie striptise![]()
pani_minister pisze:To nie fotka.pl
pani_minister pisze:a nad morzem zawsze się rewelacyjnie pije
I nie reprezentuje tzw "przechodzonej urody", czego osobiście nie trawię runeko pisze:pani_minister, Ty nawet na podworko bez wina w lapce nie wyjdziesz, co?![]()
Martinoo pisze:Yasmine: Elegancko.
Dzindzer pisze:a jak fajni Ci w tej fryzurze

Gosia... pisze:Tylko wolałam Cię z nieco dłuższymi włosami. <browar>
Yasmine pisze:Obcinalam sie kilka dni temu znow, tym razem sama
Gosia... pisze:jako wytworną damę, o wyrazistej urodzie, z pięknymi oczami, kobiecymi kształtami, falowanymi, półdługimi, lśniącymi włosami... Krótko mówiąc jestem rozczarowana.

pani_minister pisze:Na niektórych nawet nieco przypominałam damę
Ja juz nie wiem w takim razie jak ludzie powinni wygladac...pani_minister pisze:Dzindzer, ja się bardziej zdziwiłam tym, że Gosia nie natknęła się na żadną z wcześniejszych moich fotek tutaj, bo trochę ich tutaj było.
runeko pisze:Nie masz krolewskich rysow, wstydz sie! A fuj Ja juz nie wiem w takim razie jak ludzie powinni wygladac...

http://img174.imageshack.us/my.php?image=hmmmav5.jpg i good !Yasmine pisze:Ja do dlugich nie mam zamiaru wracac niestety
no/!!Yasmine pisze:Pani Minister ja wiem ! Ogladam teraz "Anne i krola" i normalnie do Jodie Foster zes podobna !

unlucky_sink pisze:Yasmine napisał/a:
Ja do dlugich nie mam zamiaru wracac niestety
i good !
a bez prostowania sobie życia nie wyobrażam 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 434 gości